Motor Corolly E11 špatně šlape, netáhne

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
panjan
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Motor Corolly E11 špatně šlape, netáhne

Příspěvek od panjan »

Čau lidi, rok a půl mám Corollu Combi E11, před rokem jsem přestavěl na LPG, jsem spokojenej. Teď ale už když startuju na benzín, je zvuk děsnej, chod nepravidelnej, do kopce vůbec netáhne. Na plyn to samý. Měnil jsem nedávno jeden kabel ke svíčce, zbylý jsou dobrý. Říkám, si, že by to mohlo být svíčkama, ale před půl rokem jsem dával nové DENSOK16TR11. Tak jedině, že by nebyly vhodný a ničily se na LPG. Máte někdo tip? Zdravím Honza
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arcci »

jestli chceš znát správnej typ svíček tak musíš napsat jakej máš motor :)
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
Helmut74
Člen Týmu

Příspěvek od Helmut74 »

nedávno jsem někde četl (né v tomhle fóru) - jednalo se o benzín od Tank ONO - borec natankoval a přestalo mu to asipo 100km jet, příznaky jako u tebe. zkoušel všecko možný vyměnit, vyčištění palivové soustavy a podobný šílenosti....ve finále se přišlo na to,že to vůbec není benzínem nebo svíčkama....odešlo mu palivové čerpadlo (elektrické) co je v nádrži. tím pádem mu tam šlo málo benzínu a nejelo to, resp. jelo ale hodně blbě.
saboter
Člen Týmu

Příspěvek od saboter »

Čerpadlo by prichádzalo do úvahy ak by to šlo zle iba na benzín.
Smith
Řidič

Re: Motor Corolly E11 špatně šlape, netáhne

Příspěvek od Smith »

panjan píše:Čau lidi, rok a půl mám Corollu Combi E11, před rokem jsem přestavěl na LPG, jsem spokojenej. Teď ale už když startuju na benzín, je zvuk děsnej, chod nepravidelnej, do kopce vůbec netáhne. Na plyn to samý. Měnil jsem nedávno jeden kabel ke svíčce, zbylý jsou dobrý. Říkám, si, že by to mohlo být svíčkama, ale před půl rokem jsem dával nové DENSOK16TR11. Tak jedině, že by nebyly vhodný a ničily se na LPG. Máte někdo tip? Zdravím Honza
Co tam máš za motor?
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arcci »

Jak vypadaj svíšky když je vyndáš???
arcci
panjan
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

motor, svíčky

Příspěvek od panjan »

Motor mám 1.4, 4E-FE, svíčky jsou dle mého standardně opálený... První problém jsem zaznamenal tak před půl rokem, auto začalo vždy po cca 100 km plynulý jízdy cukat, jako kdyby byl omezovač. V servisu na plyn mi řekli, že to s nima nemá nic společnýho ať vyměním svíčky. Vyměnil jsem a měsíc to bylo supr. Pak opět cukání, nechal jsem vyměnit filtry, ale žádná pomoc. Pak teprve jsem si uvědomil, že to cuká i na benzín, tak jsem poslechl rady a v Hradešíně vyměnil kabel ke svíčce. Cukat to přestalo, ale chod motoru je dost škytavej a tahne to mizerně. Na benzin i plyn.
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

ještě bych zkusil o stupen dva studenější svíčky než máš mít
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arcci »

vypadaj všechny svíčky stejně??, možná jsou načaty i ostatní kabely, když jsi menil jenom jeden...
arcci
Smith
Řidič

Re: motor, svíčky

Příspěvek od Smith »

panjan píše:Motor mám 1.4, 4E-FE, svíčky jsou dle mého standardně opálený... První problém jsem zaznamenal tak před půl rokem, auto začalo vždy po cca 100 km plynulý jízdy cukat, jako kdyby byl omezovač. V servisu na plyn mi řekli, že to s nima nemá nic společnýho ať vyměním svíčky. Vyměnil jsem a měsíc to bylo supr. Pak opět cukání, nechal jsem vyměnit filtry, ale žádná pomoc. Pak teprve jsem si uvědomil, že to cuká i na benzín, tak jsem poslechl rady a v Hradešíně vyměnil kabel ke svíčce. Cukat to přestalo, ale chod motoru je dost škytavej a tahne to mizerně. Na benzin i plyn.
V Tvém případě bych jako první, pokud jsou svíčky v pořádku nechal u autoelektrikáře přeměřit kabely, jestli jsou v poho a pak případně kompresi, jestli to dává, co má. Řeším na 4A-FE obdobnou věc. Kabely, svíčky, vstřiky i zapalování je v pohodě.
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
Odpovědět

Zpět na „Corolla“