Doma určitě není, všechno se musí kupovatfildis píše:Pokud máš doma ve spreji černou barvu od Motipu, tak jí můžeš použít, buben se tak nezahřeje, tak je to jedno

Doma určitě není, všechno se musí kupovatfildis píše:Pokud máš doma ve spreji černou barvu od Motipu, tak jí můžeš použít, buben se tak nezahřeje, tak je to jedno
Takže mám k tobě dojet a ty mi to natřeš?Rampa89 píše:No já bych byl možná aji pro vypalovací, jako používám tu silikonovou ať už černou na výfuk, tak občas někde tu stříbrnou a většinou to vypadá furt stejně aji po 2 zimách a to je co říct. Někde doma mám aji červenou, sprej na brzdy/vyfuky, ale ještě sem ji nedával tak nemůžu moc soudit, spíš je lepší to ale našplíchat do kalíšku a pak štětcem, protože co mám zkušenosti tak to ze spreje vydrží jednu razantnější projížďku...
No a já když to po natření trochu proženu, tak se mi aji ty bubny vypálí![]()
No jo ale kde ty spreje koupit? Dneska maj v drogérkách už jen serepetičky pro babyfildis píše:Tak to já se sprejema mám docela dobrou zkušenost a to že sem to už párkrát ozkoušel a pořád to drží.
To víš že joIng_Mazi píše:Takže mám k tobě dojet a ty mi to natřeš?Rampa89 píše:No já bych byl možná aji pro vypalovací, jako používám tu silikonovou ať už černou na výfuk, tak občas někde tu stříbrnou a většinou to vypadá furt stejně aji po 2 zimách a to je co říct. Někde doma mám aji červenou, sprej na brzdy/vyfuky, ale ještě sem ji nedával tak nemůžu moc soudit, spíš je lepší to ale našplíchat do kalíšku a pak štětcem, protože co mám zkušenosti tak to ze spreje vydrží jednu razantnější projížďku...
No a já když to po natření trochu proženu, tak se mi aji ty bubny vypálí![]()
tak kup červenej lak na nehty a máš toIng_Mazi píše:No jo ale kde ty spreje koupit? Dneska maj v drogérkách už jen serepetičky pro babyfildis píše:Tak to já se sprejema mám docela dobrou zkušenost a to že sem to už párkrát ozkoušel a pořád to drží.
Takovej ten se třpytkamaLaBuS píše:tak kup červenej lak na nehty a máš toIng_Mazi píše:No jo ale kde ty spreje koupit? Dneska maj v drogérkách už jen serepetičky pro babyfildis píše:Tak to já se sprejema mám docela dobrou zkušenost a to že sem to už párkrát ozkoušel a pořád to drží.
a kdybys to mermomocí chtěl projet a zbylo kousek barvy, tak potřebuju na zahradě natřít plot, sloupky a chatkuIng_Mazi píše:Tak dneska se vydám do Hornbachu koupit Hammeritečervenou a černou a štetečky a o weekendu to natřu doufám
ikdyž přemýšlím jestli na ty bubny nepoužít ten nástřik na podvozek so sem koupil od Motipu , s tím budu stříkat podběhy dveří a výfuktak už by se to dalo použít i na ty bubny ne?
No je to tohle :Rampa89 píše:Ten motip na podvozek, tipuju že to bude bitumen?, bych na ty brzdy asi nedával, nevím, je to taková gumová barva, kdo ví co by to potom vyvádělo, např. smrdělo. Ale to už je teď jedno jestli máš nakoupýno, tak ať se zadaří, pak se pochlub.