MR2PD
- pupik.ml
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
pánové klid...stačí si poslechnout motor a otáčky na výjezdu ze zatáčky a každý pozná že jsem nejel naplno..natáčený bylo první kolo na okruhu, nehledě na to že jste určitě postřehli jak mi v zatáčce škrtalo kolo o blatník, jelikož vpředu bylo obuto 225/45 a nechtěl jsem riskovat že si opálim blatník..takže jsem bohužel nemohl jet tak jak jsem chtěl...auto dokáže daleko víc...a to auto předemnou bylo mitsubishi, ale co tam měl za motor nebo úpravu netušim.
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nic proti ale to ze jsi nejel na "plno" ti neverim, na okruhu nejde jet jinak nez jak nejlip dokazes, nebo aspon nikoho takoveho neznam a co slysim motor, tak sel pres ACIS a pak dale, takze jsi radil min v 6500-7000ot. Tim nechci rict ze to auto nema na vic, samozrejme ze mapupik.ml píše:pánové klid...stačí si poslechnout motor a otáčky na výjezdu ze zatáčky a každý pozná že jsem nejel naplno..natáčený bylo první kolo na okruhu, nehledě na to že jste určitě postřehli jak mi v zatáčce škrtalo kolo o blatník, jelikož vpředu bylo obuto 225/45 a nechtěl jsem riskovat že si opálim blatník..takže jsem bohužel nemohl jet tak jak jsem chtěl...auto dokáže daleko víc...a to auto předemnou bylo mitsubishi, ale co tam měl za motor nebo úpravu netušim.

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- pupik.ml
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
já nevim jak ty, ale první kolo nejedu nikdy naplno, ani moc lidí co ho jezdí naplno neznám. Až na pár co si můžou dovolit zahřívací vaky před jízdou. A ty otáčky jsem měl na mysli na výjezdu ze zatáčky. Na těch podle mě záleží nejvíc...nemluvě o těch škrtajících gumách o blatníky, ale jestli si myslíš že se vymlouvám, je to tvuj názor, přesvědčovat tě nemám zapotřebí.
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo 1 kolo je jasne, jenze masaryk je takovy, ze na tvoji prevodovku je to 3,4 takze to ani nijak nejde...pupik.ml píše:já nevim jak ty, ale první kolo nejedu nikdy naplno, ani moc lidí co ho jezdí naplno neznám. Až na pár co si můžou dovolit zahřívací vaky před jízdou. A ty otáčky jsem měl na mysli na výjezdu ze zatáčky. Na těch podle mě záleží nejvíc...nemluvě o těch škrtajících gumách o blatníky, ale jestli si myslíš že se vymlouvám, je to tvuj názor, přesvědčovat tě nemám zapotřebí.
ono nejde o to jaky cas mas, ale jak si to uzijes, podle me si masaryk ani nejde uzit, pac na to musis mit hodne silne auto, je tam moc rovinek a dlouho cekas na zatacku..

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zřejmě tam jezdíš dost často, p á č to tak dobře znášja_ma píše:jo 1 kolo je jasne, jenze masaryk je takovy, ze na tvoji prevodovku je to 3,4 takze to ani nijak nejde...pupik.ml píše:já nevim jak ty, ale první kolo nejedu nikdy naplno, ani moc lidí co ho jezdí naplno neznám. Až na pár co si můžou dovolit zahřívací vaky před jízdou. A ty otáčky jsem měl na mysli na výjezdu ze zatáčky. Na těch podle mě záleží nejvíc...nemluvě o těch škrtajících gumách o blatníky, ale jestli si myslíš že se vymlouvám, je to tvuj názor, přesvědčovat tě nemám zapotřebí.
ono nejde o to jaky cas mas, ale jak si to uzijes, podle me si masaryk ani nejde uzit, pac na to musis mit hodne silne auto, je tam moc rovinek a dlouho cekas na zatacku..

MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
- pupik.ml
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
do tý doby jsem to nevěděl že ty přední kola budou dřít (auto jsem měl v tu dobu chvíli) a jak jsem říkal taky mě to mrzelo že si to nemůžu užít na okruhu jak bych chtěl, na běžný silnici takhle projet zatáčku moc dobrej nápad neni. Navíc na okruhu zjistíš na autu pár nedostatků, např. absenci silnějšího stabilizátoru..
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak jen tak pro pobaveni - je to nejaky mrtvi dneska tady nevim jestli je to tim ze byl vcera mikulas a vsichni jsou jeste nazrany
nebo si je vzal cert ale tady pridavam nejaky videjko na ktery sem nahodou narazil a myslim ze stoji za zkouknuti
http://www.youtube.com/watch?v=ej5Y4bRmtXg

http://www.youtube.com/watch?v=ej5Y4bRmtXg
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw