Dovolena

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Dovolena

Příspěvek od TomasGT20 »

Kde budete travit letosni dovolenou ?
Ja jedu do Chorvatska na Pag od 20-29 srpna, treba nekdo jede takyv tomto terminu, bylo by to super potkat nekoho s celdou v CHr :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
juba
Řidič

Příspěvek od juba »

Já už mám letos Chorvatsko za sebou, byli jsme asi 20km pod Makarskou. Zpátky jsem to potom vzal vnitrozemím po "staré" silnici na Plitvický jezera, jede se po ní docela pěkně.
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Dovolena

Příspěvek od PerryCZ »

TomasGT20 píše:Kde budete travit letosni dovolenou ?
Ja jedu do Chorvatska na Pag od 20-29 srpna, treba nekdo jede takyv tomto terminu, bylo by to super potkat nekoho s celdou v CHr :)
v tomto terminu jedem do pakosten (pod Zadar) celicu nemam ale corollu ano :-) jedu linz malibor vilach ljublanka karlovac a pak po dalnici do zadaru (myslim ze t tak je)
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

Vzhledem k tomu, že jsem byl okraden - popisoval jsem to tu, takže nemám řidič.průkaz a ani OP, využil jsem cestovky a letěl jsem do Řecka na Krétu, bylo tam moc fajn, chtěl jsem letos autem, ale díky ukradeným dokladům jsem musel volit cestovku - jel jsem na pas - snad ještě na začátku září vyrazím na 3-5 dnů do Slovinska uvidíme, všem přeji šťastnou cestu a hlavně bez nehod
Pepa
Manager Týmu

Chorvatsko

Příspěvek od Pepa »

Tak si to hrnu po dálnici od Zadaru směr Zagreb ,těma serpentinama do těch větrných kopců a těsně před vrchem , v prostřední jízdním pruhu , v nepřehledné pravotočivé zatáčce, mně bouchla zadní pravá guma. No to Vám nikomu nepřeju , co to auto začalo dělat. Naštěstí jsem to nějak ustál a dostal jsem se do pravýho pruhu.Vylítl jsem ve vestě ven abych aspoň trochu usměrnil auta jedoucí za mnou a žena zatím po disku poodjela dalších padesát metrů na místo , kde už byl odstavný pruh .No a pak nastalo vyndávání všech věcí z kufru , abych se dostal k rezervě -což mě nejvíc naštvalo , protože mi praskly tři Karlovačka. Dalších 800 km jsme naštěstí zvládli s práznou rezervou bez problémů. Guma byla zánovní , dobře nahuštěná, možná se přehřála, nebo byla někde naražená -nevím a už to neřeším a těším se na další dovolenku . :D
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
juba
Řidič

Příspěvek od juba »

wrc50 píše: na začátku září vyrazím na 3-5 dnů do Slovinska uvidíme, všem přeji šťastnou cestu a hlavně bez nehod
Do toho Slovinska jezdíš do Julských Alp? Já už jsem tam byl 4x (3x na pěšky a 1x s kolama). Tam mně to mooc líbit se.. :D
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

Tak trosku ozivime tohle vlákno :D Kam máte v plánu letos vyrazit na dovolenou? Ja bych rád celicou do chorvatska ale nevim jeste jak to bude s penezma :)
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Mam na zacatek Cervence koupene Alpy(Aurisem) a na zacatek Srpna Mallorcu(Letecky) :)
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Já už mám letos dovolenou za sebou, v thajsku bylo docela slušně... Ještě bych rád jel na podzim do Istanbulu ale asi ne autem :)
Chorvatsko je sice pěkný ale voda sakra studená a to i pod makarskou a noční život asi jako tady v Jeseníku takže osobně bych volil raději pěkný místo v Itálii když už kousek autem
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“