Topení

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
Pepa
Manager Týmu

Topení

Příspěvek od Pepa »

Prosím o radu , jestli jste se někdo nesetkal s touto závadou .Na Carině E 2,0GLi mi přestal fungovat ventilátor topení - jede až na tu poslední rychlost .Na ty první tři rychlosti nereaguje , ale při zapnutí první rychlosti je slyšet , že seplo relátko. Má každá rychlost svou pojistku? Kde jsou ty pojistky umístněny .Dík za radu.
Pepa
Manager Týmu

Topení

Příspěvek od Pepa »

Tak jsem dnes rozdělal vypínač-ten je v pořádku,do ventilátoru jde napětí 12V,ale až při čtvrté poloze.Všechny pojistky,které jsem objevil jsou v pořádku.-tak nevím :mad: :(
Pepa
Manager Týmu

Topení

Příspěvek od Pepa »

Po radě kamaráda ,,Kre" jsem našel chybu a vše funguje .Byl upadený kontakt v linearní řídící jednotce motorku . :D :D :D
Mirosz
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirosz »

No výborně...každopádně díky za všechny cariňáky za info pro případ stejné závady :wink:
Toyota Carina E, 2.0 16V, 93kW, 1997 -
http://www.thax.nasiti.eu/carina/index.html
Obrázek Optimismus je způsoben nedostatkem informací.
DUF
Člen Týmu

Re: Topení

Příspěvek od DUF »

Pepa píše:Po radě kamaráda ,,Kre" jsem našel chybu a vše funguje .Byl upadený kontakt v linearní řídící jednotce motorku . :D :D :D
Zdarec, mám asi stejnej problém, a chtěl bych se zeptat, kde najdu tu "lineární řídící jednotku"? Dík
Pepa
Manager Týmu

Topení

Příspěvek od Pepa »

Tu jednotku najdeš vedle plynovýho pedálu v sání. Je tam hrozný přístup , ale dá se .
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
DUF
Člen Týmu

Příspěvek od DUF »

Mám dotaz! I při zapnutém topení na max mi fučí ze středových výdechů nad rádiem zima, je to normální? :?
Carina 2.0TD combi
skrat
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skrat »

jop, ja to tiez tak mam...kamos na Corolle tiez..tak dufam ze je to ok :) nefuci studeno iba ked mas nastaveny vzduch iba z palubovky a nie aj z ofukovacov okien
Carina 1,6 '97 GLi liftback
Pepa
Manager Týmu

Topení

Příspěvek od Pepa »

DUF píše:Mám dotaz! I při zapnutém topení na max mi fučí ze středových výdechů nad rádiem zima, je to normální? :?
To tak prostě u Toyot je , že z prostředního průduchu stále fouká studený vzduch . :wink:
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Je to normální.Ale pokud chceš vzduch teplý tak si to nařiď levým otočným ovladačem.
J.
miragw
Člen Týmu

Příspěvek od miragw »

..mno teplý vzduch jde jen při nastavení foukání na tělo, ,zbytek fouká ze středového panelu studený, tak sou nastaveny okruhy,takže vždy středový je potřeba zavřít.
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Abych nezakládal nové téma, doplním to do tohoto. Mám podobný problém, jdou mě všechny rychlosti ventilátoru kromě druhé, ta fouká stejně jako první. Začalo to ze dne na den. takže na první a druhý stupen to fouká stejně, na vyšší stupně je to ok, ale zrovna ten druhý používám nejčastěji a ted nejde :( čím to může být?
Toyota Carina E 2.0 GLI
Odpovědět

Zpět na „Carina“