No napríklad ja som to staval na rovnakú úroveň, pretože som mal len statický vnem, nejazdil som s novým sedanom ani TS. Toto je práve dôvod prečo je fajn uvádzať na fóre všetky porovnania. Teraz viem, že keď tie autá vezmem na predvádzaciu jazdu, mám sa sústrediť aj na rozdiel v odhlučnení oboch karosárskych verzií - pretože rozdiel tam asi je. To som netušil.Luke_Luke píše:To nebylo mysleno, ze se to neda porovnavat, ale ze ja nechapu, ze to vubec nekdo stavi na stejnou uroven. Sedan je proste uplne jine auto nez TS, porovnavat se to da samozrejme, ale ja to myslel tak, ze TS je nesrovnatelne jinde odhlucnenim i nabidkou a vyrobnim procesem. Dokazu pochopit, ze nekoho zaujme linie sedanu, protoze nepotrebuje mit tak prostorny pristup do kufru jako u TSKocúr píše:Nejako nemôžem súhlasiť s tým, že sa nedá porovnávať sedan s TS. Kľudne Ti porovnám hondu PCX125 s RAV4. Prečo nie? O tom porovnávanie predsa je. To akože by som mohol porovnávať len dve identické vozidlá? To by malo aký význam? Či tu máme porovnávať len ponúkané motorizácie a výbavy vrámci modelu? Ja chcem viac. Viac možností.
A áno, Farnell má pravdu v tom, že ja sa auto kúpiť nechystám. Samozrejme aj tento fakt môže vplývať na môj názor na corollu. Spolu s faktom, že nikdy niesom ochotný dať za auto viac ako 25 tisíc euro sa kľudne môže stať, že preto na nej podvedome hľadám chyby. Ozaj sa ale snažím byť v tomto smere objektívny. Osobne si myslím, že už aj do tejto ceny sa dá kúpiť auto s akceptovateľnými vlastnosťami. A plniť si sny... no, poviem to tak. Mať parádnu káru je - čo sa týka môjho snívania - úplne okrajová záležitosť. Snívam o iných veciach. A aj tak si myslím, že je fajn ak niektoré sny zostanú snami nadlho. Možno navždy. Ale to už zabŕdam do filozofovania.