Stránka 1 z 1

Drnčení dveří u řidiče

Napsal: pát 12.08.2011, 12:57
od MungoR
Měl bych dotaz, tenhle týden sem hodně dělal na autě a nechal si k tomu puštěný autorádio. Všimnul sem si že mi ve dveřích u řidiče při silnějších basech něco příšerně drnčí, divim se že to za jízdy nebylo slyšet. Po bližším průzkumu to vypadá že vibruje ten rámeček s klikou nebo přímo zámek. Chci to nějak vyřešit, protože takovýhle drnčení by mě znervózňovalo i u dacie a nechci si dělat ostudu kam přijedu :) Ještě než se pustim do rozebírání dvířek podle manuálu a podlepování všeho na co narazim, neřešil už někdo tenhle problém nebo nejde to vyřešit nějak elegantnějc než rozebráním?

Napsal: pát 12.08.2011, 14:14
od biscuit
nic nez kontrola pripadnejch uvolnenejch veci a poradny vytlumeni ti nepomuze ;) a to bych udelal i ve druhejch dverich, i kdyz tam zatim mozna nic nerezonuje.. jinak prehnanym vytlumenim zase muzes "zmensit" objem ozvucnice a prijit tim o nejakej ten Hertz smerem dolu..

vec se taky da resit, v pripade ze ti hraje basy dobre zadni par, nebo mas woofer, i hi-pass filtrem na predni par. lepsi radia ho maj uz primo v sobe ;)