Toyota Hovorka

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
cipís
Člen Týmu
Příspěvky: 2
Registrován: pát 27.11.2015, 14:19

Toyota Hovorka

Příspěvek od cipís »

Máte někdo nějaké podrobnější informace o tomto dealerovi působícím v JČ? Tchán tam jezdí až z Prahy se všemi firemními i soukromými vozy, protože se mu prý přístup v Praze nelíbí a v Budějovicích mu vždy vyšli vstříc i s jinou značkou. Po minulé návštěvě u Freye, která byla plná neochoty se poohlížím jinde :sigh:
Shift
Člen Týmu
Příspěvky: 7
Registrován: úte 24.03.2015, 21:58
Bydliště: Český Krumlov

Re: Toyota Hovorka

Příspěvek od Shift »

Z Českýho Krumlova to mám do Českých Budějovic co by kamenem dohodil a k Hovorkovi jezdím od doby, kdy jsem měl svojí první Corollu. Po prodání Coroly jsem tam koupil ojetýho Avensise (2008) v naprosto perfektním stavu a manželce novýho Yarise, kterýho mi prodával přímo p. Hovorka se kterým jsem byl maximálně spokojen. Na servis jezdím jak s Avensisem, tak i Yarisem a zatím vždy jsem auto dostal přesně v dobu, která mi byla řečena a navíc bylo umytý a vyluxovaný. U Yarise jsem měl zkušenost i s garančkou a žádný problém. Jednoduše palec hore :bigups:
cipís
Člen Týmu
Příspěvky: 2
Registrován: pát 27.11.2015, 14:19

Re: Toyota Hovorka

Příspěvek od cipís »

Tak jsem se objednal na minulý týden a spojil to s cestou na Lipno, která mě chtě nechtě čekala. Prohlídka proběhla bleskurychle, přístup k zákazníkovi se mi líbil a auto mi předali připravené do posledního puntíku. I když to mám dál, tak návštěvu v Budějovicích vždycky s něčím spojím, než abych se nervoval v Praze :)
bobanhn
Člen Týmu
Příspěvky: 3
Registrován: sob 30.06.2018, 08:30

Re: Toyota Hovorka

Příspěvek od bobanhn »

Diky za výše uvedené komentáře. Mam Hiluxe, dva roky starého, půjdu poprvé v CZ (dosud jsem realizoval v zahraničí) na pravidelnou servisní prohlídku po 15000 tkm, hledam kam nejlépe. Na servis Hovorka čtu chválu, navic podle stránek specialista na off-roady. Ma někdo dělali stejne pozitivní ci jinou zkusenost? Jsem z Budejc, ale pohybuji se každy den na trase CB - Praha, klidně zajedu i jinam. Poradíte? Dekuju. B.
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“