Sháním: Avensis kombi, 1.8 benzín, aut. převodovka, 2007
-
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
Právě já chtěl jen tu černou nebo bordo. Ostatní se mě(nám) vůbec nelíbily.extremehany píše:vypadá dobře, akorát černou sem nechtěl že je na ní všechno vidět
Nejhorší je ale stříbrná(vypadá jako barva stříbřenka).
To chce ale vidět na vlastní oči, fakt. Ta černá vypadá docela luxusně a možná, že je z nich nejlepší.
Naposledy upravil(a) stani dne úte 17.04.2012, 18:12, celkem upraveno 1 x.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
stani píše: - a první menší oříšek: technik na STK mě upozornil, že nesvítí levé zadní brzdové světlo. Požádal jsem ho, aby mi to vyměnil, že mu "dám na pivo". Nepodařilo se mu to(STK mi přesto dal). Ani mě pak ne. V manuálu je zobrazeno, že se ty horní i dolní plastové packy musí (zřejmě naráz) od sebe odtáhnout a pak ještě to celé plastové uložení žárovek povytáhnout dopředu. Ani jednomu se nám to nepodařilo, navíc jsme nechtěli nic ulomit. Je na to nějaký fígl? Jinak se mě to zdá nemožné, dvě velké ruce se skoro ani do té díry nevejdou a musí se dělat dva úkony najednou a při těch dvou, ještě třetí - povytáhnutí toho plast. uložení - to by člověk potřeboval ještě třetí ruku...
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Hezký kousek Jen mně by tam seděla ještě kůže ,ael to limituje kousky v D na 4:D
Roman: koukám takové servisní menu ma víc aut, jen vědět jak do něj... Takhle jde třeba zjistit u bmw skutečnej počet najetejch km, a to je pak kolikrát nemilej pohled pro bazarníky, když mu oznámíš, že ta jeho foňafka má 430 000km
Roman: koukám takové servisní menu ma víc aut, jen vědět jak do něj... Takhle jde třeba zjistit u bmw skutečnej počet najetejch km, a to je pak kolikrát nemilej pohled pro bazarníky, když mu oznámíš, že ta jeho foňafka má 430 000km
Mondeo 2.0i Turnier 2004
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
jo, a taky i za jinou, ještě větší cenu!Jelass píše:Hezký kousek Jen mně by tam seděla ještě kůže ,ael to limituje kousky v D na 4:D
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=206205550
Tenhle má aspoň polo kůži a to stačí na provonění interiéru. Miluju tu vůni, máme Volvo C70 cabrio celý v kuži a je to fakt paráda ( pro mě teda ).
Tenhle má aspoň polo kůži a to stačí na provonění interiéru. Miluju tu vůni, máme Volvo C70 cabrio celý v kuži a je to fakt paráda ( pro mě teda ).
Mondeo 2.0i Turnier 2004
Tento jsem právě dával do toho Calwu jako příklad, aby dali slevu. Jinak na toho v polokůži jsem psal také, dokonce 2x, ale ani jednou neodpověděli...
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
No dobře, ale tak prosím napiš, jak jsi to udělal...hudyss píše:2Stani:
při výměně brzdový žárovky to chce trpělivost. Mám taky velký ruce a trápil jsem se s tím asi půl hodiny, než jsem nad tím vyhrál.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
-
- Navigátor
... horsi nez menit zarovku potkavacky v pravem prednim svetlometu? Ta mi dala zabrat tak ze priste asi zvazim jestli jim zase v Toyote tech 600,- za praci radsi nenechamawe_cz píše:Jj, jezek v kleci hadr...hudyss píše:2Stani:
při výměně brzdový žárovky to chce trpělivost. Mám taky velký ruce a trápil jsem se s tím asi půl hodiny, než jsem nad tím vyhrál.