Toyota Tsusho Hradec Králové

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Uživatelský avatar
eSafa
Řidič
Příspěvky: 252
Registrován: čtv 02.09.2004, 14:00
Bydliště: Pardubice

Toyota Tsusho Hradec Králové

Příspěvek od eSafa »

Tak nám v Hradci Králové otevřeli nový autosalon Toyota Tsusho Hradec Králové. Moc nás tady na fóru z VČ není, což je divný, poněvadž po Pardubicích a Hradci Králové jezdí Toyot docela dost, přesto se zeptám zda-li s nimi má již někdo nějaké zkušenosti?
Toyota Corolla E11
4E-FE, 63 kW/5400, white 6,5Jx14, MICHELIN ENERGY 185/60/R14
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=501
Mesky
Člen Týmu
Příspěvky: 8
Registrován: ned 04.09.2005, 14:28
Bydliště: Pardubice

Tsusho

Příspěvek od Mesky »

Byl jsem tam minulý týden na diagnostice airbagu a vše v pohodě, příjemný jednání a perfektní zázemí. Doporučuji!
Toyota Avensis 1.6 sedan linea luna limited '99
Toyota Corolla 1.4 xli 3dv hatchback '93
Fiat 500F 0.5 '71
Perry
Člen Týmu
Příspěvky: 1
Registrován: ned 02.10.2005, 16:11

Toyota Tsusho Hradec Králové

Příspěvek od Perry »

Super. Byl jsem tam na výměně rozvodů. Komplet vše, rozvodový řemen, předpínací kladky, drážkové řemeny, řemeny alternátor......atd., prostě všechny, materiál i práce za 7.900,- Kč. Za dva dny to bylo hotovo. Prošli auto, zjistili co je ještě potřeba. Výbroný přístup. :lol:
Uživatelský avatar
m-ira
Člen Týmu
Příspěvky: 50
Registrován: sob 30.07.2005, 12:56
Bydliště: Znojmo
Kontaktovat uživatele:

Souhlas

Příspěvek od m-ira »

Musím se přidat k uvedeným pochvalám. Byl jsem tam nyní podruhé a jsem spokojen. Jednání skutečně na úrovni, člověk si připadá opravdu jako zákazník a nikoli jako obtížný element jak tomu bylo za totáče, což někde přetrvalo zajisté i dodnes...

Celkově nemám co vytknout, dodržují domluvené termíny a ceny, v případě změny konzultace po telefonu a za týden po opravě se znovu optají, jestli je člověk spokojen.

Přejímací technik pan Sedláček působí důvěryhodně a seriózně, celkové jednání je vstřícné a distingované :)

Takže 1značně doporučuji...
ivos
Navigátor
Příspěvky: 96
Registrován: sob 04.06.2005, 00:50
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Tusho Hradec Králové

Příspěvek od ivos »

Ahoj, překvapuje mě, že jste spokojeni s naším servisem. Já mám zkušenosti teda naprosto hrozné. Jezdil jsem k nim s Yariskem na garanční prohlídky a to bylo v celku v pohodě. Ale jakmile se vyskytl sebemenší problén na autě které je v záruce už to nějak nešlo. Všechny problémy, které se staly v záruce trvaly velice zdlouhavě a nakonec většinou nebyly vyřešeny se slovy, že to není závada jen si na ni musím zvyknout. Jaké koliv opravy v záruce byly s velkým úsilím jakž takž vyřešeny, ale po hodinách jednání. Bohužel mé zkušenosti s TUSHO Hradec Králové jsou strašné a proto jezdím servisovat auto a řešit reklamace Pouze do TUSHO Praha - Průhonice. Tam pracuje pan Žicha a je vše o nečem jiném.
pajins
Člen Týmu
Příspěvky: 10
Registrován: ned 23.04.2006, 13:55
Bydliště: Choceň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajins »

