TRC,VSC a ikona Chyby MOTORA
jj tohle sem četl když sem před par měsíci řešil váhu, okolo 2000 to bylo líný. Váhu mi v servisu jenom vyčistili, že je ještě dobrá .. Pomohlo to, ale není to ono. Do budoucna počítám s její výměnou. No a je možný že jí těch 200 nějak rozhodilo a vedlo to k rozsvícení kontrolek? 200 sem fakt ještě nejel...
Avensis kombi CDT250L D4D 85kw
Zdárek obnovuji téma mám podobný problém.Při jízdě se mi rozsvítí kontrolka motoru motor netáhne celou cestu až dom.Při pokusu vypnutí motoru kontrolka zhasne,ale motor netáhne cca 70 km.Druhý den ráno motor chytne kontrolka nesvítí motor netáhne .Po ujetí asi 40 km motor jede normálně.Bylo tam i pohasnutí světel i přístrojovky a přestalo jít části osvětlení přístrojovky a zadních světel a brzdových vždy po poklepání se rozsvítily.Zkoušeli jsme diag. ta ukázala chybu 13.Zkoušeli jsme jít po kabelech,ale nic.Po problémech se vstřikovači tankuji na jedné pumpě benzina.Je pravda,že auto jelo natankoval jsem, dojel jsem do práce 50 km a odpoledne to začalo.A ted babo radˇ.
Avensis 2.0 D-4D T22 kombi 99 / žralok/
AHojte, tak už i já se koukám na magický trojlístek kontrolek na palubce. Diagnostika říká chyba 2002 a ten servisák řekl, že je potřeba vyčistit filtr pevých částic. Jel jsem to projet po dálnici, držel jsem to v otáčkách cca 3500 při 100kmh cca 15-20 minut. A nic.
Dělal jsem to špatně nebo se v těch mrazech prostě nespustí?
Dělal jsem to špatně nebo se v těch mrazech prostě nespustí?
Avensis 2.2 D-CAT (2005)
Nerobis nic zle. Ja som takto skusal pri 4000 otackach a kazdych 30 sekund +- to zadymilo. Teraz mam nahraty novy software a zatial som nepostrehol dymenie.
Mne tie kontrolky ale rozsvietilo kvoli plnym trubickam, cez ktore sa meria tlak pred a za katalyzatorom.
Mne tie kontrolky ale rozsvietilo kvoli plnym trubickam, cez ktore sa meria tlak pred a za katalyzatorom.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Tak sa pridám aj ja, diagnostika mi ukázala to isté čo vám chyba 2002 - filter pevných častíc, práve teraz mi mechanik čistý celý katalyzátor (filter pevných častíc) + trubky na snímanie tlaku, zajtra idem pre auto a v piatok by som mal porovnať aké to je.
Neuvažujete o vyradení filtra pevných častíc??
Neuvažujete o vyradení filtra pevných častíc??
Zdravím
tak už aj ja som v klube spomínaných troch kontroliek.
po prečítaní všetkých príspevkov som odpojil a vyčistil kontakty na baterke.
nepomohlo.
brzdové svetlá OK. poistky OK.
dnes Diagnostika a su to ŽHAVIACE SVIEČKY.
podla servisáka postupne odchádzali a keď skončila aj posledná tak to vyhodí chybu.
tak už aj ja som v klube spomínaných troch kontroliek.
po prečítaní všetkých príspevkov som odpojil a vyčistil kontakty na baterke.
nepomohlo.
brzdové svetlá OK. poistky OK.
dnes Diagnostika a su to ŽHAVIACE SVIEČKY.
podla servisáka postupne odchádzali a keď skončila aj posledná tak to vyhodí chybu.
Avensis T25 2,0 D-4D 1CD-FTV 85 kW 2004
naozaj neviem ale na výmenu idem asi až za dva týždne.
predpokladam že dovtedy sa tie kontrolky znova rozsvietia.
potom dám vedieť. inak nebol som v toyota servise.
servisák mi to narýchlo vyčítal s neakým geretom od BOSCH +
laptop. čo vlastne je tá chyba P0308 ???
predpokladam že dovtedy sa tie kontrolky znova rozsvietia.
potom dám vedieť. inak nebol som v toyota servise.
servisák mi to narýchlo vyčítal s neakým geretom od BOSCH +
laptop. čo vlastne je tá chyba P0308 ???
Avensis T25 2,0 D-4D 1CD-FTV 85 kW 2004