iPod sada
to ti museli napisat ohladne zaruky, inak by som sa cudoval keby ti nieco ine napisali. co sa tyka umiestnenia- tak skrinku mam za suflikom u spolujazdca a su vyvedne kable do hornej skrinky oproti spolujazdcovi. Das si 8gb usb - 10 prip. 12 cd a kazde cd ma 99 piesni. tak to musis hodne daleko aby si vypocul vsetky pesnicky
inak plna spokojnost

inak plna spokojnost
Xcarlink
Nemáte někdo obrázek zadní strany autoradia z Yarise. jedna se mi kde přesně se nachazí zástrčka pro konektor cd měniče.
...jeden si v tom prťavém prostoru za šuplíkem spolujezdce připadá jako gynekolog
...jeden si v tom prťavém prostoru za šuplíkem spolujezdce připadá jako gynekolog

Re: Xcarlink
Na fotke vidis uz zapojeny konektor a moju ruku(nie decku)gEs píše:Nemáte někdo obrázek zadní strany autoradia z Yarise. jedna se mi kde přesně se nachazí zástrčka pro konektor cd měniče.

a tu je to zariadenie,ja som ho dal dole ku ventilatoru za spodnu skrinku,a kablik som s USB nechal vlavo pri vyustke co fuka na nohy spolujazdca,a skryte za koberec...lahko sa vybera a naco bude niekomu na ociach,ci v skrinke miesto zavadzat...

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
To mio: Ahoj, je to tento adaptér? http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore& ... yota-2003-
Díky předem za odpověď.
Díky předem za odpověď.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ano je to ten pre Yaris 2003 a viac, mensi konektor...to je to.T.Y.N.G. píše:To mio: Ahoj, je to tento adaptér? http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore& ... yota-2003-
Díky předem za odpověď.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Díky za upřesnění. Jak jsi vyřešil přístup ke krabičce? Myslím tím, že na fotkách máš vyndanou přihrádku spolujezdce, ale to si myslím neděláš pokaždé, když chceš dát jiné médium.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ano,ja som tu krabicku doslova polozil na pravo ku ventilatoru,pripevnil s rychloviazacom a z krabicky som potiahol pribaleny predlzovaci USB kablik dolava okolo ventilatora dole cez exist.otvory k vyfuk vyustke na nohy spolujazdca,a tam mam strceny USB kluc a ten je zastrceny za kobercom aby nevysel len tak vo vzduchu,takze,nic nerozoberam len sa zohnem a vyberiem..ale zase ani to az tak casto nerobim.A kedze kluc je 8Gb,tak SD kartu nepouzivam.A tiez som si tam vyviedol aj 3,5mm JACK kabel,ktory bol tiez sucast balenia.takze...z neho uz len dalsim kablikom ak v buducnosti mi bude treba si to predlzim ku volantu do skrinky....T.Y.N.G. píše:Díky za upřesnění. Jak jsi vyřešil přístup ke krabičce? Myslím tím, že na fotkách máš vyndanou přihrádku spolujezdce, ale to si myslím neděláš pokaždé, když chceš dát jiné médium.
xcarlink
Tak xcarlink dnes dorazil, tak jsem jej šel namontovat a otestovat. Montaž opravdu otazka 5 minut. Kvalita zvuku špičková. Jen nevím, kde soudruzi z Číny udělali chybu, bo se mi zobrazují jen adresáře CD01 - CD08 ostatní adresáře CD09-CD12 innoruje
Ještě jsem si všimnul, že když zmáčknu tlačítko Disk na autoradiu tak se to nejprve přepne na CD1, pak CD2 a následně na CD v autorádiu. Přičemž CD2 je USB....takže odhaduji, že CD1 by mohla být čtečka SD karet v Xcarlinku, tak ještě zkusím jednu SD kartu naformátovat a vyzkouším to. Je mi jen divné, že tomko má adresářů 12. Zkusím ještě přeformátovat Flasku na FAT, teď jsem tam měl FAT32, třeba je v tom zakopaný problém, uvidíme. Jdu laborovat...pak sem dám výsledek

Ještě jsem si všimnul, že když zmáčknu tlačítko Disk na autoradiu tak se to nejprve přepne na CD1, pak CD2 a následně na CD v autorádiu. Přičemž CD2 je USB....takže odhaduji, že CD1 by mohla být čtečka SD karet v Xcarlinku, tak ještě zkusím jednu SD kartu naformátovat a vyzkouším to. Je mi jen divné, že tomko má adresářů 12. Zkusím ještě přeformátovat Flasku na FAT, teď jsem tam měl FAT32, třeba je v tom zakopaný problém, uvidíme. Jdu laborovat...pak sem dám výsledek

Xcarlink
Tak odzkoušeno....už je mi to jasné
- FAT ......CD01 - CD12
- FAT32...CD01 - CD08
Bohužel flashku na USB a SD kartu ve čtečce naráz neakceptuje
...takže jdu přeformátovat flashku a nakrmit ju. USB kablík jsem taky vytáhl za koberec u řidiče a pohoda. Jen mi vrtá hlavou co je to CD1 88-88 888... možní když něco připojím na AUX vstup xcarlinku

- FAT ......CD01 - CD12
- FAT32...CD01 - CD08
Bohužel flashku na USB a SD kartu ve čtečce naráz neakceptuje

...takže jdu přeformátovat flashku a nakrmit ju. USB kablík jsem taky vytáhl za koberec u řidiče a pohoda. Jen mi vrtá hlavou co je to CD1 88-88 888... možní když něco připojím na AUX vstup xcarlinku

Ja som si precital ten ich strucny navod a ja mam aj CD01 - CD 14
Je tam moznost dat do adresara dalsie podadresare a tak sa da prepinat medzi nimy ze asi na konci ostanu tie co su podadresare,ale ak ide CD01 a skonci tak pokracuje podadresarom....no skuste si a uvidite v praxi....mne to ide....
Je tam moznost dat do adresara dalsie podadresare a tak sa da prepinat medzi nimy ze asi na konci ostanu tie co su podadresare,ale ak ide CD01 a skonci tak pokracuje podadresarom....no skuste si a uvidite v praxi....mne to ide....