Celica klub ČR

odkazy na zahraniční Toyota Kluby - nezveřejněné odkazy mi prosím posílejte jako SZ nebo mailem. Komanche
Uživatelský avatar
Cvok
Řidič
Příspěvky: 171
Registrován: sob 19.06.2010, 12:36
Bydliště: "Havířov" <-> Brno

Celica klub ČR

Příspěvek od Cvok »

Nevím, jestli ji už znáte, ale myslím, že to chtělo tu stránku trochu rozjet:)
www.celica-club.cz
Celica AT200 + LPG
Uživatelský avatar
Pavo.B.
Věčnej rejpal
Příspěvky: 5161
Registrován: úte 30.05.2006, 15:36
Bydliště: Veselí nad Lužnicí / Praha

Příspěvek od Pavo.B. »

my to zname , ale napriklad ja nevidim jediny duvod proc ? i kdyz Malpaso nekdy umi sehnat neco neocenitelneho a umi
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Uživatelský avatar
Cvok
Řidič
Příspěvky: 171
Registrován: sob 19.06.2010, 12:36
Bydliště: "Havířov" <-> Brno

Příspěvek od Cvok »

Tak pardon, není nutný, to neříkám. Jen návrh :)
Celica AT200 + LPG
Uživatelský avatar
X_Mave
Manager Týmu
Příspěvky: 300
Registrován: pát 09.07.2004, 14:13
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Pavo.B. píše:my to zname , ale napriklad ja nevidim jediny duvod proc ? i kdyz Malpaso nekdy umi sehnat neco neocenitelneho a umi
Sorry Pavo, ale trochu jsi to nepobral ... www.celica-club.cz je o Celicach a ne o Malpasovi. To, ze ty stranky zalozil je jedna vec, to ze to tam proste funguje trochu jinak, nez tady, je vec druha a kazdy se muze rozhodnout, nebo pripadne jeste lepe navstevovat fora obe.

Promin, ale tvoje reakce mi prijde pomerne mimo misu. Mozna se pletu, ale citim z ni "trosicku" osobni podtext a ten neni na miste.

Timoto se pridavam ke Cvokovi. Kdo to jeste nezna, nakouknete tam, treba Vam sedne styl komunikace, i komornejsi prostredi, mozna jen budete chtit dalsi zdroj informaci, spolecnych zazitku, a diky literarnimu nadani nekterych zucastnenych na www.celica-club.cz, i trochy srandy.

Jooooo .. a kdybyste nekdo chteli, mame super klubovy tricka :-)

(blba reklama, ja vim, ale me to proste nedalo ... me ta reakce trochu zprudila)
Uživatelský avatar
Pavo.B.
Věčnej rejpal
Příspěvky: 5161
Registrován: úte 30.05.2006, 15:36
Bydliště: Veselí nad Lužnicí / Praha

Příspěvek od Pavo.B. »

neboj s Malpasem jsme si napsaly , a on pochopil jak jsem to myslel , proti nemu absolutne nic nemam jako nekteri
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Uživatelský avatar
Kubrt
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1559
Registrován: úte 27.11.2007, 11:19
Bydliště: Vyskov

Příspěvek od Kubrt »

No Pavo docela jsi me prekvapil a ani bych se nedivil kdyby "cvok" skoncil u svych dvou prispevku.

Tvuj se da pochopit mnoha vyklady a i presto mu neco neodpares.

