Problemy s alarmom zn. Toyota
Problemy s alarmom zn. Toyota
Ahojte.
Mam nove auto a trochu som zmateny.
Po zamknuti auta klucom zapipa a zablika 10x. Podla prirucky k alarmu by to malo signalizovat nezatvorene dvere.
Avsak vsetky dvere som skusal a zatvorene su. Alarm je aktivny a led blika.
Netusite kde je pes zakopany?
Mam nove auto a trochu som zmateny.
Po zamknuti auta klucom zapipa a zablika 10x. Podla prirucky k alarmu by to malo signalizovat nezatvorene dvere.
Avsak vsetky dvere som skusal a zatvorene su. Alarm je aktivny a led blika.
Netusite kde je pes zakopany?
Naposledy upravil(a) Milan.B dne čtv 09.04.2009, 08:07, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1,4 Terra Cool - EX
Toyota Auris Touring Sports Hybrid
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ouch...tak muzu pridat jen moji zkusenost...alarm sice nemam, takze mi to nepipa, jen blika...
Ale kdyz nemam dovrene dvere blikne jen 1x stejne jako kdyz je dovrene mam...akorat se to auto nezamkne...
Ale kdyz nemam dovrene dvere blikne jen 1x stejne jako kdyz je dovrene mam...akorat se to auto nezamkne...
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Takze pipanie a blikaniue pri zamykani aj odomykani tu mam znova.
Tentokrat aj spojene s nahodnym spustanim sa alarmu pocas celeho vikendu. Uplne krasa, to sa clovek naspi, ked musi cochvil u odbiehat na parkovisko vypinat alarm.
Takze znova servis pocas troch tyzdnov od kupy uz druhy krat!
Tentokrat aj spojene s nahodnym spustanim sa alarmu pocas celeho vikendu. Uplne krasa, to sa clovek naspi, ked musi cochvil u odbiehat na parkovisko vypinat alarm.
Takze znova servis pocas troch tyzdnov od kupy uz druhy krat!
pozor
Tady pozor, jeslti se pousti Alarm porad na parkovisti, tak to taky nemusi znamenat poruchu ale zamer zlodeje. Jednoduse vas zkousi, az ten alarm vypnete a pak hura na auticko.
Vraj to robi probemy viacerym. Vsetko Toyotacke alermy dodatocne montovane v CZ. Caka sa vraj na vyjadrenie CZ strany. Ja by som ho najradsej vymenil.
On sa ten alarm spustal kazdy vecer este za svetla. Ak by to robil zlodej, tak snad v noci dobehne. Rozne pipa pri zamykani, akoby neboli dovrete dvere. Pritom su zavrete.
Tu citlivost si sam nenastavim, nato je to v servise aby to naladili. Skusal som aj vypnut cidla vniknutia, no nepomohlo, vecer zas pipal.
Divne je, ze sa to spustalo skoro v rovnakom case kazdy vecer medzi 18-20:00. Ako keby pokles teploty po zvecereni sa. Ale auto nestalo na slnku ale tak v tieni 8p domu.
Som z toho znechuteny. Trojtyzdnove auto a uz druhy krat v servise. Co ma caka po troch rokoch?
On sa ten alarm spustal kazdy vecer este za svetla. Ak by to robil zlodej, tak snad v noci dobehne. Rozne pipa pri zamykani, akoby neboli dovrete dvere. Pritom su zavrete.
Tu citlivost si sam nenastavim, nato je to v servise aby to naladili. Skusal som aj vypnut cidla vniknutia, no nepomohlo, vecer zas pipal.
Divne je, ze sa to spustalo skoro v rovnakom case kazdy vecer medzi 18-20:00. Ako keby pokles teploty po zvecereni sa. Ale auto nestalo na slnku ale tak v tieni 8p domu.
Som z toho znechuteny. Trojtyzdnove auto a uz druhy krat v servise. Co ma caka po troch rokoch?