Nový majitel Yarise NG

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
josh
Člen Týmu

Příspěvek od josh »

KiciDevil píše:mas pravdu :) no ale tie ceny su fajne ne? porovnanie americkej a eu produkcie urcite su auta v amerike kvalitnejsie. (uz len plechy su urcite silnejsie a zavesy kolies a pod)
je to presne naopak
praveze kvalitativne su auta pre americky trh na tom horsie ako europske

ale ceny maju dobre ;)
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 2007 (Lunarna strieborna)
Fiat Bravo 1.4 Dynamic 2007 (Red Tango)
todler
Navigátor

Re: Výmena

Příspěvek od todler »

karol píše: Ja idem na garančku na 99% v apríli. Samozrejme, mám v pláne sa na tieto záležitosti opýtať.
Tak Jak garanční prohlídka???Co to cinkání, zjistil jsi něco???
1,3 TERRA COOL 2006
karol
Člen Týmu

Příspěvek od karol »

Áno, garančka prebehla. Výmena oleja (počas roka som nemusel dolievať), výmena brzd. kvapaliny, doliali mi asi 2 cm chýbajúcej chladiacej kvapaliny. Filter klimatizácie mi samozrejme chýbal. Čakám 2. týždeň na odpoveď z Prahy po zaslaní VIN kódu. Zmienil som sa aj o cinkaní - asi už niečo vedia o tom - ponúkli mi zadarmo výmenu remeňa - údajne by to malo prestať. Aj tak musím znovu do servisu - manželka sa v piatok netrafila do garáže a oškrela predný nárazník, tak to dúfam stihnú všetko jedným vrzom. Mám jednu otázku pre ostatných - nezdá sa vám, že pružiny vo dverách nejak slabnú? - u mňa hlavne v zadných.
todler
Navigátor

Příspěvek od todler »

karol píše: Aj tak musím znovu do servisu - manželka sa v piatok netrafila do garáže a oškrela predný nárazník
Tomu se říká pech.Teď právě jedu do servisu , manželka zničila zadní nárazník (nebyla to ale její vina), je to spíš takový ťukanec, ale je to na výměnu nárazníku.Vůbec se mi do servisu nechce, byl jsem tam před měsícem a kromě filtru, děr u motoru jsem reklamoval vibrace po výměně řemenu.Řekli oblíbenu frázi, že to odpovídá standardu výrobku :( Přes víkend jsem jel do Šumperku cca 250km tam i zpět.Auto šlapalo super spotřeba 5,3l a to jsem ho nešetřil, ale přenos vibrací na volant HNUS.S těma vibracema asi půjdu do jiného servisu
1,3 TERRA COOL 2006
Odpovědět

Zpět na „Yaris“