CCcz neni prece konkurent ale hlavne to co znamena pro lidi kolem Celic a co ma v popisu a to je dulezite. Jde hlavne o otevrenou komunitu lidi Kolem CELIC a o tu jde. Je jedno v jakych generaci. Cil toho NE fora ale Clubu je komunikovat ne jen mezi sebou na urovni majitelu celic ale spojit se v komunikacich i s jinymy Cluby mimo CR a to Tf nenabizi a nenabizi toho vic. Minuly tyden jsem potkal borce co me rika. Divej na Tf nejsou schopni se domluvit na podlozkach pod znacky tak jsem to vyresil po svym atd. Nebudu spinit jmeno ani jednoho a ani druheho, ale je dulezite si uvedomit, ze posadit to na uroven Malpasa a lidi se kteryma on se nemusi a naopak je tak trosku mimo. Nejde o dve politicke strany a ani o nic jineho. Ryvalita neni vitana. Naopak co CCcz potrebuje jsou Lidi kolem CElic kteri jsou pro ni zapaleni a maji zajem komunikovat s ostatnima tak jak je cilem Clubu. Me a dalsim jde jen o Celicu kdo co kde je me ukradeny. Mam svoje zkusenosti z Tf a ty me donutili si najit neco jineho. Opakuji najit a garaz jsem nasel. POkud ma nekdo zajem cestu si prece najde. Me spis zarazi, jeste pred rokem jsme cetl aktivni prizpevky lidi kteri se odmlceli. Par jsem jich potkal a rikam co je? Ty jsi to v tichosti prodal nebo co. Ne Celdu ma porat jen mu proste z nejakyho duvodu nesedi to ze kdyz se nekdo zepta kde je v aute rozdelovac udela se znej blbec. Pokud se budeme bavit o tom ze je to o lidech pak by na sebe nemeli srat a naopak. Dalo by se o tom diskutovat do nekonecna.


Pro me CCcz znamena uplne neco jineho nez Malpaso. A Tf pro me znamena taky neco jineho. Srovnavat to nechci a nebudu, je to zbytecny a k nicemu. Ja jen doufam, ze nektere moje zkusenosti z Tf nezaziju na CCcz. Navstevuji v klidu obe mista.


Kdo ma svuj projekt nebo ma rad jednoduse Celicu at se zaregistruje. Kdo pojede na dovolenou s Celdou at ji nafoti a udela serial o vejlete, kdo ma chut se bavit o Celde at jednoduse prijde. Ale nikdy at do toho netaha rozdily mezi TF a CCcz. At do toho netaha Malpasa o kterym to neni. Je to jednoduchy.

Ja komunikuju s lidma se kteryma on ne. Naopak se semnou nebavi lidi, kteri vi ze se snim bavim. Proc? Nevim ale zbytecne. Malpaso neni ani buh a ani nic jinyho ma jen rad svy auto. A kazdej to svy mame radi po svym.

Jestli jste to docetli az sem tak uz vam nezbyva nez se zaregistrovat na CCcz a v dalsim kroku se stat aktivnim clenem. Zaroven, ale chodte i na Tf je tu hodne informaci a par dobrejch lidi co umi, vi a hlavne z vas nebudou delat blbce .....

Za me si to mohl proste jen posadit jinak. NIc osobniho v tom nehledej. :wink:

Los bananos Canibalos
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Uživatelský avatar
Pavo.B.
Věčnej rejpal
Příspěvky: 5161
Registrován: úte 30.05.2006, 15:36
Bydliště: Veselí nad Lužnicí / Praha

Příspěvek od Pavo.B. »

no tak uznam ze jsem to napsal "nestastne" , ale jak rikam s Malpasem jsem si celkem jasne napsali jak to je a jak to vidim ja , navic jsem napsal ze to mohl odprezentovat on a ne aby se to tu plizilo jako potpultova knizka , sam psal ze nechtel aby to vypadalo jako konkurence a ze pretahava cleny ale ono to tak z jisteho pohledu vypada, taky tim ze je vetsina fora pristupna az po prihlaseni ( ale zase nechce aby tam bylo registrovano prehrsle clenu kteri nebudou aktivni - nebudou cleny)

ja bych z tohodle fora mohl klidne taky odejit , kontakty mam , bazar tady muzu sledovat taky a uz me tu nic nedrzi a obcas me to tu stve ale oproti vsemu jsem na jinem ceskem foru nenarazil na neco co by me donutilo chodit jinam , napr. jdm-meeting , a nechci za chvily kvuli ruznym dobrym lidem lezt na milion stranek , prebihat od "avensisklubu" do "corollaklubu" do "MR2 klubu" a Lexusklubu , Supraklubu kde me pulka tech lidi co nemusim bude drazdit taky 8)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7627
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Příspěvek od biscuit »

