Stránka 1 z 3

Mlhovky

Napsal: pon 25.07.2011, 18:08
od kriz23
Ahojte mám otázečku jak se dají zapojit přední mlhovky na 6g když je z výroby neměla ? jen zadní má.Díky

Re: Mlhovky

Napsal: pon 25.07.2011, 19:34
od Kubrt
kriz23 píše:Ahojte mám otázečku jak se dají zapojit přední mlhovky na 6g když je z výroby neměla ? jen zadní má.Díky
http://cccz.get-forum.net/t21-navod-ins ... t200-st202

kazdej sikovnej elektrikar nebo kutil si stim poradi, kazdopadne to prdni na solo pojistku at uz jdes jakoukoli cestou.

Napsal: pon 25.07.2011, 19:47
od kriz23
Výborný i s návodem dikec moc

Napsal: ned 07.08.2011, 21:18
od Kysi
kriz23 píše:Výborný i s návodem dikec moc
Podle Malpasova navodu jsem to resil taky, a jelikoz jsem nechtel investovat do packy a relatka, resil jsem to formou prepinace po palubkou...v galerii mam i par fotek v sekci oprav a uprav... (ten druhy prepinac mam na vysouvani a zasouvani anteny). Jnak mlhovky jsou pripojene na standardni konektory pod maskou, takze vlastne od relatka je cely okruh pripojeny pres samostatnou pojistku a tim je to osetreno.. :)

P.S. jenze jak jsem sam pozdeji zjistil, mlhovky samy o sobe jsou spise pro paradu, protoze i s ''vykonnejsimi'' zarovkami jsou v mlze prakticky naprd... sviti spise do stran a jen slabe, natoz aby osvetlovaly prostor pred cumakem... :) , takze ve finale cela ta investice do nich pro me byla spise zklamani nez prinos, ale i tak podle me Celda s nimi vypada lip :)

Napsal: ned 07.08.2011, 21:46
od Pavo.B.
stejne je to i u 5.gen, bratr jsi je prehodil - dodat rele a packu a bylo to

Napsal: ned 14.08.2011, 22:55
od micron
pěkný mlhovky pro 5g pre-face, landcruiser mod. 8 eyes - spider mode :biggrin:.
http://aranearium.cz/cz/body.aspx?int=eyes

Protože sem párkrát zažil v noci ve vánici opravdu krušný chvilky, když sem jel "po slepu" tak sem hledal co by se tak mohlo hodit.

originály vypadaj takhle, ty se mi ale nelíběj... moc malý a nejsou čirý, nene
Obrázek
Takže z lc 100 by teoreticky mohly pasovat... jsou masivnější a mohly by vyplnit přesně tlamu.
Obrázek
tady je varianta DEPO dokonce s led svícením denním/ 2 in one.
Obrázek
problém bude ale asi s uchycením...
Obrázek
nejzajímavější varianta je ale tahle... to jsou poupravený na DUAL Projectory... to by mohlo šajnit opravdu hooodně slibně :-)
Obrázek
ze zadu maj spoustu úchytných bodů... material sklo
Obrázek
Tohle by šlo... jenže potřeboval bych odchytit někde landcruisera 100 a přeměřit si je... takže kdybyste náhodou potkali land cruisera 100 s mlhovkama, zkuste přeměřit... tady je jich jak šafránu... nejlíp obkreslit na papír, tvar je ideální, jen ty rozměry...chyběj

Napsal: pát 26.08.2011, 21:11
od micron
Dneska při pokojové teplotě 31°Celsia... drsná sauna, takový to domácí grilování, dušení ve vlastní šťávě :-) sem hledal mlhovky.

Myslim, že mam to, co sem hledal. Přeměřeno, pasovalo by to a hlavně by to v kombinaci s modrým autem vypadalo libově. Délka 13cm, výška 5cm. co sem to proměřil, je tam ještě pěkná rezerva místa v tlamě... ale padne to jako prdel na hrnec :bigups: cena velice libová...orange/yellow/badass style- zatim muj favorit.
Obrázek

pro pobavení... v tom vedru už sem myslel, že mě klepne pepka z těch kokotin na týhle stránce :-) doporučuju klikat na obrázky :-) svět se totálně zbláznil...
http://www.ycck.com/Listproducts_e.asp?ClassID=87

tady je mlhy, že by z toho nejeden zcvoknul :-)
http://www.dlaa.cn/index-eng.asp

Napsal: pát 26.08.2011, 21:28
od Kubrt
Ty vypadaji Microne luxusne, kdyby jsi se nudil tak krome 5g udelej i 6g photomontage :wink:

Napsal: ned 28.08.2011, 00:34
od micron
Kubrt> 3 rytmy do muziky... do it yourself :wink: Tak to dostane k narozeninám v říjnu k 22 čičina :lol:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

