iPod sada

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
jenikfb
Člen Týmu

Příspěvek od jenikfb »

Oprava, zapojení popsal Mio zde 30.4.
Honza
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

to ti museli napisat ohladne zaruky, inak by som sa cudoval keby ti nieco ine napisali. co sa tyka umiestnenia- tak skrinku mam za suflikom u spolujazdca a su vyvedne kable do hornej skrinky oproti spolujazdcovi. Das si 8gb usb - 10 prip. 12 cd a kazde cd ma 99 piesni. tak to musis hodne daleko aby si vypocul vsetky pesnicky :D
inak plna spokojnost
gEs
Navigátor

Xcarlink

Příspěvek od gEs »

Podle informací dovozce se počet vytvořených adresářů různí dle typu autorádia. Mužete někdo napsat info kolik Vám to akceptovalo adresářů (složek) na USBčku CD01, CD02.....CD10.....). Díky
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ja mam 12 a kazde cd ma 99 piesni cize 1188 skladieb
gEs
Navigátor

Xcarlink

Příspěvek od gEs »

Nemáte někdo obrázek zadní strany autoradia z Yarise. jedna se mi kde přesně se nachazí zástrčka pro konektor cd měniče.
...jeden si v tom prťavém prostoru za šuplíkem spolujezdce připadá jako gynekolog :cry:
mio
Věčnej rejpal

Re: Xcarlink

Příspěvek od mio »

gEs píše:Nemáte někdo obrázek zadní strany autoradia z Yarise. jedna se mi kde přesně se nachazí zástrčka pro konektor cd měniče.
...jeden si v tom prťavém prostoru za šuplíkem spolujezdce připadá jako gynekolog :cry:
Na fotke vidis uz zapojeny konektor a moju ruku(nie decku) :D tam je len jeden vstup volny,nemas to kde inde zapojit. a je to hned z kraja druhy vstup od spolujazdca samozrejme....
Obrázek

a tu je to zariadenie,ja som ho dal dole ku ventilatoru za spodnu skrinku,a kablik som s USB nechal vlavo pri vyustke co fuka na nohy spolujazdca,a skryte za koberec...lahko sa vybera a naco bude niekomu na ociach,ci v skrinke miesto zavadzat...

Obrázek
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
gEs
Navigátor

Xcarlink

Příspěvek od gEs »

Díky moc... teď už mi to je jasné :)
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

To mio: Ahoj, je to tento adaptér? http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore& ... yota-2003-

Díky předem za odpověď.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

T.Y.N.G. píše:To mio: Ahoj, je to tento adaptér? http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore& ... yota-2003-

Díky předem za odpověď.
Ano je to ten pre Yaris 2003 a viac, mensi konektor...to je to.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Díky za upřesnění. Jak jsi vyřešil přístup ke krabičce? Myslím tím, že na fotkách máš vyndanou přihrádku spolujezdce, ale to si myslím neděláš pokaždé, když chceš dát jiné médium.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

T.Y.N.G. píše:Díky za upřesnění. Jak jsi vyřešil přístup ke krabičce? Myslím tím, že na fotkách máš vyndanou přihrádku spolujezdce, ale to si myslím neděláš pokaždé, když chceš dát jiné médium.
Ano,ja som tu krabicku doslova polozil na pravo ku ventilatoru,pripevnil s rychloviazacom a z krabicky som potiahol pribaleny predlzovaci USB kablik dolava okolo ventilatora dole cez exist.otvory k vyfuk vyustke na nohy spolujazdca,a tam mam strceny USB kluc a ten je zastrceny za kobercom aby nevysel len tak vo vzduchu,takze,nic nerozoberam len sa zohnem a vyberiem..ale zase ani to az tak casto nerobim.A kedze kluc je 8Gb,tak SD kartu nepouzivam.A tiez som si tam vyviedol aj 3,5mm JACK kabel,ktory bol tiez sucast balenia.takze...z neho uz len dalsim kablikom ak v buducnosti mi bude treba si to predlzim ku volantu do skrinky....
gEs
Navigátor

xcarlink

Příspěvek od gEs »

Tak xcarlink dnes dorazil, tak jsem jej šel namontovat a otestovat. Montaž opravdu otazka 5 minut. Kvalita zvuku špičková. Jen nevím, kde soudruzi z Číny udělali chybu, bo se mi zobrazují jen adresáře CD01 - CD08 ostatní adresáře CD09-CD12 innoruje :cry:
Ještě jsem si všimnul, že když zmáčknu tlačítko Disk na autoradiu tak se to nejprve přepne na CD1, pak CD2 a následně na CD v autorádiu. Přičemž CD2 je USB....takže odhaduji, že CD1 by mohla být čtečka SD karet v Xcarlinku, tak ještě zkusím jednu SD kartu naformátovat a vyzkouším to. Je mi jen divné, že tomko má adresářů 12. Zkusím ještě přeformátovat Flasku na FAT, teď jsem tam měl FAT32, třeba je v tom zakopaný problém, uvidíme. Jdu laborovat...pak sem dám výsledek :)
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

mpzno preto ze mam iny druh, ja ta mam na usb, jack a vyvod na telefon
gEs
Navigátor

Xcarlink

Příspěvek od gEs »

Tak odzkoušeno....už je mi to jasné :D
- FAT ......CD01 - CD12
- FAT32...CD01 - CD08
Bohužel flashku na USB a SD kartu ve čtečce naráz neakceptuje :(
...takže jdu přeformátovat flashku a nakrmit ju. USB kablík jsem taky vytáhl za koberec u řidiče a pohoda. Jen mi vrtá hlavou co je to CD1 88-88 888... možní když něco připojím na AUX vstup xcarlinku :roll:
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Ja som si precital ten ich strucny navod a ja mam aj CD01 - CD 14
Je tam moznost dat do adresara dalsie podadresare a tak sa da prepinat medzi nimy ze asi na konci ostanu tie co su podadresare,ale ak ide CD01 a skonci tak pokracuje podadresarom....no skuste si a uvidite v praxi....mne to ide....
Odpovědět

Zpět na „Yaris“