Diskusia o RS v sekcií predaj. Pokračovanie tu

Tlachání o všem - bez zaměření!
Avensis Slovakia
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Diskusia o RS v sekcií predaj. Pokračovanie tu

Příspěvek od Avensis Slovakia »

Nesto: Dôvod prečo nemať rád škodu je, že 99% majiteľov sa bojí zaspať a ráno vstávajú skoro aby sa ubezepčili či ju ešte majú pred bytovkou alebo v garáži :lol:

wrc50: Mal som šťastie a admin je na dovolenke, ešte nevie o mojom príspevku :lol: Tiež som jazdil na služobnej Felícií a aj Fabke a stačilo mi :lol: Nechcem porovnávať iné triedy to sa nepatrí :lol: ale ani Octavia nie moc ďaleko od Fabky čo sa komfortu týka, viezol som sa v nej ( 1. gen) no nič ma neoslovilo :wink:

Mne osobne nevadí keď tu niekto predáva inú značku, napr. Martin má tie svoje premenné :lol: Volvo, Fiat atď.
Ani tieto autá ma moc neberú, ja som proste fanatický "japonec" a basta :lol:
Len keď som uvidel že Škoda RS tak som si povedal to je už moc :lol:
Fakt priznám nejde mi o znevažovanie dotyčného a jeho auta, ale môj názor je že Škoda a všetky jej modelové rady niesú autami pre bežných ľudí, to sú autá pre milionárov, ktorím nevadí že musia vždy a v pravidelných intervaloch servisovať autá a liať peniaze do súčiastok :wink:

P.S. Keby nebolo VW tak Škoda je tradá hneď, ale takto si len pomaly kope hrob, mám na mysli geniálny motor so super spotrebou a super výkonom = HTP, alebo napr. 1,4 či 1,6 turbo v SuperB :roll:
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE :-D
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR

ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
aczasa
Věčnej rejpal

nesouhlas.. .:-)

Příspěvek od aczasa »

Nesouhlasím s některými body..... A s jinými velmi souhlasím.. :-)
Škoda je v čechách předražená. Má ji nejvíce lidí a tedy ji má i nejvíce blbců a zmrdů na silnici, ale procentuelně to je asi napříč všemi značkami stejné (asi mimo BMW a audi).
Škoda nemá příliš dobré benzínové motory a až po oktáfku (včetně) jsou to víceméně MALÁ a nepřiliš pohodlná auta.

Ale naopak si myslím, že inzeráty Prodám Škodu, prodám fiat sem na fórum patří! Je jistě mnoho lidí, kteří nejsou zarytí příznivci japonců a jedině japonců a mohou tedy pokukovat i po jiných autech. Proto autobazar musí být naprosto volný všemu (prodám malotraktor vlastní výroby.. .:-))))).

A ve finále jsem rád, že sem na fórum zavítají i úplní "mimoňové" - rozumějte prosím mimo toto fórum a jeho zaměření. .-))))
Back in Czech.
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskusia o RS v sekcií predaj. Pokračovanie tu

Příspěvek od cera »

P.S. Keby nebolo VW tak Škoda je tradá hneď, ale takto si len pomaly kope hrob, mám na mysli geniálny motor so super spotrebou a super výkonom = HTP, alebo napr. 1,4 či 1,6 turbo v SuperB :roll:[/quote]

Videl jsem včera v Autojarově novou octavku s motorem 1,2...asi nějake turbo nebo jsem to špatně pochopil :?
7g, ZZ231
černa
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

cera: Myslíš ten novej motor co se označuje TSI?
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
aczasa
Věčnej rejpal

TSI

Příspěvek od aczasa »

