spojka

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
petrl
Člen Týmu

spojka

Příspěvek od petrl »

Zdravim, loni jsem zakoupil corollu verso 2005, 1,8vvt s tím jejich poloautomatem a mám tento problém - při vyřazení do neutrálu se rozsvítil zubatej "!" a at jsem řadil jak chtěl, pořád tam visel neutrál. Po cca 10 minutách stání to začlo samo fungovat.Napoprvé se mi to stalo při popojíždění v koloně ve vedru, tudíž verdikt v servisu přehřátí. Ale podruhý se mi to stalo za jízdy v +- 20 stupních A v Tsushu mi navrhli vyměnit spojkovou sadu a když to nepomůže tak výkonovej člen a když ... Nemáte s tím někdo zkušenost a popřípadě nasměrovat do servisu, kterej mi jasně řekne co a ne jako v tsushu za 2500kč možná a třeba. díky za odpovědi
aczasa
Věčnej rejpal

Re: spojka

Příspěvek od aczasa »

Otazka je jestli je nutne radit neutral v aute s poloautomatem.... Jinak bych okamzite vymenil filtr a olej v prevodovce.
Back in Czech.
aczasa
Věčnej rejpal

Re: spojka

Příspěvek od aczasa »

LoL.... tak je to casta chyba a stejne neni jasne co je za ni... :-) Preprogramovani ECU, vymena prevodovky..... nikdo nevi co presne...
MMT gearbox problems

Problem: There is a known issue with the MMT gearbox on the Verso which results in the gearbox warning light appearing on the dashboard. There has been known cases of the gearbox going into neutral and the warning light switching on the dashboard when the vehicle comes to a stop. If this happens at traffic lights, the engine must be turned off and you will have to wait for about 30-60 seconds before starting again. This can obviously be very annoying.

Solution: These gearboxes are very complex and it is recommended that you have a professional look at it for you.
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Verso“