Mr2 mk1 problém při přihlášení do ČR

vše ohledně modelové řady MR2
MiG-21
Navigátor

Mr2 mk1 problém při přihlášení do ČR

Příspěvek od MiG-21 »

Zdravím. Jak by jste řešili chybějící typové schválení pro tohle auto? Čekat 5 let až to pujde na veterána nebo přestavba???
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jiny papiry, "cesky" 8) stitek neni problem udelat a cislo bud prevarit nebo vyrobit :D
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MiG-21
Navigátor

Příspěvek od MiG-21 »

našel sem jednu nabídku, ale strašej mi že když by došlo k nehodě a auto šlo třeba expertýzu tak bude průser, stejně tak s tim nesmim vycestovat radši za hranice... Ale nic jinýho mi asi stejně nezbývá. Jen teď sehnat někoho kdo ví co a jak vyříznout a dát do kupy
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

tak ti stejne niko nedokaze se si to prevaril ty
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

s Dekrou jsi to resil - za cca2000tis. ( nevim presne ) by ti meli vystavit papir ? musi jit prihlasit , moje celda taky nemela typove schaleni
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
MiG-21
Navigátor

Příspěvek od MiG-21 »

Pavo.B. píše:s Dekrou jsi to resil - za cca2000tis. ( nevim presne ) by ti meli vystavit papir ? musi jit prihlasit , moje celda taky nemela typove schaleni
jj to sem zkusil, potřeboval jsem 2 Dekry (2x2500,-) Jednu na to typové schválení a druhou an chybějící údaje o hlucích vozidla (fakt kuzelný slovenský techničák). Za 24h se to vrátilo, že vozidlo nebylo vyrobeno v Evropě a ani pro Evropský trh, takže sbohem a šáteček :roll: Stejně jsme dopadl u zastoupení Toyoty pro ČR. Tento model sem nebyl nikdy oficiálně dovážen a doslova pani na telefonu řekla "nemá tady co dělat"... Přirom jediný rozdíly oproti evropský MR2 mk1 co jsem našel je tachometr i s mílema a chybějící kat. Zadní čelo mám evropský podle místa na SPZ.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to jsou ku... , to chce najit nekoho kdo ma zname na spravnych mistech , pak to jde :? to by na nasich silnicich nemelo jezdit zadne cizi auto ktere se sem nedovazelo a ze jich je, byrokracie za..
MiG-21
Navigátor

Příspěvek od MiG-21 »

no právě po odhlašování ze SR jsme nic nenechal náhodě (sem si myslel) a dal to sousedovi co vozí auta (a tyká si hlavně s půlkou evidence). No a jak je vidět ani to nestačí. Problém je totiž že je to auto ze Slovenska, kde na typovky kašlou (nebo spíš kašlali). Být to dovozený z Německa, tak tam na 200% ta typovka je...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja mam moji celicu z rakouska, do CR se taky ofiko nedovazela , typove schaleni jsem musel taky nechat poslat z Dekry , tak nevim kde hledaj problem, ach jo, to jsem zvedav jak to dopadne , protoze o tom aute jsem taky premyslel
MiG-21
Navigátor

Příspěvek od MiG-21 »

Tak pak si měl ale kliku, že Tvoje Celda byla podle VIN kodu vyrobená pro evropskej trh... Moje MRka ne. Teď se zkouší ta typovka sehnat přes nějaký starý kopie techničáku a nebo vyškemrat z Bratislavský evidence. Jenže já to mám do Blavy 400km a Kenny je trošinku flegmoš.. Už se pomalu smiřuju s s tim, že to bude muset jít na jinej TP :(
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

no mas teraz dve moznosti:

1) kupit TP+SPZ z nejakej rozbitej mr2 mk1 (najjednoduchsia a najlacnejsia varianta)
2) na slovensku mame (resp aspon do nedavna bol) taky zakon, ze pokial mas auto na seba napisane v zahranici aspon rok a nasledne si ho chces potom priniest domov, podlieha toto auto specialnemu rezimu ked nie je pri prihlaseni nutne prejst formalitami ako bezne. Priklad: som v nemecku a mam tam stary mercedes zo 83teho roku, ten vlastnim aspon 12 mesiacov. doveziem si ho sem a v skratenom konani mu pridelia slovenske SPZ. som si isty ze nieco podobne existuje aj u vas, skus popatrat.
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
MiG-21
Navigátor

Příspěvek od MiG-21 »

dík, vypadá to na tu volbu 1) a nebo se ještě stane zázrak, uvidím...
cuisine
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuisine »

Ahoj,

končí tvoje vin 111 ????

jinak našel jsem nějaké typové schválení a to je F438, auto rok 1991
pak ještě OL94030RM rok 95
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak jak to vypadá, s veteránem je to zlé :

Důležité upozornění

Mezinárodní automobilová federace FIVA vydala nařízení, že veterán bude od 1.1. 2010 auto starší 30 let, doposud to bylo 25 let. To znamená, že od 1.1. 2010 nelze přihlásit auta mladší roku výroby 1980 na veteránské značky.Tímto je poslední šance do konce tohoto roku přihlásit na veteránské značky vozy starší roku 1985.
Navíc hranice 30 let se bude posouvat po 2 letech. Kdo stihne letos auto koupit a zároveň přihlásit na veteránské značky, tomu veteránské značky zůstávají dále!

:( takze uz si na ně nepočkáš ( nebo někdo jiný )
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apollo »

to zase tedy vymysleli kravinu... zachvíly nebudou žádný veteráni protože se toho žádný auto nedožije a to co se dožije těch let tak nebude pak splňovat náročné parametry veterán-klubu aby moch žádat o značky :mad:
MR2 MkII r.v.1991 115kW dovoz D
Odpovědět

Zpět na „MR2“