TSI = To jSou Idioti?
Back in Czech.
Avensis Slovakia
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Škoda je nielen u Vás predražená, ale aj u nás, niekedy sám neverím či dobre vidím cenovku :lol: Veľa krát som sa zamyslel prečo je to tak, myslím tým že drvivá väčšina ľudí je presvedčená že autá na západ od našich republík sú lepšie ako tie ostatné. Mne to tak nepripadá, až na pár exemplárov a exotic áut. Hnevá ma aj to ako každý nadáva na japonské autá, že sú drahé na údržbu, nekvalitne spracovaný interiér atď. Podľa mňa každý diel, súčiastka má svoju cenu, občas sú prešvihnuté to je pravda. Zoberme si to z tej stránky že, poviem príklad: JA dám za určitú súčiastku cca 200€ (+- 5060 czk) a kúpim ju prvý krát, ako som sa už veľa krát stretol s tým že niekto kúpi na NON japan auto tú istú súčiastku skoro pravidelne (každý rok,mesiac...) síce on dá za to len 120€ (+-3036 czk) to hej uznám cena dobrá, lenže keď je to potrebné kúpiť zas tak už to prevyšuje aj moju cenu dielu a ja som ako keby v "pluse" takže nechápem ako môže niekto tvrdiť že japonci sú nákladnejší na údržbu. A verte tomu že by som vedel rozprávať o tom koľko bolo investovaného do našej prvej Toyoty čo sme mali v rodine. Bola to Corolla E90 rv. 1989, 1,8 hladký diesel, privezená v 94-tom z Nemecka, 110 tis. km a predali sme ju v 2008-mom a mala poctivých vyše 350 tis km a nikdy podotýkam nikdy nebol motor von, žiadne pretesnenie atď, olej netiekol, nafta netiekla, mnohí čo nás poznali neverili že to auto ešte máme a že ešte furt ide. Doteraz má otec "servisnú knižku" = (obyčajný zošit :lol: ) čo do nej kupoval a čo a kedy bolo menené, poctivo si to písal :lol:

Je pravda že už terajšie Toyoty niesú to čo bývali, to musíme priznať, ruku na srdce, ale podotýkam tie staré a hlavne japonské tie vedia zamiešať aj teraz karty a doslova nasr.ať mnohím automobilom na sklo :lol:
Yamaha WR

ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Avensis Slovakia
Řidič
Kontaktovat uživatele:

cera píše:P.S. Keby nebolo VW tak Škoda je tradá hneď, ale takto si len pomaly kope hrob, mám na mysli geniálny motor so super spotrebou a super výkonom = HTP, alebo napr. 1,4 či 1,6 turbo v SuperB :roll:
Videl jsem včera v Autojarově novou octavku s motorem 1,2...asi nějake turbo nebo jsem to špatně pochopil :?[/quote]

To fakt? :shock: Ach mamo :roll:

Pre mňa je úplný gól Octavia I 1,6 :lol:

Som zvedavý koľko tieto motory najazdia, a je jedno či sú benzín alebo diesel, zvedavý som koľko km im to turbo dám bez opravy 8)

Ale za tieto motorizácie si môže aj ľudia, pretože chcú sakra auto + sakra dobrý výkonný motor + sakra malú spotrebu + a jadnoznačne čo najmenšiu poistku :roll:
Ja im odporúčam jedine metro a MHD, ČD, ŽSR a podobne 8)
Yamaha WR

ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Luděk
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk »

Zaslal: čt 19.08.2010, 11:01 Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Yokohama napsal:
škodovky ne už proto co v tom jezdí za lidi

