Stránka 1 z 1

TOYOTA zvažuje odchod z F1!

Napsal: pát 07.04.2006, 10:03
od Fikus
Do nové sezony jsme šli s nadšením a silnými slovy, že snad každý závod budeme stát na bedně a boj o pohár konstruktérů je samozřejmost :? . Špatný úvod sezony, nepovedené závody v Bahrainu a Malaisii a malá náplast třetího místa v Australii v podání Ralfa vedení týmu Toyoty dost rozhodilo a zvažuje odchod z královské motoristické disciplíny F1. Podle mě je to dost předčasné. Vždyť jsme tým s největším rozpočtem, ale ani to nepomáhá. A nakonec ještě po dvou letech rozchod se šéfkonstruktérem Mikem Gascoynem. Černá mračna se stahují nad Toyotou v F1 :cry:

Re: TOYOTA zvažuje odchod z F1!

Napsal: pát 07.04.2006, 10:15
od drgi
Fikus píše:Do nové sezony jsme šli s nadšením a silnými slovy, že snad každý závod budeme stát na bedně a boj o pohár konstruktérů je samozřejmost :? . Špatný úvod sezony, nepovedené závody v Bahrainu a Malaisii a malá náplast třetího místa v Australii v podání Ralfa vedení týmu Toyoty dost rozhodilo a zvažuje odchod z královské motoristické disciplíny F1. Podle mě je to dost předčasné. Vždyť jsme tým s největším rozpočtem, ale ani to nepomáhá. A nakonec ještě po dvou letech rozchod se šéfkonstruktérem Mikem Gascoynem. Černá mračna se stahují nad Toyotou v F1 :cry:
ak by odisli do WRC a inych rally sutazi, tak preco nie :-)
ale z F1 by mali odist az ked ziskaju titul.

drgi

Napsal: pát 07.04.2006, 11:35
od BRunner
Jojo, to už jsem tady psal někdy před rokem, že by se na to měli vykašlat a vrátit se k rally. Takže pokud odejdou z F1 a začnou zase jezdit WRC tak :bomb: :thumbsup:

F1 je stejně nuda...

Napsal: pát 07.04.2006, 14:16
od cahir
suhlasim s drgim. aspon pohar konstrukterov... inak je to obrovska prehra. .
a tiez by som radsej videl toyotu vo WRC!!!

Napsal: sob 08.04.2006, 12:14
od Fikus
S přestuoem do WRC bych souhlasil. Měli tam dříve slovo :!: A se svým rozpočtem?? Proč by neutáhli WRC i F1?? Jen si chtěli dokázat, zda by postavili konkurenceschopný vůz v královské třídě motoristického sportu. A myslím, že když chvilku počkaj, tak i ty good výsledky v F1 přijdou.