Sháním hagusy na Avensis Combi

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
rottencom
Člen Týmu

Sháním hagusy na Avensis Combi

Příspěvek od rottencom »

Zdravím tojoťáky! Mám jeden problém, možná že mi někdo pomůže. Zjistil jsem, že se vždycky najde nějaký šmejd, který ukrade všechno, co není přivařené :mad: . V mém případě to byly hagusy - prostě jsem jednou zjistil, že mi ze střechy Avensisu trčí jen šrouby.... Pak jsem zjistil, kolik stojí nové a rázem jsem pochopil - takže bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví o nějakých hagusech z vrakoviště - jde o Avensis kombi r.v. 2005. Díky za info!
David.306
Řidič

Re: Sháním hagusy na Avensis Combi

Příspěvek od David.306 »

rottencom píše:Zdravím tojoťáky! Mám jeden problém, možná že mi někdo pomůže. Zjistil jsem, že se vždycky najde nějaký šmejd, který ukrade všechno, co není přivařené :mad: . V mém případě to byly hagusy - prostě jsem jednou zjistil, že mi ze střechy Avensisu trčí jen šrouby.... Pak jsem zjistil, kolik stojí nové a rázem jsem pochopil - takže bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví o nějakých hagusech z vrakoviště - jde o Avensis kombi r.v. 2005. Díky za info!
to sou teda hajzlove :shock: Sem si myslel ze jsou sroubovane zespodu,ale asi ne :roll: Jedine si najit vrakoviste na netu a obvolat
Stanley
Navigátor

Příspěvek od Stanley »

zdravím všetkých. Je to smutné, čo všetko dokážu ukradnúť.

Chcem sa opýtať, ako sa dávajú dole tie plastové kryty čo zakrývajú skrutky na tých ,,hagusoch,, . Mám T22 kombi, r.v. 10/2001.
Pravdepodobne mi stade zateká do kufra, potrebujem to pretesniť.
Ďakujem za rady. 8)
Stanley T. Avensis 2.0 D-4D, 10/2001, combi
Odpovědět

Zpět na „Avensis“