dílů na 4X4 bude asi fakt málo.... asi žádný... což limituje limited editions k nekoupi... že? ne že bych měl 4x4...ale díky třeba tomuhle "problemu" s dílama bych jí ani nechtěl...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
No nevím co by na ní mnělo být v pr... víc ,kasle je pozink bouraná není ale motor je ko chtěl víc ale potom mi pořád psal a psal já chtěl jen jednu věc ale on že jedině celí no a pak sms tak já bych ji nechal i za 8000 taky mi to trochu vyrazilo dech ale že prý do toho strkat prachy nechce.
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD My TOYOTA is fantastic
Farock píše:No nevím co by na ní mnělo být v pr... víc ,kasle je pozink bouraná není ale motor je ko :twisted: chtěl víc ale potom mi pořád psal a psal já chtěl jen jednu věc ale on že jedině celí no a pak sms tak já bych ji nechal i za 8000 taky mi to trochu vyrazilo dech ale že prý do toho strkat prachy nechce.
dost daleko to je...ale cena vyborna pokial je to tak ako pises, vozik stoji 1000 na den..mozno by som mal zaujem
těch 8.000,- nějak podivně "smrdí" cejtí to někdo taky? nebo že by ježíšek opravdu existoval a bydlí někde u Plzně nebo varianta B: je na pozorování v bohnický léčebně
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Hele vy nevěříci tady máš číslo řekni že to máš od kámoše (třeba) a že mi říkal za 8000 603210280 bud ti řekne že už jí nemaá no a nebo budeš mít štěstí ale pak bych z ní teda něco potřeboval
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD My TOYOTA is fantastic