22 let, no už bych si měl pomalu pořitit něco jako modernějšího pod zadek, abych jako zapadal do koncerrnů, podřitil se globální nadnárodní krizi :lol: :lol: pěkný Govno... :lol: vyjebat s konzumem :lol:

Ne, že bych sledoval humanoidy co se dívaj na celi, ale po delší době sem si všimnul když sem sekal trávu... prcka, nevim cca 10-12 let a šel k celi a díval se jí do vyjetých světel... asi nechápal, chodil kolem a nechápal... jak je to auto asi starý? když ho donutilo zvednout prdel a jít se podivat... to vypadá jako nový... v týhle nudný civilizaci... má +, prckům se líbí a nevědi kam to vozidlo zařadit... k oblíbeným... :lol: A už mu to v paličce zůstane... co by chtěl až vyroste :lol: dokonalej marketingovej průzkum zdarma--- :lol:

základ je design, ten byl před 22 lety ulítlej, je po 22 letech ulítlej (s určitýma doladěnýma detailama), a bude nadčasovej i za 10 let... protože žádná automobilka si už nikdy nedovolí udělat takovej design... :sneaky: ekonomicky konzumně eliminační diktát... navíc ani číňan by si nedovolil napodobit takovej style.
No sem zvědavej, jestli do 8g celi daj opět po vzoru 5g např vystřelovací volant... na kterej se z finančních důvodů vysrali v 6/7g... taková specialitka... komfortní 8)

Napsal: ned 28.08.2011, 12:59
od Beaver
Hele mlhovky nemaji za ukol (moc) osvetlovat v mlze, nemaji takovej dosvit aby to melo nejakej extra efekt. Slouzi spis aby tvoje auto bylo dobre videt, protoze jejich svetlo je v mlze videt driv nez potkavacky. V noci se nekdy hodi mezi vesnicema na osvetlovani krajnic, ale musis jet pomalu, jinak to taky nema cenu. Takze moc neocekavej, ze bys s nima viel nejak extra vic :)

Napsal: ned 28.08.2011, 13:14
od Idaho
Beaver píše:Hele mlhovky nemaji za ukol (moc) osvetlovat v mlze, nemaji takovej dosvit aby to melo nejakej extra efekt. Slouzi spis aby tvoje auto bylo dobre videt, protoze jejich svetlo je v mlze videt driv nez potkavacky. V noci se nekdy hodi mezi vesnicema na osvetlovani krajnic, ale musis jet pomalu, jinak to taky nema cenu. Takze moc neocekavej, ze bys s nima viel nejak extra vic :)
přesne tak, primární učel mlhovek není videt ale být viděn :D

Napsal: pon 29.08.2011, 10:33
od Tannis
Rád bych se přidal s mlhovkami na 7g. Nevíte zhruba za kolik se dá pořídit to krycí sklo? Nějaký harant mi to vykopl a obtáhl celdu klíčem :-(

Napsal: pon 29.08.2011, 10:49
od radys03
přidám se do diskuze. S vidinou lepšího vidění :) v mlze jsem taky pořídil mlhovky. A výsledek není nijak okouzlující, spíš je to jen další "paráda" na autě...

Napsal: pon 29.08.2011, 11:36
od Pavo.B.
Tannis píše:Rád bych se přidal s mlhovkami na 7g. Nevíte zhruba za kolik se dá pořídit to krycí sklo? Nějaký harant mi to vykopl a obtáhl celdu klíčem :-(
jenom sklo z nejaky bouracky, v toyote koupis celou mlhovku a predpokladam cena bude hodne zavratna, tak ze si fakt pockej na nejakou na dily

Napsal: pon 29.08.2011, 13:38
od micron
otázka je jaký jste měli mlhovky... ne všechny jsou stejný 8) je spousta druhů, a ano originály matný budou zcela jistě na hovno, stejnětak jako matný ve vyklápěčkách. Viděl jsem fotky z noci právě těhle... na hondách, přesně tenhle typ (pasuje jim do čumáku stejně jako celicám) a jakooo... přesně to co potřebuju, tedy moje čirý lampy svítěj vysoko, a daleko... hodně daleko, ale když přijde vánice, tak v noci nevidíš ani hovno... myslim pořádná vánice... to je lepší světla vypnout... a ject úplně po tmě. Kdežto tyhle svítěj příjemný žlutý světlo "pod" auto, tedy proklatě nízko a blízko před auto, takžeeeee.... co z toho plyne? Modří už vědí... "neztratim vyjetou stopu" buďto vypnu světla a pustim tam žluťásky a nebo oboje... někde najdu ty fotky... aby pochopili i tupouni jak maj fungovat mlhovky. :lol:

ale jinak samozřejmě, hodně mlhovek je jen pro parádu... funkčně k hovnu... to neni případ těhle ale... to bych na tom netrávil min 12h času, jejich účelem bude osvicovat stopu ve sněhu před autem za bouře + svodidla/pangejty. 8)