treba tady..

Když jsem říkal, že jsi to pořádně neprozkoumal, tak jsem měl na mysli to, že jsi se nepodíval na údaje o rozměrech obou aut (případně o rozdílu výkonu na kolech) atd., ze kterých by vyšlo najevo, proč Rapid s menším výkonem jede 195, zatímco Auris s výrazně větším výkonem nejede (neasistovaných) 200 (přestože Corolla s identickým motorem by cca 200-201 jet mohla - úplně stejně, jako Tvůj Auris cca 195-196, protože Corolla má v základu od výrobce uvedeno 195 místo 190 u Aurisu, viz otázka zaokrouhlení a fluktuace). Čili to není žádný můj exotismus, ale pouhá relevantní fakta, která nelze ignorovat.Luke_Luke píše:Nechtej mne nasrat Jakube, do ted jsem byl k Tobe mirny a toleroval jsem Tvuj exotismus.Jakub Krčma píše: Klasika. Luke napíše něco, aniž by to pořádně prozkoumal, a já se nemůžu ani obhájit? Když budete dostatečně PEČLIVÍ, dojdete ke SROVNATELNÝM číslům jako já. Jako by došel KDOKOLI jiný, kdo tomu rozumí...
Nepotrebuju nic zkoumat, byl to udaj vyrobce.
BTW vcera jsem zkousel na dalnici za mirneho deste jet do relativne slusneho kopce s Aurisem 188kmh dle GPS, kdybych jel obracenym smerem odhaduju hrave pres 200 GPS. Priznam se, ze za tech podminek jsem mel opravdu bobky vyndat z palubky GOPRO a natocit to...to jen tak pro ukazku, ze neco z praxe muzes cisly vyvracet jak chces, ale vcera se to stalo a to na papire nezmenis, ikdybys svou snahou vytvoril skrkatko na svych spodarech