NAK TO MOC NETOPI

vše ohledně modelové řady Celica

Cim to je?

Je to fpoho
2
14%
Je to frpdel_i
1
7%
Je to rozbity
4
29%
Je to Toyota
1
7%
Je to Celica
0
Žádná hlasování
Muze za to pritelkyne :D
6
43%

Celkem hlasů: 14

ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

NAK TO MOC NETOPI

Příspěvek od ALIEN »

Lidicky me se zda,ze ta moje svine mrkata moc netopi,teda topi,ale musim jet,motor se zahreje,teplomer ukazuje presne pulku a furt to funi,sice teplej,ale ne tak horkej vzduch jako loni.Kdyz ovsem na 2 minutky zastavim s ohratym motorem,tak to pak fedruje jak naftovy kamna :),cim to?A kdyz mam ventilaci zaplou na nohy a predek,tak ty prostredni fukary foukaj studenejsi vzduch,nez u ridice :roll: ,kdyz ovsem prepnu na primy foukani(samotny),tak jde horkej i z prostrednich :).Mazec ne?Docela me to sere :lol: .Ne ze bych v aute mrznul,ale lonskou zimu jsem moh na tom vzduchu z vydechu pomalu grilovat :lol: a ted tohle :evil:
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Jednoducha, ale blba rada - dej si decku pred chladic 8)

A nevim jak u Celicy, ale u Primery je normalni, ze zprostredka fuci studenejsi vzduch
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

No tak zkus odvzdušnit chladící soustavu,...jinak s tím studeným z předních je to normálka,...u Cariny mi to dělá už od novoty,..takže tohle bych neřešil,...také mne to sere, ale je to tak,...zavři je a máš klid,... :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

ArnieGT píše:No tak zkus odvzdušnit chladící soustavu,...jinak s tím studeným z předních je to normálka,...u Cariny mi to dělá už od novoty,..takže tohle bych neřešil,...také mne to sere, ale je to tak,...zavři je a máš klid,... :lol:
jak se to odvzdusnuje?Je nakej rychlej recept(samoodvzdusneni) , nebo je to tim klasicky zpusobem,kterej znam,ale je dlouhej...??
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

A kdyz mam ventilaci zaplou na nohy a predek,tak ty prostredni fukary foukaj studenejsi vzduch,nez u ridice

mě to dělá taktéž,můsím přepnout na střed a fouká teplej
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

tak to je normální že z prostředního fouká studený vzduch když maš přeply klapky na nohy a sklo ja to před nedávnem mel rozdelaný a zjistil jsem že když tu klapku zavřeš tak ty molitany co tam jsou jsou vlastne strouchnivělý takže tama táhne tak jsem to řešil že na zimu tam dám folii co se používá v kuchyni ta samosmrštovací na vaření když to rozdeláš tak uvidíš jak to tam je že klapka na střed palubky fouka teply vzduch jed když ji přepneš foukaní na řidiče a nohy nebo na řidiče
jinak to nasavá studený a na levé straně u řidiče to saje teply i studený vzduch zaleži jak to přepneš je tam přímí vstup od kapoty z venku
bavím se o 5.gen u tech ostatních to nemám zjištěný
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

mě se zase zdá že trvá strašně dlouho než začne foukat teplej vzduch :( teplota je uprostřed a fouká sotva vlažný vzduch, má to tak být???
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Co jsem zazil tak Celica topila nejlip a nejdriv ze vsech aut, aspon ta bratra :idea:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

mi se taky neprve zvedne teplota a teprve potom to naráz začne topit
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

mě to nezačne naráz topit, spíš postupně ale aby z toho foukal celkem teplej vzduch tak to musím mít přepnutý na vnitřní cirkulaci a větrák musí být puštěnej :(
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Mne kdyz zacne rucicka ukazovat aspon neco, tak uz z toho dostanu trochu teplej vzduch. Ale potreba "vyfouknout" napred ten studenej. Takze az to zacne neco ukazovat, dam vetrak na chvilu na plny kule a pak ho stahnu a je to OK 8)
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

tak já si na celdu nemůž ustěžovat, už po cca 2min. de z topení teplej(teda ještě ne moc) vzduch a samo že když je teplo nasměrovaný na nohy nebo na sklo tak z prostředka de zima
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Pavo.B. píše:Co jsem zazil tak Celica topila nejlip a nejdriv ze vsech aut, aspon ta bratra :idea:
me to loni topilo vzdycky hned,proste behem chvilky,ale ted to nak blbne.. :cry: ,teda spis to nak trva...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nejejdnodušší zpusiob odvzdušnení , pokud nemáš nekde odvzdušnovací ventil, je najet na strmej kopeček at je velký převýšení mezi čumákem a prdeli ( čumákem do kopce) otevřít víčko chladiče, zapnout topení a foukání naplno a nechat bežet motor.. hlavne to víčko neotvírej při horkém motoru :D

Takhle s eodvzdušnují supřiny, nemají odvzdušnovací ventil..
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Tak takhle jsem to odvzdušňovat taky,...nevím jestli u Celdy je odvzdušňovák,..ale topení na plný koule, větrák pustit,..otevřít víko chladiče a bublat a bublat,...ale pokud jsi neměnil chladící kapalinu nebo nedolíval,...tak vzduch by se tam jen tak sám od sebe nemohl dostat,..v tom případě zkontrolovat jestli je tam chladící dost a pokud i při tomhle to nebude topit tak bych kontrolovat víko ventilů jestli tam nkde není prasklé těsnění nedej bože křivá hlava,....a když ani to ne,...tak to je pak průser,.. :lol: :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“