Zdravim, tak jsem po predlouhem vybirani nakonec koupil asi nejlevnejsi Power Jumper...
https://www.aliexpress.com/item/30000mA ... st=ae803_5
Dekuju za tipy, ale nakonec jsem se rozhodl, ze nema cenu kupovat neco za 2-3 tisice, kdyz na start auta to mozna nevyuziju vubec a pouzivat tu cihlu jako power banku mi neprijde komfortni. Otazka byla, co ten levnej kram z ciny bude umet?
Vzhledem k tomu, ze jsem nechtel cekat, az se baterie vybije nebo ji vedome vybijet, proste jsem baterku odpojil a zapojil jumper naprimo. Tedy jsem se pokusil "nastartovat" jen na Jumper. A ono to slo! Nastartoval jsem asi 5x zasebou a v pohode. Pak jsem jeste rozsvitil potkavacky (LED) a zase to 3x po sobe nastartovalo.
Zaver tedy je - pro majitele HSD - nebojte se poridit levnejsi Jump starter. Tenhle mnou uvedeny vazi 270g, 2x nabiju svuj telefon 4000mAh .... Tedy zatim v pohode maka jako standardni power banka.
Neni to reseni na vybitou baterii, ale spis jako pojistka, az zase necham neco svitit. Ctyri stovky za pocit jistoty s moznosti dalsiho vyuziti mi prijde vyhodny. Pozdeji jsem si ale uvedomil, ze po nastartovani zacne hybridni system dobijet bateri..., na to asi jump starter staven neni, protoze se ma pripojit vzdy pres baterii... no asi se nic nestalo... ale zapojovat bez baterie jako doporuceni urcite nedavam.