Počet TSek na forku?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

majkycz píše:Tak to je super, v sobotu odpoledne jedu z Mikulova do Tvrdonic nebo v neděli dopoledne zpět. Našel by sis čas?
v sobotu by to šlo napiš mi do sz tel
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Zdar chlapi, před měsícem jsem se stal majitel Corollky Ts tak se poslušně hlásím a přídávám se do skupiny nadšených uživatelů. Mám stříbrnou 3dvěř a jsem ze Zlína. Měl bych pár dotazů ohledně Tsky, tak dejte vědět jestli to tu vůbec ještě žije :D
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Ale zije, co by nie. Co by si mal na srdci?

majkycz: ak este zhanas TSku k vyskusaniu, mozes sa mi kludne ozvat, zijem v Brne.
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

hajtra píše:Zdar chlapi, před měsícem jsem se stal majitel Corollky Ts tak se poslušně hlásím a přídávám se do skupiny nadšených uživatelů. Mám stříbrnou 3dvěř a jsem ze Zlína. Měl bych pár dotazů ohledně Tsky, tak dejte vědět jestli to tu vůbec ještě žije :D
Vítej... :) zddravím dalšího snad šťastného majitele TSa...tak se ptej ;)
Toyota Corolla TS
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Paráda :D Chlapci skoro moji, chtěl sem se vás zeptat, mám Corollu uplně v seriovém stavu, až já ted ve 140 000km jsem měnil Lift šrouby poprvé na tom autě eveidentně. Ale to jsem nechtěl, chtěl jsem se zeptat jaký má vliv na zvuk lepší vzduchový filtr? At už vložka nebo hříbek ? Je tam nějaký rozdíl oproti originálu ve zvuku enbo jízdních vlastnostech? Nikde jsem to tu nenašel :?
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

hajtra píše:Paráda :D Chlapci skoro moji, chtěl sem se vás zeptat, mám Corollu uplně v seriovém stavu, až já ted ve 140 000km jsem měnil Lift šrouby poprvé na tom autě eveidentně. Ale to jsem nechtěl, chtěl jsem se zeptat jaký má vliv na zvuk lepší vzduchový filtr? At už vložka nebo hříbek ? Je tam nějaký rozdíl oproti originálu ve zvuku enbo jízdních vlastnostech? Nikde jsem to tu nenašel :?
No hříbek bych tam určitě nedával, je to pak tím vzduchem přesycené...říkali mi to už dva lidé...v klidu stačí jenom vložka. Na youtube jsou nějaka videa TSek s K&N vložkama a možná je to zkreslený, ale zvuk se mi zdá pak takový hrubší a mechaničtější...trochu do Hondy TypeR...koukni třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=HwgoGkVfaxw
taky mám motor naprosto sériový a ve srovnání se mnou je ten zvuk o hodně kovovější a mechaničtější....jinak podle všeho to má pocitově o něco prý lepší reakce odspodu...ale jinak asi nic zásadního...
Toyota Corolla TS
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Zvuk bude trocha lepsi, vykon (asi ten si myslel jazdnymi vlastnostami) rovnaky alebo trocha mensi...
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Děkuji, videa mám samozřejmě skrz na skrz prošlé, akorát to z toho moc nepoznám. Ještě se chci zeptat, máte nějakou koncovku výfuku, nebo máte originál? Přemýšlel jsem nad něčím, ale chtěl bych velice decentní zvuk, ale aby to i nějak znělo, ale nechci aby to otravovalo lidi. Chci aby to byl zvuk 192 koní :D Nvm jak to napsat, ale rozhodně tam nechci dát něco co bude dělat kravál, bude to žrat o litr víc a ještě to hůř pojede. Někde jsem četl že Remus dělá na zakázku cosi, ale koncovka za 10600 no.. Je to dost. :P Jinak vám pěkně děkuji, ty vaše červené krásky vrrrrr Pěkný! :evil: :twisted:
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

tak to jsme dva...taky se bych na jaře chtěl výfuk...ale dvě koncovky...mám TTE zadní nárazník a je tam díra pro druhý výfuk :) a taky bych chtěl spíš něco decentnějšího co se týká zvuku, zvukově mi sériový naprosto vyhovuje...mám to jako daily car a při jízdě po městě je motor krásně tichý, ale když se vytočí..však každej ví :) ten výfuk bych chtěl z čistě vzhledových důvodů, ale falešnej zase ne..ať mi to v zimě po startu nekouří jenom z jednoho :-D
Toyota Corolla TS
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Jo falešný je hodně trapný, o tom žádná :D jinak seriový není špatný, ale když člověk stojí venku nejde slyšet vůbec nic.. Zase musí se nechat že motor je okolo 3500 a víš už docela hlučný, kvallty krátké jak mužské přirození Čiňanů... Svoje sem si užil jak jsem ji vezl domů po dálnici z Prahy do Zlína.. Do 120 kmh Ok, nad 120 už to hodně otravuje, při 130 kmh 4 000 rpm, to už mi lezlo krkem :D Tak jsem si jel svojich 120 za 8 litrů a bylo to ok. Když jsme u té spotřeby, jak jste na tom vy? Já zatím rekord do 110 kmh za 6,6 . Město jezdím stabilně za 10-10,5 a dlouhodobá se mi teď ukazuje 8,4 ale moc nedivočím, mám opotřebované vačky, jsou pomalu zralé na výměnu, tak to nad 6 netrápím ( stejně nemám zimáky, tak čupí v teple v garáži ) :D
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

no s tou dálnící musím souhlasit..taky jezdím jenom 120 :) kdybych tam měl laďák tak mi asi upadne hlava už :), jina ja se s dlouhodobou spotřebou vejdu do 8mi litrů (7,3-7,8 + -) hlavně teď v zimě to moc neproháním :)
Toyota Corolla TS
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

No a co to jezdíš? Město ? nebo okrsky? Já to mám do města 5 km.. Nejezdím moc dlouhé štreky, proto asi těch 10L no :?
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

vetsinou jezdim 40km..cca 15 okresky, 20 dalnice a zbytek mesto
Toyota Corolla TS
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Jo tak to by odpovídalo. No když tě mám na drátě tak mi prosím ještě zkus poradit. Mám samozřejmě origo radio, ale hraje to noo Mizerně!!! Viděl jsem různě řešení jako Radio do kastliku pod klimou, koupit rameček 1Din a vyměnit za origo, nebo varianta co se mi libí nejvíc je vyměnit radio za 2Din radio s nějakou pěknou 7" obrazovkou, dají se sehnat za slušný peníz. Máš to nějak pořešené to radio? a hraje to výrazně líp než origo? :D Budu se opakovat ale D Ě K U J I ! :wink:
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

radio mám originál...ale repráky mám asi nějaký lepší než byly v sérii..ale myslim že pořád toyota (možná příplatkové nebo tak), i když jich je pořád jenom 6...ale hraje to docela slušně..samozřejmě žádný highend ale zase ani žádné velké prskátko...a to muziku poslouchám v autě pořád :). Klasický původní měl Míla v TSku..a když jsme to porovnávali tak mi to hrálo líp...jenže pak zapnul v kufru tubu a bylo to opačně :-D
Toyota Corolla TS
Odpovědět

Zpět na „Corolla“