Špatný předstih + zvuk nového výfuku

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Špatný předstih + zvuk nového výfuku

Příspěvek od krosmen »

Tak na videu je vidět jak to vypadá když je špatně nastaven předstih zapalování a také zvuk na zakázku vyrobeného výfuku :-) podrobnosti,materiál nerez,středový tlumič klasická ocel(pro případnou výměnu a i vzhledem k tomu že celonerezový-včetně vnitřku není rentabilní s cenou),průměr 60mm,koncovka 70mm zvuk velice utlumený-přání zákazníka celý systém je zcela průchozí bez restrikcí.

http://www.youtube.com/watch?v=fYJNeselvec
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

Jen tak pro zajimavost jestli to neni tajny, je znama cena nakolik vysla vyroba nerez vyfuku ?
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

ceny sou naprosto známé :-) tento stál 12000.- zůstaly jen svody dokonce sem musel vytvořit i tu čásst s pletencem....Výfuk se dá postavit dle libosti,já bych třeba preferoval více zvuku.Dále je vždy potřeba brát na zřetel jaký se zvolí koncoví tlumič podle toho se hýbe cena....
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

Zvuk je pro mě naprosto ideální, žádné přehnané řvaní, ale můžu si krásně vychutnat zvuk motoru :-) Musím říct, že mi dneska Celica přišla ještě úžasnější než dřív :D A to celé za velice příjemnou cenu, alespoň co můžu soudit ze svých předchozích zkušeností.
(a kdyby to byla reklama, tak tady na konci bude "a k Vašemu výfuku video zdarma" :-D )
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

taková blbá otázka, je velkej problém vyvédst vejfuk na straně, třeba už někde kousek za přednim kolem(nebo před zadnim) ? napadá mě to ze dvou důvodů, osobně se mi to líbí a ušetří to dost materiálu a tudíž i hmotnosti.
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

garfielld píše:taková blbá otázka, je velkej problém vyvédst vejfuk na straně, třeba už někde kousek za přednim kolem(nebo před zadnim) ? napadá mě to ze dvou důvodů, osobně se mi to líbí a ušetří to dost materiálu a tudíž i hmotnosti.
delal jsem to na daihatsu a zadnej rpoblem v tom nebyl... dle ceskych zakonu by mel byt ale vyveden na strane do vozovky...
Carlos Sainz limited 2468/5000
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

je to jen otázka místa-jak nízko by byl když ...vem si metr,změř si jak máš nejnižší místo na straně,předpokládám že práh a k tomu si dej ještě vejfuk a budeš ho pravdpodobně courat po zemi.....
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

prah neni na celde nejnizsi misto... ja to resil tak ze u prahu bylo kleno mirne dolu a seriznuto mirne pod hranu prahu na plochu... stejne jak to maji chopery do boku...
Carlos Sainz limited 2468/5000
Odpovědět

Zpět na „Celica“