Pozor na špatný internetový obchod

cokoliv co nějak souvisí s klubem nebo Vás zajímá
gooffyy
Věčnej rejpal
Příspěvky: 556
Registrován: pon 20.12.2010, 10:54
Bydliště: Brno

Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od gooffyy »

pozor na http://www.autoshop24.cz

Objednal jsem si zboží a nedodali, i dyž (moje chyba) jsem platil převodem, jako důkaz o tom že mám o zboží zájem, ale jelikož tam vznikl spor o tom, že neodpovídali na dotazy ani na objednávku, tak jsem jim napsal recenzi na seznamu. ( http://www.zbozi.cz/hodnoceni-obchodu/27161/ )
Na to konto mi napsl, že pokud nestáhnu recenzi, tak zboží ani prachy zpět nepošle.. tak jsem hledal i jinde a bohužel pro mě a pozor i pro ostatní - našel http://obchody.heureka.cz/autoshop24-cz/recenze/?f=6 stojí za přečtení, protože i s reklamacema má problém.

Poslal jsem to vše na čoi tak čekám co bude. ale s penězma už jsme se rozloučil.

Je tam spousta nespokojených zákazníků, kteří jsou taky asi podvedeni, ale jelikož je to vždy v řádu stovek až tisic korun, tak to asi spousta lidí překousne a nechá být...

Proto Vás varuji... ani žárovku z takovýho kšeftu...
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
krejcika
Člen Týmu
Příspěvky: 4
Registrován: stř 27.08.2014, 12:50

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od krejcika »

Proč lžete jak když tiskne? Komentáře od pár jedinců jsou přesně od typu lidí jako od Vás. Stačí se podívat ale jinam, kde si nemůže každý psát co a kolikrát chce, tam jsou komentáře pravdivé (zbozi.cz i aukro). Jelikož na heuréce není ověřeno zákazníky, protože nikoho nechceme obtěžovat dalšími maily, tak si tam chodí občas někdo ulevit, jako vy se vydávající za anonym, ale spokojený zákazník, pokud není vyzván, nemá důvod někde něco vyhledávat a psát. A co se týče reklamací, chtěl bych vidět Vás, jak reklamujete spálené či rozlámané věci atd.

Zpět k Vašemu problému. Proč to ale neupřesníte na pravou míru? Na webu byla uvedena 14 dnů dovolená. Vy jste během dovolené objednal zboží a poslal dotaz. Na dotaz bylo reagováno po dovolené, mezi tím jste stačil dát i komentář. Tak bylo reagováno, aby jste jej stáhnul, protože k němu nebyl důvod. O dovolené Vám logicky nic nemohlo dorazit, od toho ta dovolená je. Mimo jiné byla uvedena na hlavní stránce i v kontaktech. Na naši reakci jste sám další týden nereagoval, po týdnu jste si suvereně napsal, jak to vypadá se zbožím. Tak Vám bylo řečeno, že je připraveno a čekáme jen na stažení komentáře, protože není naší vinou že nečtete. Což je pro Vás obrovský problém a už vidím, jak takový to pacient stahuje něco, když už ho k tomu nebude nic nutit.
Takže nevím proč jste se rozloučil s penězi, nebo proč děláte takové to problémy místo upravení komentáře na pravdivé informace. A jinak po dovolené máte odpovědi vždy během okamžiku.
To jen pro upřesnění ostatním, kdo to bude číst, aby viděli, s jakým to blbem máme dočinění.
Uživatelský avatar
zvady2
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1592
Registrován: úte 22.05.2012, 10:35

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od zvady2 »

Komu by som mal veriť?
Užívateľovi, ktorý tu ma 512 príspevkov, alebo obchodníkovi, ktorý cielene vyhľadáva negatívne komentáre o sebe na internete ( lebo inak by na toto fórum nenarazil) a preto na len 1 príspevok tu na fóre.?
Hmmmm :D


A rada pre obchod,:Keď ste na dovolenke nastavte si odpovedajuci email, ktorý príde automaticky každému kto si v tom období niečo objedná.
gooffyy
Věčnej rejpal
Příspěvky: 556
Registrován: pon 20.12.2010, 10:54
Bydliště: Brno

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od gooffyy »

založit si profil jen aby se tu mohl vyplakat? to je ubohý, a kopírovat reakce na všechny možný stránky.ale co už.. jeho recenze už kladné nebudou, a doufám že přišel i o zákazníky, když nemůže bez keců poslat zboží a poté by byla reakce kladná...
Jednání má na úrovni burana z klacíkova,

Jinak - zvady2 Díkec za zastání :idea:
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Uživatelský avatar
destabilizator
Manager Týmu
Příspěvky: 458
Registrován: stř 17.08.2011, 18:39
Bydliště: Praha / Jablonec nad Jizerou
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od destabilizator »

Si myslim, ze snad za zbozi zaplatil, tak ho nemate co vydirat nejakym komentarem, nebo snad neco takoveho mate v obchodnich podminkach? Kazdopadne se samozrejme vsichni tu priklonime k zaslouzilemu clenovi, nez tady tomu blbovi.
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
krejcika
Člen Týmu
Příspěvky: 4
Registrován: stř 27.08.2014, 12:50

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od krejcika »

Proč ubohý? Že se tomu někdo postaví také čelem a řekne svoji verzi? Nebo je ubohý pouze to, že neřeknete celou pravdu? A to plakání, myslíte sám sebe právě tu a jinde?

