wrc50: Mal som šťastie a admin je na dovolenke, ešte nevie o mojom príspevku
 Tiež som jazdil na služobnej Felícií a aj Fabke a stačilo mi
 Tiež som jazdil na služobnej Felícií a aj Fabke a stačilo mi   Nechcem porovnávať iné triedy to sa nepatrí
  Nechcem porovnávať iné triedy to sa nepatrí  ale ani Octavia nie moc ďaleko od Fabky čo sa komfortu týka, viezol som sa v nej ( 1. gen) no nič ma neoslovilo
  ale ani Octavia nie moc ďaleko od Fabky čo sa komfortu týka, viezol som sa v nej ( 1. gen) no nič ma neoslovilo  
 Mne osobne nevadí keď tu niekto predáva inú značku, napr. Martin má tie svoje premenné
 Volvo, Fiat atď.
  Volvo, Fiat atď.Ani tieto autá ma moc neberú, ja som proste fanatický "japonec" a basta

Len keď som uvidel že Škoda RS tak som si povedal to je už moc

Fakt priznám nejde mi o znevažovanie dotyčného a jeho auta, ale môj názor je že Škoda a všetky jej modelové rady niesú autami pre bežných ľudí, to sú autá pre milionárov, ktorím nevadí že musia vždy a v pravidelných intervaloch servisovať autá a liať peniaze do súčiastok

P.S. Keby nebolo VW tak Škoda je tradá hneď, ale takto si len pomaly kope hrob, mám na mysli geniálny motor so super spotrebou a super výkonom = HTP, alebo napr. 1,4 či 1,6 turbo v SuperB

Ach mamo
  Ach mamo