Pavo.B. píše:..taky tim ze je vetsina fora pristupna az po prihlaseni...
to se mi taky nelibi, nechapu vyznam.. i kdyz uznavam, ze treba celicatech to ma taky tak. jenze tam clovek vi, proc se registrovat. a rozhodne to neni z duvodu, ze tam nechodi lidi, ktery nemusim ;)
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
Kubrt
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1559
Registrován: úte 27.11.2007, 11:19
Bydliště: Vyskov

Příspěvek od Kubrt »

Ale no tak, registrace ma svuj vyznam pro Club, ne mozna pro forum. To je dost znatelny rozdil. Jak rikam ja chodim na vic i do zahranici, potkavam tam mistni lidi se kteryma pisu anglicky a pak z hruzou zjistuju ze je to brnak. To ze se nekdo na kazdem foru jmenuje jinak je sice kazdyho vec, ale ja osobne z toho nemam moc prijemnej pocit. To ze Malpaso neudelal reklamu v televizi je jaksi taksi docela rozumne, protoze pak by i ten kdo nedoufal najednou mel ten pocit ze pretahuje lidi a to prece neni pravda. Prave ze naopak se rozhodl nic nikde nerikat a postupne se nasli lidi kteri hledali neco jineho. Uz jen tim zamerenim. Nevim ani o jednom clenovi ktery by si nenasel cestu sam, a ze jich v zakulisi je dost, jen se asi stydi, a uz zacinam i chapat proc. Jednoduse se boji te nalepky prebehlika a pritom zbytecne.Co se tyce registrace je to volba na kazdem jako vsehcno ostatni. A to ze mam v zalozkach 14 klubu z toho 8 je o jednom typu auta mi vubec nevadi. Ba naopak, tam kde se odpovedi nedockam nebo naopak ctu jen veci dokola a nebo uplne mimo. Tim nemyslim pavlacovku tak holt prijdes min a min a min. Je to ot om co te zaujme a co ne a ne o prebihani z klubu na klub. :D Kotass taky dela do hudby a chodi na hudebni forum a ne do mistni sekce o hudbe, protoze mu jednoduse nema co rict. Kdyz Doky presunul priseru jinam tak se tam nahrnulo spoustu lidi vcetne me, protoze me ten projekt zajimal. Nevzpominam si ze by nekdo mel pripominku na registraci. A uz vubec si nevzpominam ze by Dokymu nekdo neco rekl teda ne aspon verejne. Tak ho oznacime za uprchlika a dame mu punc lumpa potrhneme to spetkou neceho smradlavyho a je to. Je to strasne usmevny .....

Co se tyce ty registrace je to uplne stejny jako kdyz napises ze se ti nelibi oranzovy forum a kdyz tu stranku otevres udela se ti spatne.

MYslim ze tohle forum ti sedi a byla by pro nej skoda nekam odchazet navic nechapu jak te to napadlo odejit? proc kam? Ja myslim, ze tu vsichni jsou jen to mozna neni videt, forum jim umoznuje anonymne cist a psat se jim evidetne nechce. O tom proc to si musi kazdej prebrat sam.

Proc se pepa kterej se zaregistroval jako lenka nerekl. Me vadi ta registrace, nikdo by ho do kouli nenakopal, navrh by se prece zvazil prodiskutoval a vzesel by vysledek.

Takze argumenty o pretahovani lidi, registracich, Malpasove jesitnosti a barve fora, bych uplne vypustil. Jsou to totiz nesmysly a navic zbytecny.

Kdo chce tomu co je CCcz zac porozumi a kdo ne a slepe v tom bude videt vyse zminene necht si najde to svoje co mu vyhovuje.

Za me bych navrhoval tohle cely smazat. Ti mene labilni by to mohli pochopit jako zabomysi valku, kterou z toho udelal bohuzel nekdo kdo to nepochopil.

Chudak "cvok" ani netusi co rozpoutal v hlavach tech kteri si zaryte a slepe mysli to svoje. Snad ho to neodradi a ve zdejsich histotiich si najde hromadu uzitecnejch informaci ktery tady jsou. A pak si treba vybere sam jestli tady zustane a stane se aktivnim clenem a nebo to bude jen anonymne procitat a rikat si, jeste ze jsem se na to nezeptal ja. A treba ho zaujme jdm forum a nebo mazda forum (kde jsem nasel odpoved na jednu moji otazku, kterou jsem polozil i tady, bohuzel bez uspechu). Ted se z toho citim blbe mel jsem se spokojit s jednim forem a jednou (zadnou) odpovedi.