Zvady2: Automatický mail proč? Schop funguje, objednávky se přijímají, odesílají se po dovolené, vše je uvedeno na několika místech, cca 60 zákazníků za 14 dnů to pochopilo a jeden blb ne, tak z jakého důvodu? Věřit nemusíte, ale situaci nepopírám, jen upřesňuji a vše je doložitelné maily.

destabilizator: v pořádku, přikloňte se k čemu chcete, je to Vaše rozhodnutí. V obchodních podmínkách nic takového není, stejně jako není fér druhé obviňovat z něčeho, co bylo uvedeno a co dotyčný stěžovatel nečetl. A jelikož posílal i dotaz z formuláře, který je v kontaktech a nad ním dovolená uvedena byla, stejně jako v obchodních podmínkách a také na úvodní stránce, tak nevím nevím. A upřímně, pokud je takové to nedorozumnění, co je za problém ten komentář změnit či stáhnout a pokud by tam byl nějaký problém i nadále s dodáním či se zbožím, tak jej popravdě udělit. Pro normálního a rozumného člověka asi žádný. Takže nevidím důvod proč by dotyčný měl někoho pomlouvat a obviňovat za svou blbost.
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7627
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od biscuit »

pane krejciku, jak muzete delat obchod, kdyz se neumite k zakaznikovi chovat a pohrdate jim? i kdyby zakaznik udelal nekde chybu a neprecetl si vase upozorneni o dovolene, je vasi obchodnickou povinnosti mu to slusne vysvetlit a omluvit se za problem, ktery mu vznikl. i kdyby byl zpusoben ciste jeho blbosti. uctivost je v obchodu alfa a omega. uctivost neni nesmyslna predposranost ze zakaznika, je to svym zpusobem strategie (osobne mam rad, kdyz v tom ten kalkul a vychytralost nejsou a jde to cloveku ze srdce). ale vy jste jen pozustatek socialisticke ery, ktery nabalil afektovanost a aroganci a mysli si, ze udela diru do sveta s timto neotesanym zpusobem jednani. preji vam, aby jste bud prozrel, nebo si brzy natloukl hubu (ve smyslu zivotni zkusenosti).
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Cecilius
Člen Týmu
Příspěvky: 45
Registrován: úte 01.10.2013, 07:23
Bydliště: Ostrava

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od Cecilius »

krejcika píše:A upřímně, pokud je takové to nedorozumnění, co je za problém ten komentář změnit či stáhnout a pokud by tam byl nějaký problém i nadále s dodáním či se zbožím, tak jej popravdě udělit. Pro normálního a rozumného člověka asi žádný.
A zakaznik ma zo seba robit debila ked bude stale stahovat a pisat novy komentar.
Logicke by mi prislo - poslete zbozi za ktere ZAPLATIL aby jste se nedopousteli protipravniho jednani i nadale a pak kdyz bude vsechno v poradku pozadat o stazeni komentaru.
krejcika
Člen Týmu
Příspěvky: 4
Registrován: stř 27.08.2014, 12:50

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od krejcika »

biscuit: částečně máte pravdu o povinnostech obchodníka, navíc nikdo zákazníky nepohrdá, stejně tak slušné jednání je, slečna co tu vyřizuje objednávky dělá pro zákazníky první a poslední. Ale chovat se slušně, nebo dělat ze sebe debila (protože někteří si obchodníka pletou s vlastním sluhou, což je dnes ve velké oblibě a je to jak v kamenných obchodech, tak na internetu), jsou dvě rozdílné věci. Všeho s mírou. Pokud se zákazník chovat neumí, tak to nemůže nikde vyžadovat. V některém mailu zaznělo, že jsme měli vyřídit telefon na dovolené, Vy na dovolenou jezdíte pracovat? Já jsem rád že vypnu. Takže pokud je srážka s blbcem, ani po slušných žádostech není s tím člověkem řeč, mele si pořád jen to svoje, i když je evidentní, že prostě jen něco přehlédl a svět by se kvůli tomu nezbořil, stejně tak se nabízí řešení a dohoda pro obě strany, tak potom jak takového člověka nazvete? A právě ze zkušenosti víme, že pokud není s člověkem domluva za slušného chování, protože konverzaci vždy slušné jednání předchází, není s ním domluva nikdy.

