spotřeba Auris 1,33 6 kvalt
spotřeba Auris 1,33 6 kvalt
Po 2000 km mám spotřebu dle počítače 6,8 l/100 km. Jezdím denně do práce ca 40 km tam a 40 km zpět 75% dálnice, 20% město, 5% okresky.
jak jste na tom vy ostatní?
jak jste na tom vy ostatní?
Naposledy upravil(a) cerbiatto dne pon 28.11.2011, 10:30, celkem upraveno 1 x.
TOYOTA AURIS 1,33 TERRA COOL, 11/2011
hmm
co pisete, to sa mi zda docela dost vysoka spotreba..teda na to, ze to je iba 1.33l motor. Asi to bude vyssou vahou auta?
Inak, chcem sa spytat..nie je to auto lenive? Trochu po nom pokukujem, ale rozmyslam, ci to vykonom nebude to iste ako yaris 1.0, ktory mam teraz.
Inak, chcem sa spytat..nie je to auto lenive? Trochu po nom pokukujem, ale rozmyslam, ci to vykonom nebude to iste ako yaris 1.0, ktory mam teraz.
K dnešnímu dni stav tachometru 600km. Po ca. 150 km tripu převážně po okreskách a rychlejších silnicích se spotřeba podle PP ustálila na 6.4
Mohl by někdo zkušenější poradit jestli se to bude ještě snižovat nebo se dá říct, že auto je zajeté ? a zda jízda na letních pneu (205/55/R6) bude lepší ? moje zimní mají parametry 195/65/R15
Díky
Mohl by někdo zkušenější poradit jestli se to bude ještě snižovat nebo se dá říct, že auto je zajeté ? a zda jízda na letních pneu (205/55/R6) bude lepší ? moje zimní mají parametry 195/65/R15
Díky
Auris 1,33 VVT-i 2011
Spotřeba by se měla ještě snížit. Auto zajetý po 600 km zdaleka není. Než si motor úplně sedne trvá to prý klidně 10tkm. Na mým předchozím Focusu jsem měl na zimu jako ty 195/15 a na léto 205/16 a rozdíl byl v jízdních vlastnostech znatelnej. Auto hlavně líp sedělo a líp reagovalo na pohyb volantu. Zase to víc drncalo 

Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
tak, tak..poznam totomko píše:mil-rozhodne to bude nieco take ako mas yarisa 1l-er. ked tak, tak 1,6ku.tot moj nazor. i ked ked som mal yarisa 1,0l a bol som spokojny, lebo som vacsinou jazdil sam ale prisli chvile kedy som musel podradzovat. vsak to urcite poznas

keby novemu yarisu inzinieri v tokyu ponechali posuvne lavice, je to super auto, akurat by som upgrejdla motor na 1.33. Takto pokukavam po aurisovi.