co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

nemate nekdo ten kloubek co je na rizeni primo za prepaskou v motorovem prostoru? a samozrejme aby nemel vuli.
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

myslíš ten kloubek na sloupku řízení co se zapojuje na tisícihran c o vystupuje z převodky? mel bych ho tu z 1,6 sti... ( a spoustu dalších vecí vč celého řízení atd.. ). Nevím sice zda by sedel ale podle katalogu by meli být shodné. Nevím ani stav, musel bych proverit, každopádne nový stojí cca 720,- až 790,-kč
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

co jsem se jen zbezne dival, tak by mel byt na 2 sroubech a rekl bych ze je to presne on. asi ho mam vycvachtany (proto vule ve volantu). takze treba i jety, nepotrebuji novy.
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ja_ma píše:co jsem se jen zbezne dival, tak by mel byt na 2 sroubech a rekl bych ze je to presne on. asi ho mam vycvachtany (proto vule ve volantu). takze treba i jety, nepotrebuji novy.
na 2 sroubech ? ted nevím o čem mluvíš - všechny mají dva šrouby - jeden na strane tyče řízení a druhý na starne převodky...
bavíme se o tom samém :
http://www.dicompracing.com/nd/detail.php?id=I42031

jinakje jich pro celicu více verzí ale nevím cím se liší..
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

jo to je presne ono.
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ok pohledáma zkusim zjistit vule..
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

neměl byste někdo pravé světlo na mrkačku?na stk jsem zjistil,že mám anglickou verzi a neprošel jsem.
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

dacan> stk mě čeká taky tenhle měsíc... musim nalepit spz :lol: jak jako anglickou? to nechápu??? svítí ti to divně už od srazu co jsme všichni viděli... ale nechápu souvislost s GB? jako že máš jednu lampu z GB a ta má jinou "průsvitnost"? než druhá? já sem 1 lampu vyhodil asi před rokem... koito.... nikdo jí nechtěl, a zrovna pravou. Faktem je, že ti to svítilo teda fakt příšerně- jedno svítilo jako kráva a druhý skoro vůbec... takže sis zasloužil neprojít... ale co teď s tim? http://www.autopal.com/newProducts01.html tyhle čirý má garfielld, kde je sehnal netušim... indian jeden, rudoch :-)
já sem bral svoje čirý taiwan DEPO tady: http://www.suprasport.nl/index.php?main ... cts_id=382 a nebo vrakoviště zkusit... kdysi jsem taky 1 lampu bral, ale cenově to odpovídalo 1 lampa koito jako tyhle 2 skvělý čirý- nereznoucí a svítící o min 100% víc!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Dacan píše:neměl byste někdo pravé světlo na mrkačku?na stk jsem zjistil,že mám anglickou verzi a neprošel jsem.
mam dva pary mrkacek myslim
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

pavo b:tak já ti v tejdnu nějak cinknu a dohodnem se 8)
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Wladimeer
Navigátor

Příspěvek od Wladimeer »

Neví někdo kde a za kolik by se dal sehnat černý plast do kufru?? (ten co je jakoby pod motorkem od zad. stěrače/pod zad. oknem)
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

micron píše:dacan> stk mě čeká taky tenhle měsíc... musim nalepit spz :lol: jak jako anglickou? to nechápu??? svítí ti to divně už od srazu co jsme všichni viděli... ale nechápu souvislost s GB? jako že máš jednu lampu z GB a ta má jinou "průsvitnost"? než druhá? já sem 1 lampu vyhodil asi před rokem... koito.... nikdo jí nechtěl, a zrovna pravou. Faktem je, že ti to svítilo teda fakt příšerně- jedno svítilo jako kráva a druhý skoro vůbec... takže sis zasloužil neprojít... ale co teď s tim? http://www.autopal.com/newProducts01.html tyhle čirý má garfielld, kde je sehnal netušim... indian jeden, rudoch :-)
já sem bral svoje čirý taiwan DEPO tady: http://www.suprasport.nl/index.php?main ... cts_id=382 a nebo vrakoviště zkusit... kdysi jsem taky 1 lampu bral, ale cenově to odpovídalo 1 lampa koito jako tyhle 2 skvělý čirý- nereznoucí a svítící o min 100% víc!
ja sem koupil ty ciraky od jednoho kluka z decina za obe lampy sem dal 800 myslim ze by je jeste mohl mit
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

značka? E homologace? pochybuju... :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

5.gen

dve kompletní a celkem zachovalé sestavy sedaček z 5.gen 1,6 ( bohuzel ) - jedna klidne za odvoz , druha klidne za flasku :D

sedacky z camry treba k ohni :D

pri velmi lakave nabidce zadni facelift svetla ale spis ne

2 leve a 2 prave skla dveri

elektricka zrcatka bez vyhrivani zakladni cerna

elektricke stahovani oken s tapeci ( nepolstrovane - zak. "kuze" ) a central - jenom vyhodne nabidce , stahovani ma predzamluven Biscuit

1,6 tapeci dveri , pravy polstrovany 2,0

plasty kufru - az na zadni stranu u zamku neposkozene ,

mrizky k zadnim svetlum , normal horsi zadni svetla s prasklinou

podbehy , zadreny motor 1,6 - startery, rozdelovace , plus dalsi zarezlej blok motoru - pujde do srotu :D , sani , kryty a sloupku - polstrovany , kryty prahu a listy od prahu nahoru u A sloupku , prihradka spolujezdce a pod volantem - modry interier a asi milion dalsich veci :D

dale az to preskladam , tak budu mit pravy cerny blatnik - vhodny prelakovat , dveře oboje na vyspraveni leve - rez a promackliny , prave celkem cajk , plus dalsi myslim leve bile na vyspraveni - ale jen pri vaznem zajmu - plecharina se vzdy hodi pro dve dalsi celdy

plechy 13 4x100 dostupne na podzim az zuju gumy za par stovek , byly opiskovane a lakovane ale uz to stejne zase rezne plus origo 13 trochu osuntele puklice :D
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne sob 24.07.2010, 20:20, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Celica“