Černý Ave Verso dnes 11.30?

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
progym
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Černý Ave Verso dnes 11.30?

Příspěvek od progym »

Versaři, koho jsem to dnes 19.4 v 11,25 předjížděl za Globusem (Brno)? Černý Verso, který mě potom dojelo a pokračovalo na Svitavy........
Kochal jsem se a tak jsem nezvládl provést nějakou zdravici :lol:
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
aczasa
Věčnej rejpal

Potkal jsem verso

Příspěvek od aczasa »

Já to nebyl. :-) Ale potkávám cestou Jirku a ještě jedno stříbrné Ave Verso. :-) A minulý týden jsem viděl tady v Hradci světle modré Ave Verso a dokonce i v benzínu.... Takže jich je celkem dost. :-) Jo a jedno černé často stávalo kolem VŠ v Dejvicích před nějakými dvěma třemi léty. No a poslední - světle modré s TTE křídlem jsem potkal na Pálavě. :-))))
Back in Czech.
progym
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Potkal jsem verso

Příspěvek od progym »

aczasa píše:Já to nebyl. :-) Ale potkávám cestou Jirku a ještě jedno stříbrné Ave Verso. :-) A minulý týden jsem viděl tady v Hradci světle modré Ave Verso a dokonce i v benzínu.... Takže jich je celkem dost. :-) Jo a jedno černé často stávalo kolem VŠ v Dejvicích před nějakými dvěma třemi léty. No a poslední - světle modré s TTE křídlem jsem potkal na Pálavě. :-))))
Ahoj, Jirka je v černé? Jedno černý má známej v Brně, ale toho bych poznal a sem no forum nejspíš nechodí. Ve svým okolí potkávám 3-4 versa. Nejvíc jsem jich zatím potkal v Rakousku.
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
aczasa
Věčnej rejpal

Averso

Příspěvek od aczasa »

Jirka je ve stříbrném. Ale v Brně je často. :)
Back in Czech.
meryz.07
Věčnej rejpal

Re: Potkal jsem verso

Příspěvek od meryz.07 »

aczasa píše:Já to nebyl. :-) Ale potkávám cestou Jirku a ještě jedno stříbrné Ave Verso. :-) A minulý týden jsem viděl tady v Hradci světle modré Ave Verso a dokonce i v benzínu.... Takže jich je celkem dost. :-) Jo a jedno černé často stávalo kolem VŠ v Dejvicích před nějakými dvěma třemi léty. No a poslední - světle modré s TTE křídlem jsem potkal na Pálavě. :-))))
Na Pálavě je krásně..každý rok tam jezdíme kempit... :) letos zase..kamarád dostal Corollku( E10) v krásné šedé metle a krásně si ji upravil..no a jedeme banda kempit a my tam hledáme nějaké hezké místečko na focení...kdo se přidá?? :lol:
aczasa
Věčnej rejpal

Pálava...

Příspěvek od aczasa »

No, pokud bude rozumný termín. :-) Tak bych se na pálavu opět rád podíval (po skoro roce. :-)). Je tam krásně, příjemní lidé a hodně cest na protažení kola i auta. :-)
Back in Czech.
meryz.07
Věčnej rejpal

Re: Pálava...

Příspěvek od meryz.07 »

aczasa píše:No, pokud bude rozumný termín. :-) Tak bych se na pálavu opět rád podíval (po skoro roce. :-)). Je tam krásně, příjemní lidé a hodně cest na protažení kola i auta. :-)
No já taky po roce...plánujeme nejlépe červenec...je to tam moc super...a když je krásně tak je to tam nej...ani moře není potřeba :) :)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“