Nezere jen travu kolem silnice ale i pasouci se kravy...

vše ohledně modelové řady Celica
greddy
Věčnej rejpal

Nezere jen travu kolem silnice ale i pasouci se kravy...

Příspěvek od greddy »

cim muze bejt zapricinena spotreba..prvni bude kontrola lambdy..jedu tam v pondeli (cena novy lambdy? original/universal),svicky mam novy vyfuk skontrolovanej bez der...co dal? treba pumpa nebo t-vis? ale je fakt ze to docela smrdi z vejfuku takze asi spaluje spatne...
kolik je vubec rezerva? v manualu sem se to nedocet...co sem pochopi nadrz je 50litru? bez rezervy....prvni dilek 10 pak 15 15 a zase 10.....ted sem na 10litru v power najel ve meste neutralni jizdou(jemny rozjizdeni max do 3500 pri kazdym prerazeni ekonomy) asi 65km :cry:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

je to

Příspěvek od micron »

V powerem... tankuj OMV+JET :D
nebo kup starší diesel...a lej tam řepkovej olej z Billy, jeden týpek z ulice to potají leje do terénního Isuzu a je spokojenej :shock:, tento system nevyžaduje absolutně žádný investice... economy control, ale nevim jak je to se smradem z vejfuku...to bude asi puch :oops:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Rezerva byva na dojeti alespon tak 50ti km, takze bych pocital, ze v nadrzi zbyde urcite aspon tak 5-6 litru kdyz se rozsviti natrvalo hladovy oko.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
greddy
Věčnej rejpal

Re: je to

Příspěvek od greddy »

micron píše:V powerem... tankuj OMV+JET :D
nebo kup starší diesel...a lej tam řepkovej olej z Billy, jeden týpek z ulice to potají leje do terénního Isuzu a je spokojenej :shock:, tento system nevyžaduje absolutně žádný investice... economy control, ale nevim jak je to se smradem z vejfuku...to bude asi puch :oops:
nekdy tvoje odpovedi fakt nechapu............ :idea: uzitecny moc nejsou
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: je to

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

greddy píše: nekdy tvoje odpovedi fakt nechapu............ :idea: uzitecny moc nejsou
takovych by tu asi bylo vic co to nechapou, ale to je uz micron a jeho odpovedi ;)

jinak teda nevim proc ti to tak zere,v pondeli snad budes vedet vic :roll:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja doufam ze se to vyresi s tou lambdou.....predpokladam ze bude pichla nekde na konci svodu....jen by me zajimala cena...
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

myslim ze to je neco kolem 4tis, taky jsem ji shanel(u elitu) a vim ze za 3,2 se da sehnat v anglii, protoze mi to strasne zere, ale lambdou to neni a bere mi to cca 12litru na 100 :(( pod deset se nedostanu ani omylem, ale jeste musim zmenit kabely a svicky.
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

teoreticky by mohla bejt chyba bud v cerpadlu nebo ecu ne?
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

teoreticky vzato

Příspěvek od micron »

Greddy> já zase nechápu tvý economy a hlavně business marketing sales hokusy pokusy, takže to je v klidu :P ale du se starat radši o sebe, o tom je forum :wink: no nic už nebudu prudit, dělám si prdel tak sorry :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
greddy
Věčnej rejpal

Re: teoreticky vzato

Příspěvek od greddy »

micron píše:Greddy> já zase nechápu tvý economy a hlavně business marketing sales hokusy pokusy, takže to je v klidu :P ale du se starat radši o sebe, o tom je forum :wink: no nic už nebudu prudit, dělám si prdel tak sorry :wink:
spis jde o to ze nechapu co autor chtel rict kdyz micha cestinu a dost pochybnou anglictinu :wink:
greddy
Věčnej rejpal

Re: teoreticky vzato

Příspěvek od greddy »

micron píše:Greddy> já zase nechápu tvý economy a hlavně business marketing sales hokusy pokusy, takže to je v klidu :P ale du se starat radši o sebe, o tom je forum :wink: no nic už nebudu prudit, dělám si prdel tak sorry :wink:
jinak k tomuhle...nevim co nechapes za economy pac nevim co tim myslis nevim jestli si zase zhulenej protoze ti opravdu nerozumim :D

muj prodej je ciste moje osobni vec...v jistou dobu sem moh mit polorozpadlyho carlose se skvelou kastli proto prodej...ted uz je mi to tak nejak jedno pac uz neni..ale kdyby nekdo prisel s nabidkou tak mu modraka prodam pridam si pade a koupim si GT4ku...takze nevim co resis a proc do mych inzeratu pises jak sem se ja rozhod kdyz nevis jak ja sem se rozhod...;) takze asi tak na vysvetleni aby si chapal :D
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

hele sory, v sekci video bych se tomu zasmal ale ted resim problem sem prisel nasranej a chci to vyresit takze proto takovy reakce....kdyz mi nekdo na dotaz odpovi kup si diesel tak co mu mam asi rict(jeste kdyz nafty nesnasim :D)
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Greddy: Bych to viděl spíš na čidlo teploty (obohacuje směs).Nebo na váhu vzduchu,Ale to bys stejně jako při stále otevřeném T-VISu pocítil v nízkých otáčkách-přehlcené...pokud diagnostika nic neukáže zkus to čidlo...Někdy se vleze do tolerance,takže to nezaznamená chybu,jen si jednotka myslí že má motor 20Stupnů....
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Diablo píše:Greddy: Bych to viděl spíš na čidlo teploty (obohacuje směs).Nebo na váhu vzduchu,Ale to bys stejně jako při stále otevřeném T-VISu pocítil v nízkých otáčkách-přehlcené...pokud diagnostika nic neukáže zkus to čidlo...Někdy se vleze do tolerance,takže to nezaznamená chybu,jen si jednotka myslí že má motor 20Stupnů....

na tu diagnostiku zrejme brzo pujdu tak jako tak..

jak PRESNE by se projevovalo to prehlceni v nizkych otackach?? ze by se to dusilo?
Salám
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salám »

mam podobny problem, pod 10L/100km se nedostanu ani omylem. Jezdim, myslim tak nejak normalne, obcas to samozrejme ulitne, ale bere 12-13/100 km a to porad. Deravej vyfuk jsem vymenil, ale vubec to nepomohlo. Na kolik pride to cidlo teploty nebo vaha vzduchu?

Jo a jeste bych potreboval vedet cim dostanu ze zadnich svetel cerny nastrik, ktery poridil ex majitel :? zkousel jsem toho uz celkem dost ale nejde to dolu. redidlo atd. jsem radsi nezkousel abych ti nerozpustil :lol:
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Odpovědět

Zpět na „Celica“