Motor 2.0 GTi 5. gen.

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Marťas
Věčnej rejpal

Motor 2.0 GTi 5. gen.

Příspěvek od Marťas »

Ahoj, ja mam sice 1.6STi, ale dnes mi dal kámoš nabídku jestli nechci motor 2.0 GTi, ten motor už nejel asi 6let, nic s nim neni, akorád je vyndanej z auta, má natočíno okolo 100tis km. Nebudete ho někdo chtít?Cena je dohodou.. Kolik se tak cenově pohybujou? Zatim..
Celica 1,6STi
Obrázek
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Mezi 10k - 15k Kč. Pokud je jistota že jdou a nic by jim nemělo být. Jestliže to 6 let někde leželo a není možné natočit, víc jak 5-6k bych za to nedal.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

risk

Příspěvek od micron »

může bejt solidní zisk... :wink: viz. PavoB "champion" rozhodně kdybych ho potřeboval tak bych platil až po testovací jízdě... vymejšlet cenu něčeho co x let stojí v garáži... mno a nebo tomu človíčkovi co ho vyoperoval musíš fakt věřit a udělat nějaký cenový rozmezí... když to třeba bude vydávat "podivnej zvuk... kouř...atd... dost těžkej risk...ovšem když se podaří se dohodnout bude to stát za ten "nervozní" čas. takže cenový varianty A: dokonalýho zvuku, bez kouře klidně 20p+ ??? B: něco klepe C: čmoudí D: netočí... pár šlupek -ovšem to může bejt i starterem nebo altikem.... hodně štěstí v loterii
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

mna by to zaujimalo,,, ale naozaj pokial sa neda vyskusat,, tak moze byt v stave ako ten moj,,,,
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Když ho někdo bude chtít tak asi až si ho vyzkouší... No určitě to říct nemůžu, že tomu nic není, ale myslim si, že by mohl být v pořádku, jedinej problém je, že stál.. Proč je vyndanej z auta?? Koupil si celicu mýho kamaráda táta(to jsem ho ještě neznal) :D Trochu jsou při pěnězích.. Jednou takhle byli snad někde na motokrosu a couvali, jelikož jeho otec neodhadl kde má zadek auta tak spadl s tim autem rovnou z kopce... No pomačkaný plechy a střecha, takže se rozhodli, že to rozprodaj na díly, takže to rozebrali.. teď jim to doma překáží,tak se mě zeptali jestli ho nechci :D Mám 1,6 STi a předělávat se mi to nechce.. :D Jak říkám když ho někdo bude chtít ať se ozve a mrknem se na něj... :D
Celica 1,6STi
Obrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Tak kamik se rozhoduje, ze si ten motor necha!? Nemel by tady nekdo celicu bez motoru na prodej? :D muze byt i s papirama... :D a nebo jenom kdyby se nekomu doma ve skrini valely papiry a chce se jich zbavit tak sem s nima... :D
Celica 1,6STi
Obrázek
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

kamos ma tuším papíry na Celicu 2,2 r.v.88 ale to asi nechceš ne?
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

RaW007 píše:kamos ma tuším papíry na Celicu 2,2 r.v.88 ale to asi nechceš ne?
To ne byli by problémy s přepsáním, ,potřebuji na 2,0 GTi :D
Celica 1,6STi
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“