Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat na zkušenosti s Ravkou. Hodně přemýšlím o koupi modelu od roku 2006 (téměř poslední verze). Chtěl bych vědět jaké časté "nemoci" mají RAVky, Jak drahý je servis a ND. Prostě chtěl bych vědět jak Vám slouží nebo jak Vás trápí.
Chtěl bych koupit ojetinu r.v. 2006-2007 s nájezdem kolem 130 - 200tis s motorem D-CAT 2,2 Diesel 100 nebo 130kW. Poradéte mi na co si dát pozor a co před koupí zkontrolovat?
Mockrát děkuji za odpovědi Vojta
Zkušenosti s RAV4 od r.v.2006
Na forum jsem koukal, ale upřímě jsem z těch informací zmaten. Někdo má problém s Filtrem pevných částic někdo ho nikdy neměl apod. Chtěl jsem mít jasnější odpověď od jednotlivce. Jestli je problém v tom, že jsem založil nové vlákno takl se omlouvám. Pouze chci vědět zkušenosti a na co si při koupi dát pozor.TomasP píše:Nic ve zlým, ale co třeba projít a přečíst si nejdřív fórum? Na spoustu věcí, na který se ptáš bys tady odpovědi našel.
- TomasP
- Člen Týmu
Problém to není, ale těžko můžeš čekat, že ti sem někdo bude psát znova to, co už probíral jinde. Tak jsem to myslel.
Obecně se dá říct, že pozor si musíš dát už na to, od koho auto kupuješ. A ten zbytek? To je od kusu. Někomu auto nezlobí, někdo s ním má problémů fůru. A to se tu všechno dočteš. A když se podíváš dobře, najdeš tu i uživatele, kteří dělají na RAVkách servis a na ty se pak můžeš obrátit s konkrétním dotazem.
Obecně se dá říct, že pozor si musíš dát už na to, od koho auto kupuješ. A ten zbytek? To je od kusu. Někomu auto nezlobí, někdo s ním má problémů fůru. A to se tu všechno dočteš. A když se podíváš dobře, najdeš tu i uživatele, kteří dělají na RAVkách servis a na ty se pak můžeš obrátit s konkrétním dotazem.
RAV4 2.0 Valvematic, MDS 2010