Stránka 1 z 1

Rozborka palubovky na ST18x

Napsal: úte 26.10.2004, 11:58
od X_Mave
Lidickove ... nemate nekdo prosim nejaky obrazky kde je jakej sroub a tak? nejak mi to nepasovalo a trosku rezonovalo, kdyz hralo radio ... tak jsem si vsim, ze mi to nejak nesedi nad pristrojema ... par sroubu jsem oddelal, napasoval to tam a co cert nechtel, vyskocilo to uplne nalevo u vetraku ... a nemuzu to tam narvat ani za boha ... tudiz to budu muset rozebrat cely, ale nerad bych to delal uplne naslepo ;-) ... predem dik za jakoukoli pomoc.

Napsal: úte 26.10.2004, 14:54
od Jimmi
Jo, tohle dělá ve fabrice ten robot.... viděl jsem to v nějakým dokumentu. Mechanická ruka vsune kompletní palubovku do auta, vyjede dvacet šroubováků a zašroubuje dvacet šroubů a je to... za pět vteřin hotový.... 8) Ale ručně ne, to Ti přeju hodně štěstí! :)

Napsal: stř 27.10.2004, 11:49
od CS
JA SOM TO UZ MAL KOMPLET 2X DOLE A BEZ SCHEMY.... NAJLEPSIE JE TO CELE ZHODIT VYTESNIT A NAHODIT NANOVO.... SCHEMU SROUBU NEMAM, ALE MOZNO MAM ALE NEMAM CHILTONA PRI SEBE KED SA K TOMU DOSTANEM OKOPCIM A POSLEM. KED TO CHCES ROBIT BEZ SCHEMY....

S PODNE PLASTY + TUNEL.....NO PROBLEM ALE POZOR NA PLAST OKOLO RADIA JE NACVAKNUTY NA DVOCH KOLIKOCH AJ HORE (VELA AUT TO MA ULOMENY)

PLAST NA PALUBOVKE (TEN S KURENIM)... TREBA ODISTIT TIAHLA KURENIA . JEDEN DOLE NALAVO V STREDE (ZACIATOK TUNELA- PRI rj) DRUHY V MOTOROVOM PRIESTORE POD CELNYM SKLOM.

BUDIKY PAR SROUBU ....VYTAHNOUT STEKRY.....

SAMOTNA PALUBOVKA... NEKOLIK SROUBU . NAPRAVO A NALEVO DOLE.... A NEJAKE VO VNUTRY O NOSNU TYC PALUBOVKY...
PALUBOVKA JE NACVAKNUTA ASI NA DVOCH KOLIKOCH....KED SU VSETKY SROUBY VENKU STACI VYTAHNOUT PALUBOVKU Z VODICICH KOLIKU ...

JE TO TAK ZHRUBA, DELAL JSEM TO PRED ROKEM

Napsal: čtv 28.10.2004, 21:14
od Sokolík
Podívej se na stránky www.radcastro.com/projects/ či tak nějak. Fajn týpek tam má návody na různé opravy a vylepšení své celici. Je to anglicky ale má to dost fotek a něco o palubovce tam určitě najdeš. Já plánuji na příští léto změnu podsvícení (modré+červené) a nástřik na bílo. Pokud se mi to auto do té doby nerozpadne. Snad to vyjde.

Napsal: pát 29.10.2004, 12:50
od X_Mave
CS moc dik ... pokud bys nasel nejakej ten obrazek, budu moc vdecnej .... Sokolikovi taky dik, ale tu stranku znam a ten tam ma rozebrany vsechno, co ja nepotrebuju ... tu hlavni cast palubky jaksi ne :-(

Napsal: pát 29.10.2004, 13:14
od CS