Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Není zač hlavně hodně šťastných kilometrů. Jinak.me to neukazuje nic protože já to ještě nemám
jinak pokud by to ukazovalo nějak špatně možná by pomohla kalibrace TSS

Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Vlastními silami nebo v servise?xmirekp píše:Není zač hlavně hodně šťastných kilometrů. Jinak.me to neukazuje nic protože já to ještě nemámjinak pokud by to ukazovalo nějak špatně možná by pomohla kalibrace TSS
RAV4 HSD AWD
Mě to u Corolly blbosti neukazuje. Většinou to drží nižší rychlost a to v případech, kde je typicky před křižovatkou omezení, které za ní už neplatí. Jak tam není značka konce omeze ní, tak to drží dál.
Ale jinak ukazuje v pohodě...
Ale jinak ukazuje v pohodě...
RAV4 hybrid 4x4 Executive
Ex - Toyota Corolla 1.6 Executive
Ex ex - Toyota Auris 1.6 Style 2013
Ex ex ex - Ford Galaxy 1,6 Ecoboost
Ex ex ex ex - Ford Mondeo 3,0 V6 2005
Ex - Toyota Corolla 1.6 Executive
Ex ex - Toyota Auris 1.6 Style 2013
Ex ex ex - Ford Galaxy 1,6 Ecoboost
Ex ex ex ex - Ford Mondeo 3,0 V6 2005
Kdyz uz tam ta znacka je, tak ji precte dobre, dokonce to precte i znacky z tech promenlivych svetelelnych tabuli. Ale obcas si to vymysli nejakou znacku i kdyz tam neni.
Kladys: to byl teda fofr, gratuluju a at slouzi. Jsi bral skladovku?
Kladys: to byl teda fofr, gratuluju a at slouzi. Jsi bral skladovku?
RAV4 HSD FWD
-
- Věčnej rejpal
Mě se často stává, že 130km/h to ukáže, když minu hmotnostní omezení 18t.KLadys píše:... na vedlejší silnici (příjezd k baráku) mi to ukazovalo 130km/h...
-
- Věčnej rejpal
Corolla: Ukazuje to jen rychlost a zakaz predjizdeni, nic vic. Ale mas pravdu, je to k nicemu.
RAV4 HSD FWD
-
- Věčnej rejpal
Mě to připadá užitečný, když se zrovna soustředím na něco před sebou (brzdící auto, kolona, něco na silnici) a periferně si všimnu, že jsem minul značku, na kterou jsem se nemohl podívat, tak kouknu na přístrojovku jestli to nebylo omezení na 30 km/h, zákaz předjíždění apod. Když člověk jenom trochu myslí, tak mu asi dojde, že v obci nebyla povolená rychlost 130 km/h. Myslet je holt ještě potřeba, ale při současném růstu požadavků na "bezpečnostní" systémy v autech to v dohledné budoucnosti patrně bohužel třeba nebude.
Nerozsvici se vam po ranu kontrolka podhustenych pneu? Dela mi to kazdy rano kdyz je chladno, ale ze by to bylo az tak citlivy? Ted jsem nejak pomackal tlacitko kalibrace a zhaslo to
RAV4 HSD FWD
To je normální když poklesne tlak když se venku ochladí pak to zhasne
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Na sluzebnim VW to na pokles tlaku vlivem pocasi nereaguje nebo mi to foukali v zime
. Kolik to muze delat rozdilu? Desetinu? Si myslim, ze takhle citlivy by to nemelo byt.

RAV4 HSD FWD