Kde sehnat nějaké tuning díly na Previi?

vše ohledně modelové řady Previa
Odpovědět
nickyveronik
Člen Týmu
Příspěvky: 2
Registrován: úte 21.12.2010, 11:34

Kde sehnat nějaké tuning díly na Previi?

Příspěvek od nickyveronik »

Ahoj Previaci. Dlouho jsem pokukoval po previi až jsem si ji konečně koupil a stal se tak jedním z vás. Již dříve jsem vlastníl Sintru a Espace, ale Previa je úplně o něčem jiným. Motor v prostřed a zadní pohon ke úplně jiná písnička a nemluvě o prostoru, kterým auto přímo překypuje. Auto zatím poznávám. Koukám stále na internetu na krásně udělané auta v tuningu, ale nikde jsem kromě ofuků předních oken a stříšky nad páté dveře nic jiného nenašel. Nemáte někdo zkušenosti s tuning díly na previi. Myslím tím prahy, masky atd.
Uživatelský avatar
kristýna ficová
Člen Týmu
Příspěvky: 28
Registrován: sob 30.01.2010, 13:52
Bydliště: Vyškov

Příspěvek od kristýna ficová »

také bych uvítal něco decentně pěkného :)
Previa '99 GL
Uživatelský avatar
ninja
Navigátor
Příspěvky: 78
Registrován: sob 31.03.2007, 00:42
Bydliště: Praha

Příspěvek od ninja »

Nejvíce uděla zatmavění oken (boční + zadní). Ofuky marně sháním.
Previa '98 GL, automat & LPG
nickyveronik
Člen Týmu
Příspěvky: 2
Registrován: úte 21.12.2010, 11:34

Příspěvek od nickyveronik »

Okna mám zatmavená, ale i tak by to chtělo něco co by opticky auto trochu snížilo. Ofuky neboli deflektory jsou k dostání na pár našich tuningovych stránkách asi za 1400kč pak je tam stříska nad páté dveře zhruba kolem 2100kč, nějaké pružiny a tím to končí. Pokud se ale podíváte na google.cz a zadáte toyota previa obrázky, vyběhnou tam tak krásně udělané až oči přecházejí. Koukal jsem i na ebay a nic. Koukal jsem i na zahraniční obchody a nic. Zřejmě nezbude nic jiného než se podívat na čínu jestli něco nedělají. Už vždycky zvládli všechno. :?
Uživatelský avatar
ArnieGT
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1795
Registrován: stř 20.07.2005, 20:16
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

No a co zkusit hledat pod názvem
ESTIMA(Japonsko) nebo TARAGO(Australie) :wink:

http://shop.ebay.com/i.html?LH_PrefLoc= ... 513&_pgn=1

http://cgi.ebay.com/Toyota-Estima-Lucid ... 3a2e1b73d¨

apod.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
teer7
Člen Týmu
Příspěvky: 2
Registrován: úte 19.07.2011, 16:15
Bydliště: Bratislava

Re: Kde sehnat nějaké tuning díly na Previi?

Příspěvek od teer7 »

nickyveronik píše:Ahoj Previaci. Dlouho jsem pokukoval po previi až jsem si ji konečně koupil a stal se tak jedním z vás. Již dříve jsem vlastníl Sintru a Espace, ale Previa je úplně o něčem jiným. Motor v prostřed a zadní pohon ke úplně jiná písnička a nemluvě o prostoru, kterým auto přímo překypuje. Auto zatím poznávám. Koukám stále na internetu na krásně udělané auta v tuningu, ale nikde jsem kromě ofuků předních oken a stříšky nad páté dveře nic jiného nenašel. Nemáte někdo zkušenosti s tuning díly na previi. Myslím tím prahy, masky atd.
tuningove diely na Previu sa zhanaju pomerne tazko, hlavne v CZ a SK. nieco malo je dostupne na ebay (napr. JDM predne a zadne svetla, maska), vacsinu veci vsak treba zhanat v Hong Kongu alebo priamo v Japonsku. naklady na dopravu niekolko nasobne prevysuju ceny samotnych dielov, takze je to len otazkou ochoty investovat, treba vypnut rozum a riadit sa len srdcom :D. ja som svojej Previi dozicil novy predok (JDM svetla s nutnou prestavbou na lavostrannu verziu, smerovky, maska, plechova lista pod svetla, mini spojler na hornu hranu kapoty, ktory ciastocne prekryva uchytenie stieracov, kryty zrkadiel s integrovanymi smerovkami) a JDM zadne svetla s integrovanou parkovacou kamerou + stresny spojler s brzdovym svetlom. vsetky suciastky su original (kopie, resp. lacnejsie nahrady de facto ani neexistuju) a mnohe boli kupovane ako pouzite, ale cena za ich dopravu a nutne upravy pomaly dosiahli cenu auta (dufam, ze toto nebude citat moja zena :D). venujem sa tomu uz 3 roky, takze to nastastie nebola velka jednorazova investicia. mam v plane este bodykit, potom by moja Previa mohla vyzerat podobne ako tato (svetla, masku a kryty zrkadiel mam nahodene):

http://www.google.sk/imgres?q=estima+sp ... 40&bih=813

ked sa umudri pocasie, skusim auto nafotit a zavesit par fotiek.

pozdravujem vsetkych priaznivcov Previi.
Toyota Previa 2.4 GL (1997)
Toyota Corolla Verso (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)
Odpovědět

Zpět na „Previa“