Motor 2.0 GTi 5. gen.
Motor 2.0 GTi 5. gen.
Ahoj, ja mam sice 1.6STi, ale dnes mi dal kámoš nabídku jestli nechci motor 2.0 GTi, ten motor už nejel asi 6let, nic s nim neni, akorád je vyndanej z auta, má natočíno okolo 100tis km. Nebudete ho někdo chtít?Cena je dohodou.. Kolik se tak cenově pohybujou? Zatim..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
risk
může bejt solidní zisk...
viz. PavoB "champion" rozhodně kdybych ho potřeboval tak bych platil až po testovací jízdě... vymejšlet cenu něčeho co x let stojí v garáži... mno a nebo tomu človíčkovi co ho vyoperoval musíš fakt věřit a udělat nějaký cenový rozmezí... když to třeba bude vydávat "podivnej zvuk... kouř...atd... dost těžkej risk...ovšem když se podaří se dohodnout bude to stát za ten "nervozní" čas. takže cenový varianty A: dokonalýho zvuku, bez kouře klidně 20p+ ??? B: něco klepe C: čmoudí D: netočí... pár šlupek -ovšem to může bejt i starterem nebo altikem.... hodně štěstí v loterii

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Když ho někdo bude chtít tak asi až si ho vyzkouší... No určitě to říct nemůžu, že tomu nic není, ale myslim si, že by mohl být v pořádku, jedinej problém je, že stál.. Proč je vyndanej z auta?? Koupil si celicu mýho kamaráda táta(to jsem ho ještě neznal)
Trochu jsou při pěnězích.. Jednou takhle byli snad někde na motokrosu a couvali, jelikož jeho otec neodhadl kde má zadek auta tak spadl s tim autem rovnou z kopce... No pomačkaný plechy a střecha, takže se rozhodli, že to rozprodaj na díly, takže to rozebrali.. teď jim to doma překáží,tak se mě zeptali jestli ho nechci
Mám 1,6 STi a předělávat se mi to nechce..
Jak říkám když ho někdo bude chtít ať se ozve a mrknem se na něj...