Stránka 1 z 1

Motorek stěračů

Napsal: úte 21.05.2013, 10:14
od Voita
Ahoj, toto téma jsem byl donucen založit, protože nikde nemůžu najít odpověď na můj problém :roll: Při sepnutí stěračů se ozve odpornej hororovej zvuk motorku( při každém ). Je to opravdu otravné, zvlášť když bydlím v Liberci, a ten je jak deštný pralesy a prší tady celkem dost. Chtěl bych zeptat, jestli má s tímhle problémem někdo nějaké zkušenosti popř. rady jak na to a kde bych motorek mohl najít. Díky moc za odpovědi.

Napsal: úte 21.05.2013, 11:23
od kracken
motorcek stieracov mas na lavej strane pred spolujazdcom na firewalle po otvoreni kapoty....

Obrázek

pristup k nemu je v pohode...
spustit stierace a identifikovat, kde je problem, ci v motorceku, alebo v tiahlach stieracov, kde mozu byt vychodene klzne plastove loziska...
aby si sa dostal k tiahlam, musis dat dole torpedo, to je priskrutkovane dvomi samorezkami schovanymi pod krytkami a piatimi plastovymi cuplikmi... ..
potom to treba jemne vypacit, pozor, aby si nepolamal cupliky, je to tam este nacvaknute...

Napsal: úte 21.05.2013, 11:50
od Voita
Díky Krackene, to zní jako plán 8) Ty ložiska mě vůbec nenapadly. V případě že to bude dělat motorek ( myslím si, že se je dost pravděpodobné, aspoň podle toho vrčení) je potom nějaká možnost ho opravit nebo tak něco? Nebo někde sehnat, nerad bych kupoval novej.

Napsal: úte 21.05.2013, 13:01
od kracken
najprv si zisti, ci je urcite ten motorcek...

edit: ja by som sa asi priklonil skor k verzii, ze bude nejako uvolneny, alebo tam bude nieco vzpriecene.. a ked toci ta, to drie o kasnu.. ale pokial to nepozries, nezistis nic.. :)