Chtěl jsem se zeptat, dave, kde sis nechal zatmavit ty zadní skla?přímo u dealera? taky o tom uvažuju, vypadalo by to k té bílé barvě hodně dobře.. jinak doporučuju i zadní křidýlko z original doplňků toyota motorsport, je bezva
Toyota Auris, 1.3, Terra Cool, Super White, Optitrony, r. v. 2011
Chtěl jsem se zeptat, dave, kde sis nechal zatmavit ty zadní skla?přímo u dealera? taky o tom uvažuju, vypadalo by to k té bílé barvě hodně dobře.. jinak doporučuju i zadní křidýlko z original doplňků toyota motorsport, je bezva
jj přímo od dealera, čelní sklo zůstává tak jak je ale nechal jsem si ztmavit přední skla o 20%, a zadní boční + zadní sklo o 80%. U zadních to vím přesně u těch předních si nejsem jistý, ale na vše bude atest + certifikát a to by snad mělo platit v celé EU ale nejsem si jist zda to není u dealera trošku drahé, stálo mě to 7.500 ale ještě na to byla 15% sleva tak o něco méně. A jak to na bílé bude vypadat tak to uvidím v pátek kolem 17h
Toyota Auris 1,6 Valvematic, Super White 2, výbava LUNA, + Zatmavení předních a zadních oken. Od 26.8.2011
Luke_Luke píše:ja delal to same mimo dealera predek 30% zadek 80% cena 3000Kc, uz to mam druhym rokem a parada.
jj tak už si vzpomínám jak to mám, předek ztmavený o 22% aby to nepřekročilo těch 30% myslím protože už z výroby jsou jemně ztmavené do zelena a nesmí to překročit myslím těch 30%
Toyota Auris 1,6 Valvematic, Super White 2, výbava LUNA, + Zatmavení předních a zadních oken. Od 26.8.2011
Luke_Luke: ať jsem hledal jak jsem hledal tak jsem se nějak nedohledal co na to řekne rakouská policie když mě zastaví? Jsou na tyhle věci tvrdší než u nás. A všeobecně mě to zajímá v rámci EU. Projde mi tohle zatmavení i mimo ČR? a nebo když uvidím policii tak rychle okna dolu Ani prodejce mi to nebyl schopen garantovat.
hmm no v Rakousku je to fakt brutal, ale ten atest doufam plati i tam.
Byl jsem tam s autem 2x a jednou jsem projizdel do Chorvatska, ale ani jednou mne nestaveli, tak nevim...
Luke_Luke píše:hmm no v Rakousku je to fakt brutal, ale ten atest doufam plati i tam.
Byl jsem tam s autem 2x a jednou jsem projizdel do Chorvatska, ale ani jednou mne nestaveli, tak nevim...
No právě, všichni doufají a kámoš co tam jezdí tak říkal že pro jistotu vždycky dá dolů okna
davcomp píše:Luke_Luke: ať jsem hledal jak jsem hledal tak jsem se nějak nedohledal co na to řekne rakouská policie když mě zastaví? Jsou na tyhle věci tvrdší než u nás. A všeobecně mě to zajímá v rámci EU. Projde mi tohle zatmavení i mimo ČR? a nebo když uvidím policii tak rychle okna dolu Ani prodejce mi to nebyl schopen garantovat.
neviem ako v rakusku ale u nas na slovensku su predne skla -zatmavenie-zakazane.