Uf... Padlo tady toho dost, ale tenhle výrok mě dostal! Jaký jsem teda prosím tě člověk?
Možná i trochu souhlasím, že prodávat škodovku na supra klubu není příliš obvyklé, ale....
Supraklub mě je blízký, jelikož sem sám měl Supru (vymazlenou) asi 6 let a nedávno ji prodal a když jsem se bavil s klukama z klubu, tak taky jezdí nejenom Toyotama. Jestli to někoho trápí, tak ať to přeskočí a nečte.
Další věc: věčné téma, které auto je lepší a kvalitnější, atd., takže měl jsem několik Toyot a BMW a Fordů a ostatních japonců a musím (teď vás asi naštvu) říct, že jsem s Octavií spokojený ze všech aut nejvíc. A můj názor k tomu, jak to auto vypadá je takový, že škodovka ve své historii udělala dvě krásný auta - stará Felicie (kabriolet) a A4 (to je stará Octavie - ta kterou prodávám) v kombíku.
S narážkou na ceny souhlasím, ale ceny neurčuju já, ale trh. Prostě si v ČR drží ceny - RS obzvlášť. Auto prodávám jelikož chci znovu RS, ale A5 po FC. Fakt jsem maximálně spokojený, auto se mě líbí, neberu ho jako sporťáka, spíš jako stupeň výbavy a to splňuje moje nároky na 100%. Pro radost mám něco jiného....
Tak nic, zase se ozvu
Avensis Slovakia
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Luděk píše:Zaslal: čt 19.08.2010, 11:01 Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Yokohama napsal:

Uf... Padlo tady toho dost, ale tenhle výrok mě dostal! Jaký jsem teda prosím tě člověk?
Možná i trochu souhlasím, že prodávat škodovku na supra klubu není příliš obvyklé, ale....
Supraklub mě je blízký, jelikož sem sám měl Supru (vymazlenou) asi 6 let a nedávno ji prodal a když jsem se bavil s klukama z klubu, tak taky jezdí nejenom Toyotama. Jestli to někoho trápí, tak ať to přeskočí a nečte.
Další věc: věčné téma, které auto je lepší a kvalitnější, atd., takže měl jsem několik Toyot a BMW a Fordů a ostatních japonců a musím (teď vás asi naštvu) říct, že jsem s Octavií spokojený ze všech aut nejvíc. A můj názor k tomu, jak to auto vypadá je takový, že škodovka ve své historii udělala dvě krásný auta - stará Felicie (kabriolet) a A4 (to je stará Octavie - ta kterou prodávám) v kombíku.
S narážkou na ceny souhlasím, ale ceny neurčuju já, ale trh. Prostě si v ČR drží ceny - RS obzvlášť. Auto prodávám jelikož chci znovu RS, ale A5 po FC. Fakt jsem maximálně spokojený, auto se mě líbí, neberu ho jako sporťáka, spíš jako stupeň výbavy a to splňuje moje nároky na 100%. Pro radost mám něco jiného....
Tak nic, zase se ozvu
No je to tu toho hodne, uznávam že máš iné nároky atd, to Ti neberiem a ako človeka Ťa ja osobne nejdem súdiť nakoľko sa nepoznáme :wink:
Keby som hľadal niečo lepšie od mojho terajšieho auta tak by som šiel tiež cestou značky ktorú som mal tak ako ty.
A čo tak Lexus ten Ťa neoslovil? Výbavu tam máš ohodne lepšiu ako u RS a aj požadovaný výkon sa dá vybrať :wink:
Yamaha WR

ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Luděk
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk »

cera píše:P.S. Keby nebolo VW tak Škoda je tradá hneď, ale takto si len pomaly kope hrob, mám na mysli geniálny motor so super spotrebou a super výkonom = HTP, alebo napr. 1,4 či 1,6 turbo v SuperB :roll:
Videl jsem včera v Autojarově novou octavku s motorem 1,2...asi nějake turbo nebo jsem to špatně pochopil :?[/quote]

nic si špatně nepochopil - je to přeplňovaný motor, který má 77kW a když vezmeš v potaz, že do této doby byl základní motor 1,4 59kW, který nejel, žral, atd., tak ten posun je markantní. Nižší povinné ručení, vyšší výkon, menší spotřeba....
Ať už si přečteš jakýkoli članek, tak tento motor je vynikající a nikdo ho nehaní. Jenom pozor-nezaměňovat s 1,2HTP. Tady se jedná o 1,2TSI. Stejně jako se do Superbu dává základ 1,4 TSI - 90kW. i když v Superbu si ho nějak nedokážu představit - ale ve Fabii v RSu dělá svoji služb dobře. Ovšemže ve Fabii je jinak naladěný s jiným výkonemc - tady má 132kW (a to je na 1,4 goog, ne?). Tam je jenom problém, že ho nabízejí pouze s automatem. Chybí mě tam ta volba. Nešlo to, prostě se to nevešlo do motorového prostoru.
Luděk
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk »

