autorádio a Windows phone
autorádio a Windows phone
ahojte, máte skúsenosti s bluetooth pripojením windows phone k autorádiu a prehrávaním hudby? mám prius 3rd gen v ktorom je autorádio aj s navigáciou, pri prvom spárovaní windows phone s autorádiom všetko fungovalo OK, auto sa pripojilo aj ako voice aj music a všetko fungovalo. odvtedy ale pri každom ďalšom pripojení telefónu funguje už len voice takže funguje handsfree na telefonovanie ale hudbu jednoducho prehrávať nejde
toyota oficiálne windows phone nepodporuje takže s tým neporadia... stretli ste sa s tým? funguje vám to? dik

Re: autorádio a Windows phone
Já mám PIII (bez navigace) a WP a nemám problém. No i když... ale to je moje chyba a možná i tvoje.
Spárování mobilu a telefonování je bez problému, ale spárování navigace z mobilu (HERE je nepřekonatelná
) mi najednou vypadlo. Navigace fungovala, kdykoliv navigace něco říkala, tak se radio přepnulo na BT, ale hlášení navigace se neozvalo. Po hlášce z navigace se to zase přepnulo na rádio a dál to hrálo. A tak pořád dokola, kdykoliv se přes BT telefon připojil k radiu s hlasovým pokynem navigace, tak bylo ticho a pak zase hrálo rádio dál. Pak jsem přišel na to, že na telefonu jsem omylem ztlumil hlasitost BT. Nastavil jsem zpět a navigace zase mluví, jak má.
Zkrátka když jsem telefonoval, tak to fungovalo normálně, ale když se přes BT z telefonu "vysílalo" do rádia cokoliv jiného, tak to mlčelo, protože to bylo na tom telefonu ztlumené. Myslím si, že to bude stejný problém.
Spárování mobilu a telefonování je bez problému, ale spárování navigace z mobilu (HERE je nepřekonatelná

Zkrátka když jsem telefonoval, tak to fungovalo normálně, ale když se přes BT z telefonu "vysílalo" do rádia cokoliv jiného, tak to mlčelo, protože to bylo na tom telefonu ztlumené. Myslím si, že to bude stejný problém.
Zeman není můj prezident
Re: autorádio a Windows phone
mne sa here drive navigácia v telefóne pripojí k autu v pohode a pokyny prehráva, akurát teda kým sa auto "prepne" do hovoru a prehrá pokyn tak prvá sekunda/dve mi ujde, čo je zvyčajne vzdialenosť k pokynu
ale je to zvládnuteľné... takže toto ide ok, aj hovory fungujú ok, len to prehrávanie médií nechce chodiť
musím telefón pripojiť cez 3,5mm jack do auxu vstupu, dosť nepraktické ale tak dá sa..