Kochal jsem se a tak jsem nezvládl provést nějakou zdravici

Ahoj, Jirka je v černé? Jedno černý má známej v Brně, ale toho bych poznal a sem no forum nejspíš nechodí. Ve svým okolí potkávám 3-4 versa. Nejvíc jsem jich zatím potkal v Rakousku.aczasa píše:Já to nebyl.Ale potkávám cestou Jirku a ještě jedno stříbrné Ave Verso.
A minulý týden jsem viděl tady v Hradci světle modré Ave Verso a dokonce i v benzínu.... Takže jich je celkem dost.
Jo a jedno černé často stávalo kolem VŠ v Dejvicích před nějakými dvěma třemi léty. No a poslední - světle modré s TTE křídlem jsem potkal na Pálavě.
)))
Na Pálavě je krásně..každý rok tam jezdíme kempit...aczasa píše:Já to nebyl.Ale potkávám cestou Jirku a ještě jedno stříbrné Ave Verso.
A minulý týden jsem viděl tady v Hradci světle modré Ave Verso a dokonce i v benzínu.... Takže jich je celkem dost.
Jo a jedno černé často stávalo kolem VŠ v Dejvicích před nějakými dvěma třemi léty. No a poslední - světle modré s TTE křídlem jsem potkal na Pálavě.
)))
No já taky po roce...plánujeme nejlépe červenec...je to tam moc super...a když je krásně tak je to tam nej...ani moře není potřebaaczasa píše:No, pokud bude rozumný termín.Tak bych se na pálavu opět rád podíval (po skoro roce.
). Je tam krásně, příjemní lidé a hodně cest na protažení kola i auta.