:lol:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Uživatelský avatar
Pavo.B.
Věčnej rejpal
Příspěvky: 5161
Registrován: úte 30.05.2006, 15:36
Bydliště: Veselí nad Lužnicí / Praha

Příspěvek od Pavo.B. »

Kubrt píše:
Co se tyce ty registrace je to uplne stejny jako kdyz napises ze se ti nelibi oranzovy forum a kdyz tu stranku otevres udela se ti spatne.


Takze argumenty o pretahovani lidi, registracich, Malpasove jesitnosti a barve fora, bych uplne vypustil. Jsou to totiz nesmysly a navic zbytecny.
to sem jenom nadhodil o cem jsme se bavily ( krome te registrace - ja rad vim do ceho jdu ) , a prave ja to jako pretahovani lidi a nebo neco takoveho nikdy nebral , proti Malpasovi nic nemel a nemam a vubec s tim neargumentuji , o zadnych uprchlicich se tu nebavime preci

Add .Kdyz Doky presunul projekt ano spousta lidi se zaregistrovala a jeste tam par projektu k procteni bylo a rozjizdelo se to a jak to vypada nyni - skoda mluvit
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Uživatelský avatar
Kubrt
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1559
Registrován: úte 27.11.2007, 11:19
Bydliště: Vyskov

Příspěvek od Kubrt »

Takze nezbyva nez CCcz poprat at projde prvotni nalepkou bez ujmy a vsichni se sejdem nekde na sraze. :wink:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Uživatelský avatar
Idaho
Věčnej rejpal
Příspěvky: 4223
Registrován: stř 21.09.2005, 13:50
Bydliště: Rožmitál pod Třemšínem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Chtel jsem s elognout apodívat, bohužel to požaduje vyplnit jakou vlastním celicu takže asi mám smůlu :(

:)
Uživatelský avatar
Idaho
Věčnej rejpal
Příspěvky: 4223
Registrován: stř 21.09.2005, 13:50
Bydliště: Rožmitál pod Třemšínem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Idaho píše:Chtel jsem se lognout a podívat, bohužel to požaduje vyplnit jakou vlastním celicu takže asi mám smůlu :(

:)
Uživatelský avatar
Cvok
Řidič
Příspěvky: 171
Registrován: sob 19.06.2010, 12:36
Bydliště: "Havířov" <-> Brno

Příspěvek od Cvok »

:) No.. tak asi tak. Jo, člověk fakt netuší, co jednou větou udělá 8) Obojí je opravdu jiné a mně taky nedělá problém sledovat dva weby a třeba jsem se jako první zaregistroval sem a v toyota webech uvedený nebyl...

Příjde mi to děsně malicherné. Je to web o celicách? Je! Jsou to toyoty? Jo! Nikdo nikoho nikam nenutí, ale když je tam tolik webů, proč je tenhle horší, že by tu neměl být?

Registrace je hned a když prostě nechce někdo chodit, ať nechodí.
To je ta demokracie a i ta první reakce je názor, ať kdo chce zkritizuje, vždyť je to úplně jedno, ten, kdo chce tam zajít, přesto si tam zajde

Takže po chvilce uvažování a pár řádcích jsem zjistil, že jsem opět na začátku a bez jakéhokoliv výsledku 8)

Idaho: No jo no, když máš tolik zbytečných aut a to nejdůležitější ne :wink:
Celica AT200 + LPG
Uživatelský avatar
Idaho
Věčnej rejpal
Příspěvky: 4223
Registrován: stř 21.09.2005, 13:50
Bydliště: Rožmitál pod Třemšínem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Cvok píše:...
Idaho: No jo no, když máš tolik zbytečných aut a to nejdůležitější ne :wink:

sakra že o nich nevím :D mame dve auta v rodině ( z toho jedno sem ted musel pujcit babce když jí kleklo její, takže se vlastne se ženou a dcerou fackujem o jedno :D ).. tak netuším kde sa ta ostatní schovávaj :D
Odpovědět

Zpět na „Toyota Kluby na webu“