Co si pěstujete doma, květiny, bylinky, plísně, houby
- Ahold
- Věčnej rejpal
Co si pěstujete doma, květiny, bylinky, plísně, houby
Sháním inspiraci na založení botanické laboratoře. Poraďte, jaké bylinky, kytyčky a podobné se hodí mít doma?
Sháním okrasné květiny do místností, líbí se mi třeba palmy, bonsaje, ale i nějaké orchideje, prostě s krásnými plody. Poradíte mi někdo něco nenáročného?
Pak taky sháním nějaké léčivé bylinky, co si doma pěstujete, vyjíma trávy? Šalvěj a podobné šamanské byliny?
A pak taky nějakou nenáročnou bonsaj, jednu jsem měl, staral se podle návodu na netu a stejně mě zbyl opadanej stromek.
Sháním okrasné květiny do místností, líbí se mi třeba palmy, bonsaje, ale i nějaké orchideje, prostě s krásnými plody. Poradíte mi někdo něco nenáročného?
Pak taky sháním nějaké léčivé bylinky, co si doma pěstujete, vyjíma trávy? Šalvěj a podobné šamanské byliny?
A pak taky nějakou nenáročnou bonsaj, jednu jsem měl, staral se podle návodu na netu a stejně mě zbyl opadanej stromek.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- MungoR
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
To mi dost připomíná konec většiny mých pokusů o zahradničení v bytě. Poslední dobou už pořizuju výhradně kaktusy. Vypadají hezky, občas i kvetou a nejlíp jim je když si na ně člověk vzpomene dvakrát do měsíce. Můžu vřele doporučitAhold píše:Zhnědli, zkroutili se do ruličky a pak opadali listy.
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Status: pomalu dojíždíme
- Ahold
- Věčnej rejpal
Tak bylinky spíš scháním především něčím vyjímečné Halucinogeny atp. samozřejmě v zákonné toleranci Prostě něco co pomůže se člověku odreagovat, uvolnit a vypustitArtie píše:Tak bylinky se dají v truhlíku pěstovat, imho, všechny
Stejně jako téměř veškerá zelenina (která roste nahoru) se dá pěstovat v truhlíku na balkoně.
Jinak neporadím, mně nevyklíčil ve škole ani hrách
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Vypěstuj si normální bylinky - aka koření, uvař si něco dobrého a máš to lepší než co jinýho A pak na 'odreagování, uvolnění, vypuštění' doporučuju sexAhold píše:Prostě něco co pomůže se člověku odreagovat, uvolnit a vypustit
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Asi tak nějak http://www.youtube.com/watch?v=wUBqkHxSs0c&feature=fvsr jinak jestli ti chcípnul i ficus, zanech marných pokusůArtie píše:...Vypěstuj si normální bylinky - aka koření, uvař si něco dobrého a máš to lepší než co jinýho A pak na 'odreagování, uvolnění, vypuštění' doporučuju sex
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Doporučil bych čínský jilm, je to moc pěkná bonsai a v různých marketech jich bývá dostatečný výběr (naposled jsem viděl v Hornbachu) takže si člověk může najít nějakej s hezky tvarovaným kmenem. Bohužel ten můj mi zničily kočky, takže teď plánuju koupit si náhradu aspoň do práce.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Koupil jsem si před mnoha lety Ibišek. Když jsem se rozváděl tak opadal a usch. Stále jsem ho zalíval a jakmile jsem našel dívku s kterou žiju vyrašil nový výhon. Starý jsem uřezal a nový má již více než půl metru. Vede se mu zdá se krásně - ukazuje mi to tím jak kvete.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Ja ti sice nenapisu co je dobre k jidlu ale mam odzkousene co je dobre na urcite problemy. Na bolesti ucha je dobry Netresk skalni vymacknout nekolik listu a pak staci kapka do ucha a za chvili je po bolesti.
Na jakekoliv male poraneni je dobre Aloe proti hnisani rany. Kdyz je nejaky problem tak uriznout list aloe, odriznout na krajich ostny a seriznout vrchni rovny kus listu aby zustalo co nejvice duzniny. Samozrejme oplachnout predem a prilozit duzninou na ranu treba pres noc. Rano tam neni zadny hnis. (lepsi nez predrazene masticky co se prodavaji v lekarnach a poradne nepusobi).
Jinak mam nekde v rohu malou palmu ktera by chtela taky presadit, ale drzi se zuby nechty
Pestuj doma co ti poroste a hlavne pokud to budes jist tak to NEHNOJ chemii. To si to pak muzes jit koupit do obchodu.
A kdo by nevedel vyrobky BIO jsou osetreny taky chemii rozdil je pouze v poctu postriku. Ne-BIO se strikaji klidne 10x-15x za sezonu. BIO myslim ze max 3x. Aneb do otraveneho ovoce cerv nevleze.
Souhlasim s biscuitem: co je domaci to je domaci. A nebal bych se klidne na balkone pestovat papriky, rajcata atd. Uz sem dokonce videl i zemaky v kvetinaci na balkone
Pokud mas balkon na jizni - jihovychodni stranu tak ti tam musi rust skoro vsechno.
Na jakekoliv male poraneni je dobre Aloe proti hnisani rany. Kdyz je nejaky problem tak uriznout list aloe, odriznout na krajich ostny a seriznout vrchni rovny kus listu aby zustalo co nejvice duzniny. Samozrejme oplachnout predem a prilozit duzninou na ranu treba pres noc. Rano tam neni zadny hnis. (lepsi nez predrazene masticky co se prodavaji v lekarnach a poradne nepusobi).
Jinak mam nekde v rohu malou palmu ktera by chtela taky presadit, ale drzi se zuby nechty
Pestuj doma co ti poroste a hlavne pokud to budes jist tak to NEHNOJ chemii. To si to pak muzes jit koupit do obchodu.
A kdo by nevedel vyrobky BIO jsou osetreny taky chemii rozdil je pouze v poctu postriku. Ne-BIO se strikaji klidne 10x-15x za sezonu. BIO myslim ze max 3x. Aneb do otraveneho ovoce cerv nevleze.
Souhlasim s biscuitem: co je domaci to je domaci. A nebal bych se klidne na balkone pestovat papriky, rajcata atd. Uz sem dokonce videl i zemaky v kvetinaci na balkone
Pokud mas balkon na jizni - jihovychodni stranu tak ti tam musi rust skoro vsechno.
Carina sedan 1,6 85KW, r.v.94