r.v. 1990, 3S-GE, automat. Auto je uplne super az na jednu vec s kterou bych potreboval poradit. Kdyz zaradim rychlost tak mi chudinka

to může dělat nízká hladina oleje v převodovce, nastartuj, dej neutrál a změř hladinu při běžícím motoru. Na měrce jsou čtyři rysky, teď přesně nevím která je která, ale předpokládám, že za studena by měl být olej mezi dvěma spodníma a za tepla mezi vrchníma.poli píše:Cau lidi, asi pred trema mesici jsem si koupil Celicu 2.0 GT-R st182
r.v. 1990, 3S-GE, automat. Auto je uplne super az na jednu vec s kterou bych potreboval poradit. Kdyz zaradim rychlost tak mi chudinkajakoby parkrat zacuka a pak pri kazdym seslapnutim nebo povolenim plynu a to trva dokud se auto nezahreje. Pak je vse OK
. Neni to v motoru ale spis v kolech a nebo prevodovce. Nevite nekdo cim to muze byt?
Myslím že ne, drahá polovička má v Mazdě 626 automatu permanentně hladinu nad ryskou a je to bez problémů (pravda, nemělo by tam toho být tolik, může to pěnit a vytékat ven, ale je to lepší než tam mít sucho). Auto cukne jen když řadí z jedničky na dvoju, což je víceméně normální. Pokud je ten olej v pořádku (a mimochodem, někde v převodovce je prej i nějakej filtr oleje) a převodovka taky, hledal bych chybu určitě někde v motoru. Cukání za studena můžou dělat ale i již zmiňované svíčky a kabely.poli píše:Tak hladinu v prevodovce jsem zmeril, nemam ji tam malo ale spis naopak. Myslite ze to muze bejt timKontroloval jsem to kdyz auto stalo celej den, olej je asi dva centaky nad druhou ryskou Hot.