V Anglii neni povinny ani trojuhelnik

Presne tak - povinna vybava plati ta, co je povinna v zemi registrace - i kdyby stokrat tvrdili opak. Tyka se to zejmena blbosti typu karta s prvni pomoci (Slovensko), kde to mistni svestky zkousi na cizince...m5t píše:Myslím,že v rámci EU platí výbava země kde je auto přihlášeno. Spíš si pořiď oranž.vestu, jsou země kde bez oblečené na dálnici ani nesmíš vystoupit.
Hele a když píšeš, že někteří řidiči v UK nemají ani lékárničku, tak jak řešíte případnou dopravní nehodu? To ten kdo zastaví tak jen zavolá záchranku a dívá se jak člověk třeba pomalu (či velmi rychle) vykrvácí???manager1 píše:Takze,lano mam,trojuhelnik jsem uz koupil,vesty mam plnou prdel...,cekam na lekarnicku,kdy mi ji poslou(72 kusu,vseho mozneho)hasicak mam jeste ze stareho auta,zelenou kartu z pojistovny mi uz poslali...takze uvidime
Mam nato jeste 2 tydny.,ale dekuji za rady
Bouchnout může cokoliv pod tlakem, ale větší strach bych měl ze zapalovače položeného na palubce. Když hasičák schováš pod sedačku nebo do kufru kde na něho nebude svítit přímé slunce........navíc obávám se, že 60 asi v uzavřeném autě na slunci nedosáhneš. Pokud by přece jen buchl, tak si auto zasviníš práškem nebo vodou, respektive náplní uvnitř.Filif píše:Když tu řešíte výbavu a mimo jiné i třeba hasičák, necháváte ho po celou dobu v autě i v těchto vedrech? Na hasičáku je obvykle napsáno, že max do 60 stupňů a v těchto vedrech na slunci těch 60 v autě být klidně může. Může hasičák bouchnout?
Jde spíš o to, jestli ten výbuch nemůže být destruktivní ve smyslu poškození třeba jiných aut kolem (přece jen třeba tříkilový už je docela dost velký). Teplotu jsem měřil snímačem teploty, který logoval každých cca 30 sekund a byl ukrytý pod kobercem spolujezdce, teplota 58 stupňů. V kufru bylo sice míň, jenže tam je hasičák k ničemu.progym píše:Když hasičák schováš pod sedačku nebo do kufru kde na něho nebude svítit přímé slunce........navíc obávám se, že 60 asi v uzavřeném autě na slunci nedosáhneš. Pokud by přece jen buchl, tak si auto zasviníš práškem nebo vodou, respektive náplní uvnitř.
...no vidíš, řekl bych, že to bude tak do 45Filif píše:Jde spíš o to, jestli ten výbuch nemůže být destruktivní ve smyslu poškození třeba jiných aut kolem (přece jen třeba tříkilový už je docela dost velký). Teplotu jsem měřil snímačem teploty, který logoval každých cca 30 sekund a byl ukrytý pod kobercem spolujezdce, teplota 58 stupňů. V kufru bylo sice míň, jenže tam je hasičák k ničemu.progym píše:Když hasičák schováš pod sedačku nebo do kufru kde na něho nebude svítit přímé slunce........navíc obávám se, že 60 asi v uzavřeném autě na slunci nedosáhneš. Pokud by přece jen buchl, tak si auto zasviníš práškem nebo vodou, respektive náplní uvnitř.