Avensis Slovakia píše:
Luděk píše:Zaslal: čt 19.08.2010, 11:01 Předmět:

Yokohama napsal:

Tak nic, zase se ozvu
No je to tu toho hodne, uznávam že máš iné nároky atd, to Ti neberiem a ako človeka Ťa ja osobne nejdem súdiť nakoľko sa nepoznáme :wink:
Keby som hľadal niečo lepšie od mojho terajšieho auta tak by som šiel tiež cestou značky ktorú som mal tak ako ty.
A čo tak Lexus ten Ťa neoslovil? Výbavu tam máš ohodne lepšiu ako u RS a aj požadovaný výkon sa dá vybrať :wink:
Nad Lexusem jsem přemýšlel, ale to už je dávno :wink:
Nad dvoustovkou - ale ta má výhodu pouze v tom, že má poháněná ta správná kola (rozuměj ty zadní :D ), ale lepší jinak v ničem není... a pak nad 430kou, ale tam pak vyhrálo BMW.
Půjdu znovu do japonce - přemýšlím nad SUprou MK4 nebo nad 350Z v kabriu. Teda možná, jelikož GSX-R 1000 jim natrhne prdel a kdo jednou okusil silnou motorku, tak ví o čem mluvím :D - to vypadá jako nové téma: motorkáři vs. autaři :D (a teď nevím, kam se přiklonit :D )
Avensis Slovakia
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Ja som mal na mysli IS 250 alebo IS-F a tam to je iná muzika :lol:
Keď sme už pri motorkách tak by som prijal YZF R-1, nakoľko niesom fanda supersportov, tak u mňa vyhráva XT, ja som skôr blaťák :lol: endurista,
taktiež by som nepohrdol na Fazer-om 1000 ale jeden v rodine stačí, najviac čo sa my páčilo so sport-tourist bola Yamaha GTS, krásna veľká loď, pohodlná, a ten motor 20v 8) lenže už bola staršia tak prišlo čas vymeniť, tým nemyslím seba ja by som si ju nechal, ale táta mal sklon na novšie :wink:
Yamaha WR

ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Za chvili se tu budou prodavat motorky... :lol:
Jinak to Ludek...maš napsano že bydliš v Boleslavi...nahodou ne v Mlade...?
7g, ZZ231
černa
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Avensis Slovakia píše:Som zvedavý koľko tieto motory najazdia, a je jedno či sú benzín alebo diesel, zvedavý som koľko km im to turbo dám bez opravy 8)
Ale za tieto motorizácie si môže aj ľudia, pretože chcú sakra auto + sakra dobrý výkonný motor + sakra malú spotrebu + a jadnoznačne čo najmenšiu poistku :roll:
Ja im odporúčam jedine metro a MHD, ČD, ŽSR a podobne 8)
Chlapi nebuď takoví pesimisti, já říkám žij a nech žít. Když už probíráte ta turba sere mě více tohle http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=30 ,protože se to týká toy. Aby nastalo po čtyřech letech toto"turbo odeslo z toho duvodu, ze u vzduchove hadice zpuchrelo tesneni a kus vletel do toho turba, a poskodil lopatky te prvni turbinky... " za bratru 45tKč. :mad:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

HTP je :Hodně Trapny Pohon ,nebo Hned To Prodej :lol: :lol: jinak škodu nebrat :lol:
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw :) (2007)
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“