Stránka 1 z 1

Problemy s MK4

Napsal: úte 20.10.2015, 20:17
od Miro0812
Ahoj, nedavno som kupil lavostrannu Twin turbo MK4 s automat prevodovkou a mam s nou niekolko problemov. Asi najzavaznejsim je dost nizky vykon, rozhodne to teda nie je tych 239kw co to malo mat. Mal som Mitsubishi Eclipse '95 seriovku s 104kw a tato Supra mi pripada snad este lenivejsia. A s tym je (aspon podla mna) spojene aj to, ze ked idem bez plynu, len na volnobehu obcas ma tendenciu motor zdochnut, akoby proste nemal otacky. Stava sa mi to hlavne pri cuvani ale obcas aj pri dobrzdovani pripadne rozbiehani sa. Supru nemam dlho takze som sa este poriadne ku vymene komponentov nedostal ale ked som pisal typkovi od ktoreho som ju kupoval povedal ze jemu to zacalo robit poslednou dobou, ale ze vymena palivoveho filtra a hadiciek, ktore su popraskane by to mala spravit. Co myslite? Bude to len takato drobnost alebo nieco vaznejsieho? Nejake skusenosti? Jo a druha vec, zistil som (samozrejme ze az po tom ako som ju doviezol domov) ze je poskodena palivova nadrz a kvape z nej benzin cize by to chcelo novu, tak ak ma niekto neposkodenu na predaj tak by som ju bral.
Dik

Re: Problemy s MK4

Napsal: stř 21.10.2015, 14:23
od Elvis
Miro0812 píše:Ahoj, nedavno som kupil lavostrannu Twin turbo MK4 s automat prevodovkou a mam s nou niekolko problemov. Asi najzavaznejsim je dost nizky vykon, rozhodne to teda nie je tych 239kw co to malo mat. Mal som Mitsubishi Eclipse '95 seriovku s 104kw a tato Supra mi pripada snad este lenivejsia. A s tym je (aspon podla mna) spojene aj to, ze ked idem bez plynu, len na volnobehu obcas ma tendenciu motor zdochnut, akoby proste nemal otacky. Stava sa mi to hlavne pri cuvani ale obcas aj pri dobrzdovani pripadne rozbiehani sa. Supru nemam dlho takze som sa este poriadne ku vymene komponentov nedostal ale ked som pisal typkovi od ktoreho som ju kupoval povedal ze jemu to zacalo robit poslednou dobou, ale ze vymena palivoveho filtra a hadiciek, ktore su popraskane by to mala spravit. Co myslite? Bude to len takato drobnost alebo nieco vaznejsieho? Nejake skusenosti? Jo a druha vec, zistil som (samozrejme ze az po tom ako som ju doviezol domov) ze je poskodena palivova nadrz a kvape z nej benzin cize by to chcelo novu, tak ak ma niekto neposkodenu na predaj tak by som ju bral.
Dik

sorry ze ti do toho kecam, ale ty si kupis taketo auto, ktore ma +-20 rokov a ani tam automaticky nevymenis vsetky filre a tekutiny? Potom sa nechas opit rozkom o popraskanych hadickach...

Re: Problemy s MK4

Napsal: čtv 12.11.2015, 14:49
od Mattyno
Není to náhodou ta oranžová s nápisem supra na bocích z ČR?

Re: Problemy s MK4

Napsal: pon 16.11.2015, 20:58
od Idaho
Mattyno píše:Není to náhodou ta oranžová s nápisem supra na bocích z ČR?

Jestli je to ona tak se ani nedivím :D:D

Re: Problemy s MK4

Napsal: čtv 10.03.2016, 16:29
od Oli21
Samozrejme že to je ona.
Pokiaľ viem tak už je znova na predaj.

Re: Problemy s MK4

Napsal: pát 11.03.2016, 19:50
od Idaho
že by majitel přišel na to jak je zválená a co bude stát jeji uvedení do "rozumného" stavu? :D:D