BRunner píše:A pozink mají Celici minimálně od roku 1986.
Taaaak to silne pochybujem, ze 4th generacia celici mala pozinkovanu karoseriu! Pretoze kazdu jednu celicu, co som videl, tak hrdzavie okolo lemov kolies a podbehov ...
Pred chvili jsem se koukal na tehle stranka na fotky jedne Celicy z roku 1995
co ji chtel jeden z nas koupit a nestacil jsem se divit jak takove auto po "par"
letech muze vypadat. Myslim predevsim tu korozi na dveri, prazich a spodku.
Donedávna jsem si myslel že japonci prostě nerezavi, ale tohle bylo fakt silne kafe. Myslim ze tehle Celice bylo uplne fuk jestli mela pozink nebo ne. A jestli jo tak je to jeste o to horsi ze muze po 11 letech vypadat takhle prozrane. Musela mit asi hodne hořký život. Každopádně sůl je sviňa.
DanEK píše:Pred chvili jsem se koukal na tehle stranka na fotky jedne Celicy z roku 1995
co ji chtel jeden z nas koupit a nestacil jsem se divit jak takove auto po "par"
letech muze vypadat. Myslim predevsim tu korozi na dveri, prazich a spodku.
Donedávna jsem si myslel že japonci prostě nerezavi, ale tohle bylo fakt silne kafe. Myslim ze tehle Celice bylo uplne fuk jestli mela pozink nebo ne. A jestli jo tak je to jeste o to horsi ze muze po 11 letech vypadat takhle prozrane. Musela mit asi hodne hořký život. Každopádně sůl je sviňa.
Toyota mit original lak, tak 1995 hnit nebude.
1986 original lak a s peci take nehnije. Ze, BRunnere?
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)