Tak jsem si v Hradci nechal udělat rozvody a nějaké kontroly, protože jsem si koupil Corollku.
No a nevim...
Koukal jsem, že si tu někdo nechal v Tsusho Hradec dělat rozvody a vešel se snad do 7000,- mě to vyšlo na 10000,- včetně práce.
Zdá se mi to trochu víc.
Vyměnili mi i klíňák a ten mi potvora teď při studeném motoru občas zahvízdá...ztratí se to?
Svítí mi kontrolka ABS, tak jsem to tam dával s tím, že jsou pro mě prioritní rozvody a ABS. Udělali diagnostiku ABSka, naúčtovali si 4 hodiny práce, ale čidlo mi s odůvodněním,že je potřeba objednat a že stojí cca 4000,- nevyměnili.
Pocity mám rozporuplný.
Toyota Corolla 1.4 LB - muchomedvěd :-)
4E-FE/63kW
r.v. 1998
ivos
Navigátor
Příspěvky: 96
Registrován: sob 04.06.2005, 00:50
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivos »

Ahoj, nechci být vůči TSUSHo Hradec Králové sprostý, ale stěžoval jsem si tam na pískání při rozjíždění a palivoměr atd. a podle nich to bylo v pořádku. Servisuju auto v TSUSHU v Praze v jejich centrále a najednou když to zjistily tak mi objednaly novou převodovku a obě řídící jednotky. Asi tohle je ten největší rozíl mezi Hradcem a Prahou. Jestli ti můžu radit zavolej do TSUSHO praha a zjisti si tam cenu :) ahoj :D
Fikus
Manager Týmu
Příspěvky: 324
Registrován: sob 14.05.2005, 19:53
Bydliště: J.Hradec

Příspěvek od Fikus »

2 pajins: Ten klíňák měl švára taky. Prej se jednalo o nějakou výrobní sérii, kde prostě ten klíňák hvízdá. (prostě asi prý jiný materiál) Vyměnili mu to v rámci reklamace za nový model, který měl být (podle nich) a také je OK.
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
m.deejay
Člen Týmu
Příspěvky: 8
Registrován: pát 01.12.2006, 19:02

H r ů z a

Příspěvek od m.deejay »

Zhruba před měsícem jsem jim dovezl motor 1.3 VVT-i od Yarise Verso a chtěl jsem od nich pouze, aby mě dotáhli na motoru hlavu. Dodnes to nemám hotový - NEMAJÍ na to klíč !!!

Až budu mít cestu do Prahy, tak se zeptám tam a budu si oficiálně na ně stěžovat, protože mě tohle nezajímá, že ještě nikdy tenhle motor nedělali a že v manuálu mají napsáno, že se na to používá torx o vel 8-10 a tohle je nějaká vel. 9. Tohle je originál japonskej motor a oni nejsou schopni udělat takovou banální věc...hrůza...
Uživatelský avatar
Pavo.B.
Věčnej rejpal
Příspěvky: 5161
Registrován: úte 30.05.2006, 15:36
Bydliště: Veselí nad Lužnicí / Praha

Příspěvek od Pavo.B. »

S timto torxem 9 jsem uz slysel nejake problemy, no ale i kdyby ho meli objednat z Japonska tak by to netrvalo tak dlouho. Nebo zkus at Ti to udelaj zadarmo. A pochybuji ze kdyz s tim maj oni problem , ostatni ho mit nebudou. Ono kdyz se 20 let pouziva typizovanej sroub a nejakej chytrolin tam narve neco neobvykleho tak to obcas je k vzteku :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Uživatelský avatar
toyotak
Navigátor
Příspěvky: 115
Registrován: pát 04.08.2006, 19:27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toyotak »

ja jsem uz taky slysel ten problem s tim torxem ale asi nejdriv bych si to poradne overil nez bych si stezoval abych nebyl za hlupaka uz se mi to totiz stalo,stezoval jsem si ale skutecnost byla uplne jina a pravda byla na druhe strane takze jsem byl za hlupaka a nerad bych byl aby se to opakovalo ale kazdej jsme nejakej ale urcite bez chyby ne :wink: :wink: :wink:
Martin z lesa
Člen Týmu
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 16.03.2006, 20:54
Bydliště: Orlické Záhoří
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od Martin z lesa »