Cecilius: Jak bylo řečeno, ze zkušenosti víme, že i kdybychom se rozkrájeli, jak dosáhne svého, odmlčí se, neřekne, jo, přehlédl jsem to a nic již nezmění. A porušování zákona je i poškozování cizího jména či společnosti mylnými informacemi. Navíc za svou platbu tu má zboží připravené na odeslání.
Čepo
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1030
Registrován: úte 12.01.2010, 13:42
Bydliště: Opavsko

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od Čepo »

Obchod musí prodávat ak tomu potřebuje zákazníky. Když nebudou zákazníci obchod skončí. Spokojený zákazník v obchodě nakupuje opakovaně. Filozofie obchodníka má být spokojený zákazník. Obchodník si o zákazníkovi může myslet co chce, nikdy mu to ale nesmí říct. Peníze jsou až na prvním místě. :D
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
gooffyy
Věčnej rejpal
Příspěvky: 556
Registrován: pon 20.12.2010, 10:54
Bydliště: Brno

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od gooffyy »

Ve druhým nebo třetím meilu po komunikaci proběhla omluva, s tím že jej vychválím hned jak dostanu zboží a tak.. ale on že nééé že nedostanu ani zboží ani peníze, dokud nestáhnu původní recenzi, která v ten moment byla pravdivá.. tak pokud to PAN obchodník dotáhl až k vyhrožování trestním oznámením, za vyjádření názoru tak je to obchodník k ničemu.
Prostě to je tak že, PAN obchodník je KING, podnikatel a bůh ví co, a zákazník je jen idiot.... ale jooo je. Je to idiot pokud si tam nakoupí...
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
krejcika
Člen Týmu
Příspěvky: 4
Registrován: stř 27.08.2014, 12:50

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od krejcika »

Opravdu? Vidíte, další lež. Ten mail by mě zajímal, kde je tato věta, že nedostanete zboží ani peníze.. Klidně jej sem můžete ofocený dát. Stejně jako se idiot zatím chováte sám, k tomu nepotřebujete nikoho dalšího. Se podívejte, my tady údajně pláčem, ale ulevit plakáním jste si musel sám první, udělal jste chybu, ale obviňujete za ni druhé (ještě mimochodem při potvrzování objednávky musíte zaškrtnou souhlas s obchodními podmínkami a tam ta dovča byla uvedena také, takže jste nečetl ani je), bylo Vám vše vysvětleno, včetně omluvy, nic po Vás nechceme, jen uvést vše na pravou míru, ale zatím místo tohoto jednoduchého kroku předvádíte toto a my jste ti údajní k ničemu.. Chlape, proberte se už, zatím se tu chováte jen jako PAN Vy.
A trestní oznámení není za vyjádření názoru, ale za poškozování jména Vaším lživým obviněním, což je velký rozdíl.

Čepo: Ano, spokojený, vracející se zákazník. Přesně ty nás živý již 9 let. Ale ne někdo, kdo za svou chybu pošpiní ostatní lživým tvrzením.
Uživatelský avatar
jarson
Věčnej rejpal
Příspěvky: 2083
Registrován: ned 05.10.2008, 18:32
Bydliště: roznava

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od jarson »

nemyslim , ze islo zo strany pisatela o vyplakavanie. je dobrym zvykom tu na fore podelit sa o skusenosti a toto bolo podla mna ucelom prveho prispevku. Ked pohaldate isto narazite naopak na pozitivne odporucania na ine shopy.
Je to iba o zdielani informacii , nikto nema potrebu sa vyplakavat.
Dobra skusenost - odporucim , zla skusenost - varujem. To je cele.
Na Vasom mieste by som sa namiesto tohoto trapneho "ping-pongu" posnazil, aby som sa nabuduce dostal do tej skupiny odporucaných. Ale tadialto cesta nevedie.
Tiez robim v obchode a dávno viem, ze najdolezitejsi je zakaznik a obchodnik je tu pre neho a nie naopak, a to nech je aky chce. Osobne problemy a jesitnost tu nemaju miesto. Mozete mat aj sto krat pravdu, fajn, ponadavajte si kolko chcete ale niekde v rohu a urcite nie pred zakaznikom, alebo dokoca priamo jemu. Toto je totalne proti akejkolvek etike.
Zial ale ,ak toto nie je niekomu jasne , mal by robit nieco ine.

No, je to Vase meno a sam si ho budujete...je to Vasa volba.
Napriek tomu, prajem Vam aby Ste jedneho dna boli shop , ktory bude mat aspon 90% kladnych odporucani ( teda tych skutocných pravdaze).
A mimochodom , navrhujem , ze by bolo dobre toto vlakno odlozit ad acta, nakolko sa tu bavime "celkem o hovne" ako sa hovori. Leda ze by Ste zmenili retoriku.
Dakujem

Vela zdaru
Stohr Jarson
Rožňava, SR
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Čepo
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1030
Registrován: úte 12.01.2010, 13:42
Bydliště: Opavsko

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od Čepo »

2 krejcika
tak jsem se podíval na recenze a musím říct, že v e shopu s takovým hodnocením určitě nakupovat nebudu. Porovnejte s tímto i když sortiment je trochu jiný http://obchody.heureka.cz/znackoveoleje-cz/recenze/
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Uživatelský avatar
Jimmi
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7849
Registrován: čtv 22.07.2004, 10:26
Bydliště: Praha, Teplice

Re: Pozor na špatný internetový obchod

Příspěvek od Jimmi »

Už jenom zběžná lingvistická analýza mi napoví, že krejcika je nějakej divnej a jako obchodníkovi bych se mu zdaleka vyhnul :idea:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé odkazy na jiné webové stránky“