Dík
No právě že u tohoto modelu to asi nepudeMilfi píše:Pokud existuje možnost nějak uživatelsky přizpůsobit měřené hodnoty PP skutečným hodnotám, tak proč to neudělat. To, že mi PP ukazuje o 1,5 litru jinou spotřebu, než je realita je k ničemu. Samozřejmě to není nic zásadního, ale kdyby ta možnost byla, proč to nezměnit
Zapni klucik do polohy ON a skus stlacat DISP az dokym sa ti neobjavi hlaska PRESS AND HOLD.. Nasledne by si sa mal dostat do settings, kde najdes aj menu UNITS
A změní se tím skutečně pouze VÝPOČET spotřeby, nebo se změní UJETO KM (a tím pádem vyjde spotřeba jinak)?MiBo píše:Milfi: SUHLASIM
U AURISU I.GEN.OPTITRONOVE PRISTROJE korekcia spotreby PP ide nastavit rozsahu(80-120%).
Spotreba podla PP a skutocna (realna podla tankovania) je ROVNAKA!!!
PRE AURIS I.GEN. OPTITRONOVE PRISTROJE
1. zapnout zapalování
2. nastavit PP do pozice, kdy zobrazuje venkovní teplotu, kilometry nastavit na ODO (celková ujetá vzdálenost) nastavuje se pravým čudlem u budíků.
3. vypnout zapalování
4 .vytáhnout klíč
5. počkat až budíky zhasnou
6. zmáčknou čudl DISP u otáčkoměru a držet to je levý čudl u budíků
7. zasunout klíč a zapnout zapalování (budíky svítí)
8. asi po 10 vteřinách se na ODO objeví hodnota 100%
9. mačkáním čudlu DISP u otáčkoměru se mění hodnota procent
10. po nastavení hodnoty zmáčknout spojku a nastartovat, čímž se uloží nastavená hodnota
PRIKLAD:
PP mi doteď ukazoval 6,9 a v reálu to bylo 7,4
Jo jo, tak jsem to taky spočítal, 7,4/6,9*100...
No jde o to, že si uživatel spočítá "přesnou" spotřebu tak, že sečte lístky od tankování a vydělí to najetýma kilometrama, co mu ukáže PP. A toto prohlásí za "reálnou" spotřebu.MiBo píše:Demon:
SAMOZREJME ZE VZDAILENOST MEDZI BODMI V PRAXI( A-BRATISLAVA : B-NITRA PO dialnici +R1 sa nezmenili ohladom oteplovania)