zdravím všechny .. také přispěji svou troškou do diskuse.. S Toyotou v Praze v Průhonicích tedy já osobně moc spokojený nejsem .. dalo by se říct ... že už tam nepojedu . Stala se mi taková věc --- při malých otáčkách motor malinko škubl .. když jsem přidal víc plynu přestalo to .. myslel jsem že je chyba v kabelech, nebo v palivu... ale řekl jsem si, zajedu k odborníkům .. přijel jsem tedy se svojí letitou toyotkou do Průhonic... koukali na ní jako na něco .. no nevím .. jako na něco "co ještě silou vůle jezdí" .. koukali, prý i něco měřili.. a měli jí tam dva dny. Pak mi jí dali a já jel domu.. a to je jasný, že mi škubla zase ... tak jsem se naštval a zajel do prvního obchodu a koupil nové svíčky.. protože od něčeho se začít musí ... a ejhle - ono to přestalo :-) Měl jsem tam NGK a jelikož mají měkké elektrody, tak byla malinko větší vzdálenost elektrod a to byl ten problém... Takže alespoň já do Prahy ne-e. Ten Hradec asi zkusím.. ještě se uvidí. Tedy jestli bude příležitost, zatím je pořád v pohodě a za chvíli bude mít 280 tis.
Corolla 89, 1.6 16V 66/90 Liftback *červená*
Uživatelský avatar
NOD32CZE
Navigátor
Příspěvky: 76
Registrován: úte 08.08.2006, 17:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od NOD32CZE »

Tak teďka nevím co si mám myslet....Budu dávat mojí toyotku do servisu na kontrolu a chtěl sem jí dát do Hradce...Ale sou tady klady a zápory...Je ten Hradec dobrý nebo ne?Je to nejblíž od Pardubic to je pro mě plus...Ale dál jaký tam je přístup k lidem nevím a cenově jestli jsou dobrý... :roll:
?
Obrázek
Mickpdy
Člen Týmu
Příspěvky: 3
Registrován: sob 14.07.2007, 02:07

Hradec

Příspěvek od Mickpdy »

Ahoj,kupoval jsem Aurise v Hradci a pan Beneš z prodeje byl velice vstřícný a vše proběhlo jak má.Teď budu zkoušet servis a 31.7.07 mám termín vyzvednutí ze servisu tak dám vědět.
Auris 1,6
Uživatelský avatar
olstrane
Řidič
Příspěvky: 262
Registrován: pát 23.11.2007, 22:01
Bydliště: Oleška Village
Kontaktovat uživatele:

Toyota v Průhonicích

Příspěvek od olstrane »

Tak jsem se stavoval dnes v Toyotě v Průhonicích, že si koupím nové dorazy na zadní víko. Autosalon Toyota se nyní rekonstruje a přechodně sídlí ve stanu na parkovišti. Musel jsem se třikrát zeptat, kde dostanu náhradní díly a když mě dovedli ke stolu kde zřejmě někdo má prodávat díly nikdo tam nebyl :mad: vydržel jsem čekat deset minut než jsem z toho málem dostal infarkt. Všichni kolem mě chodili, jako by tam ani nepatřili. To mě nadzvedlo a zeptal jsem se naposledy někoho kolemdoucího, jak je to s těmi díly a dotyčný mě odkázal na to že si musím počkat. :shock: Nevydržel jsem to a radši odešel. Takový přístup k zákazníkovi jsem dlouho neviděl a ochotě všech oslovených nemůže být ani řeč!!!
Chápu že když mají nouzové podmínky, tak to občas nejde, pracuji také s auty a vím jak to chodí, ale do Průhonic i když to mám blízko určitě nepojedu!!!
Oproti tomu Toyota v Modřanech je na špičkové úrovni, kupoval jsem zde svůj ojetý avensis a chovali se ke mě jako bych od nich měl aut víc. Velice příjemný a vstřícný, že jsem se necítil jako pátý kolo u vozu. Modřany moc chválím a doporučuji. Jen se divím že Průhonice a Modřany jsou jedna firma a tak odlišný přístup.
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“