V originálnom servise mi povedali že mám meniť zadné brzdové platničky (najzdené 75000). Ponúkli cenu 120 eur - materiál + výmena.
Menili ste niekto už zadné platničky na E15 1.6, r.v.2007 ?
Poradte nejakú značku, ktorá nezničí originálne kotúče a je kvalitná,
Alebo tá cena 120 eur je v pohode?
dik
model E15 - zádné doštičky - platničky
model E15 - zádné doštičky - platničky
Corolka E15 1.6 "automat"
Re: model E15 - zádné doštičky - platničky
Nemám sice E15, ale E12, nicméně jsem měnil zadní desky při 95 tkm pouze z toho důvodu, že parkuji venku a mechanismus brždění přestal fungovat v celém rozsahu tudíž desky stále přibžďovaly čímž se dříve opotřebovaly. Jinak by měly vydržet podstatně více nezávisle na způsobu jízdy. Obecně se doporučují TRW, které se objevují i z prvovýroby, cena v ČR +- 1 000,-Kč, servis u obyč. mechanika (mám bývalého zaměstnance Toyotyezbrane píše:V originálnom servise mi povedali že mám meniť zadné brzdové platničky (najzdené 75000). Ponúkli cenu 120 eur - materiál + výmena.
Menili ste niekto už zadné platničky na E15 1.6, r.v.2007 ?
Poradte nejakú značku, ktorá nezničí originálne kotúče a je kvalitná,
Alebo tá cena 120 eur je v pohode?
dik
-
mysiakmysiak
- Navigátor
Za tú cenu by si mohol mať od EBC a ešte ti ostane na kávu a pivo.
V orig. servise ti pravdepodobne ponúkli platničky od Boschu s logom Toyota.
Skus sa opýtať,objednať tuna http://www.nipponcars.sk/ .
V orig. servise ti pravdepodobne ponúkli platničky od Boschu s logom Toyota.
Skus sa opýtať,objednať tuna http://www.nipponcars.sk/ .
Auris, 1,6 5MT
Zalezi na tebe, ci chces auto servisovat v autorizovanom, alebo chces ist cestou domacich kutilov.
Ak si vyberies prvu moznost a cena 120€ sa ti vidi premrstena, zavolaj do ineho autorizovaneho servisu Toyoty a opytaj sa na cenu toho isteho ukonu.
Ak si nie si isty potrebou vymeny brzdovych platniciek (75k km - zalezi od stylu jazdy), pri prezuvani kolies na zimne, v pneuservise (ak chodis tam) ti mozno budu povedat ich nazor, ci treba alebo nie.
Ja mam nejakych 35k km, takze brzdy su urcite este v pohode
Ak si vyberies prvu moznost a cena 120€ sa ti vidi premrstena, zavolaj do ineho autorizovaneho servisu Toyoty a opytaj sa na cenu toho isteho ukonu.
Ak si nie si isty potrebou vymeny brzdovych platniciek (75k km - zalezi od stylu jazdy), pri prezuvani kolies na zimne, v pneuservise (ak chodis tam) ti mozno budu povedat ich nazor, ci treba alebo nie.
Ja mam nejakych 35k km, takze brzdy su urcite este v pohode
Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008