doporučení servisu

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Uživatelský avatar
kunaznory
Člen Týmu
Příspěvky: 74
Registrován: ned 28.06.2009, 15:56
Bydliště: Los Brnos
Kontaktovat uživatele:

doporučení servisu

Příspěvek od kunaznory »

zdravičko

no co vam budu povidat vys**la se me moje celica a ani typek co je nas "rodinny servisak" si nevi rady :cry: proto zjištuju kterej servis by byl idealni na reseni mojeho problemu dival sem se na Hukr,ID auto, autoservisDS, co vy na to? nebo me doporucite neco uplne jineho?rad bych nekoho kdo tomu fakt rozumi jelikoz celicka ani neskytne proto ji nemuzu ani nikomu dovezt aby se na ni podival asi ji budu muset nalozit na vozejk a odvezt do nejakeho z vyse uvedenych servisu :( servis nemusi byt nutne v brne ale chtelo by to odbornika na toyoty abych nemel strach co stim servisak udela nebo neudela
poradte prosiim diky
juba
Řidič
Příspěvky: 155
Registrován: úte 09.09.2008, 17:00

Příspěvek od juba »

Já jezdím do ID auto a zatím vždycky spokojenost.
Grey
Řidič
Příspěvky: 284
Registrován: čtv 05.05.2011, 21:54

Pokracovat v autorizovaku nebo ne?

Příspěvek od Grey »

Ahoj,

jelikoz mi bude koncit zaruka, uvazuji, zda pokracovat v navstevach a sbirani razitek v autorizaku nebo jit ke garaznikovi.
Problem je ten, ze s autorizaky nejsem spokojen (uz jsem vyzkousel 3...). Pokud bych si planoval nechat Avika dele (8-10 let), tak mi je to u *** a servisoval bych tam, kde predchozi auto. Jelikoz je ale velky predpoklad, ze vymena bude v 5-6 letech, je otazka, jestli se vyplati jezdit do autorizaku a doufat v lepsi prodejni cenu nebo cenovy rozdil bude zanedbatelny.
ex Toyota Avensis T27 1.8
Uživatelský avatar
bizonek
Člen Týmu
Příspěvky: 36
Registrován: sob 15.05.2010, 20:30

Pokracovat v autorizovaku nebo ne?

Příspěvek od bizonek »

Mám těsně po záruce a řeším tentýž problém a nemůžu se rozhodnout. Může garážník dát do servisky razítko o provedené prohlídce?
Máte někdo zkušenost, jak by to probíhalo, kdyby se vyskytla nějaká prokazatelná výrobní závada a auto by po záruce bylo servisováno u garážníka?
T 27 Avensis 2,2 D-4D 150k Combi
Premium
udo
Manager Týmu
Příspěvky: 399
Registrován: pát 18.11.2011, 17:15
Bydliště: Prágl

Re: Pokracovat v autorizovaku nebo ne?

Příspěvek od udo »

bizonek píše:Mám těsně po záruce a řeším tentýž problém a nemůžu se rozhodnout. Může garážník dát do servisky razítko o provedené prohlídce?
Máte někdo zkušenost, jak by to probíhalo, kdyby se vyskytla nějaká prokazatelná výrobní závada a auto by po záruce bylo servisováno u garážníka?
Garážník razítko dát může (ať už do papírové nebo elektronické), po záruce to má smysl spíš pro další prodej - je to samozřejmě na kupujícím, jak moc k tomu bude přihlížet.
Po skončení záruky není žádný obecný nárok, ať jezdíš kamkoliv. Pokud výrobce a/nebo servis něco aspoň zčásti vezme na sebe, je to jeho "dobrá vůle". Stoprocentně budeš mít zadarmo opravy bezpečnostních vad v rámci svolávacích akcí. U ostatních záleží na té které vadě a případu. U auta, které ten autorizák servisoval, máš větší šanci.
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“