Ahoj,
našel jste někdo v Ravce 4.generace (konkrétně mám benzín 2.0, Multidrive-S) tlačítko na reset TPMS?
Nemůžu ho nikde najít..přestože je v manuálu uvedeno, ale manuál je zřejmě převzat z minulé generace, která měla tlačítko pod volantem, případně uvnitř v přihrádce u spolujezdce - já tam mám na tom místě tlačítko na vypnutí elektrického otevírání 5-tých dveří a jak hledám tak hledám (ať už v autě nebo na googlu) tak stále nic. Nechce se mi věřit, že ho úplně vypustili a pro "zresetování" senzorů tlaku ve ventilkách je nutné zajet do servisu (sice mi kontrolka po přezutí pneu sama zhasla asi po ujetí 200km, ale nedávno se po delším stání v podzemní garáži zase rozsvítila a nechce se jí potvoře zhasnout). Vidím to na postup jako u rafkaře a na jaře do rezervy poputují všechny senzory:) přesto bych rád věděl, jestli reset tlačítko v autě je (a kde) nebo ne.
Díky předem
RAV4 2013-15 - TPMS reset tlačítko?
Re: RAV4 2013-15 - TPMS reset tlačítko?
vyskusaj dofukat rezervu, v nej by mal byt tiez senzor
RAV4 2,0 VVTi AT r.v.2002
Tlačítko tam je, hledej pořádně
Mezi nohama pod volantem...
Mezi nohama pod volantem...
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Díky moc, měl si pravdu, fakt tam je, jen je "opravdu zespodu" pod volantem, musel sem vylézt z auta a strčit tam jen hlavu
Jinak rezervu jsem nedofukoval, to je fakt, zkontroluju jestli je na ní tlak co na zbytku.
Zatím díky
já si užil s ventilky TPMS svoje na nové zimní sadě kol s originál ventilky jsem byl 4x v servisu, aby to dotáhli. Vždycky když jsem jezdil pomalu tak OK, ale jakmile jsem byl na dálnici, tak třeba každých 20km se to vyfouklo o 0,5 atm. Už jsem to chtěl nechat sundat a po nějakých konzultacích s centrálou vyměnili těsnění a zatím je klid.
Vymýšlejí kraviny, jen jak vytáhnout z lidí další prachy.
Vymýšlejí kraviny, jen jak vytáhnout z lidí další prachy.
Bohuzel jim to posvetila nase slavna EU;(
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007