CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

PŘIJEDU NA CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING

ANO
40
75%
NE
13
25%

Celkem hlasů: 53

cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

martin.matess píše:
cera píše:
marcelus píše:určitě nebude
Davej jsi bacha..."z blizka" u něho muže znamenat něco jineho než jenom běžna prohlidka...abys to pak všechno poskladal spatky... :shock:

to tedy fakt nevím jak si to myslel?? 8)
V IT existujou dva pojmy, user a hacker...nevim jestli to spravně pišu, jedny ti počitači jemom použivaji a raději do toho nerejpaji, druhe jim opravdu rozuměji a zajimaji se o nich hlouběji než ostatni lide...s autami je něco podobniho
Nevim proč, ale nejak se mi zda že patřiš k tomu druhemu lagru...tak jsem to myslel
:wink:
7g, ZZ231
černa
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

cera píše:
martin.matess píše:
cera píše: Davej jsi bacha..."z blizka" u něho muže znamenat něco jineho než jenom běžna prohlidka...abys to pak všechno poskladal spatky... :shock:

to tedy fakt nevím jak si to myslel?? 8)
V IT existujou dva pojmy, user a hacker...nevim jestli to spravně pišu, jedny ti počitači jemom použivaji a raději do toho nerejpaji, druhe jim opravdu rozuměji a zajimaji se o nich hlouběji než ostatni lide...s autami je něco podobniho
Nevim proč, ale nejak se mi zda že patřiš k tomu druhemu lagru...tak jsem to myslel
:wink:
tos to myslel správně, ale rozebírat mu ji nebudu :D to zas né jen ji pořádně "volezu" 8)

já se jen bál jestli si to nemyslel aby to nedopadlo jako minule na srazu když ja_ma trošku blbnul a zkoušel křížit čtyřkolku s předokolkou :) všichni víme jak to dopadlo :D
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Dalkod
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalkod »

zdravim všechny...myslim že je už čas začít postupně domlouvat společný jízdy...napadlo mi že bysme lidi z plzně,č. budějovic,k. varů + všichni z okolí + kdo bude chtít, mohli dát sraz někde v praze s místníma a společně vyrazit směr sraz...co vy na to?já jedu určitě,takže plzeňáci,dal bych sraz jako obvykle u Tesca na Rokycanský (rovnou v garážích,kdyby chcalo jako na jaře....na druhou stranu se tam líp rozlejhá zvuk:-) ) tak pište co si o tom myslíte
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Dalkod píše:zdravim všechny...myslim že je už čas začít postupně domlouvat společný jízdy...napadlo mi že bysme lidi z plzně,č. budějovic,k. varů + všichni z okolí + kdo bude chtít, mohli dát sraz někde v praze s místníma a společně vyrazit směr sraz...co vy na to?já jedu určitě,takže plzeňáci,dal bych sraz jako obvykle u Tesca na Rokycanský (rovnou v garážích,kdyby chcalo jako na jaře....na druhou stranu se tam líp rozlejhá zvuk:-) ) tak pište co si o tom myslíte
Jasný plánuji společnou jízdu ze Západních čech přes Plzeň tak se můžeme společně domluvit. Určitě u Tesca na Rokycanský (rovnou v garážích) by to bylo dobrý jen domluvíme čas atď. :lol:
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Tak meeting se nám pomalu ale jistě blíží a tak je zapotřebí domluvit společné jízdy zde je seznam Koordinátorů pro jednotlivé oblasti.

Pro
Západní čechy (Plzeň +okolí) -----) Foost 775652365 + Dalkod 775022268
celica@email(.)cz, Dalkod@seznam(.)cz

Jížní čechy (Budějovice + okolí)----) Nataniell 724957683
ma.neharia@seznam(.)cz

Praha a okolí -----) Andrey 773238222
andreey@gmail(.)com

Brno a okolí -----) Kysi 724541691

Tak že v případě zájmu o společnou jízdu z daných oblastí kontaktujte příslušného koordinátora.

Jínak pokuď by někdo chtěl zorganizovat společnou jízdu z jiných oblastí ať mi napíše a já to jsem rád hodím :lol:
Naposledy upravil(a) Foost dne sob 28.08.2010, 21:41, celkem upraveno 2 x.
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Jinak volal jsem do kempu a pár míst v chatkách je ještě volné.
LennyLeonard
Navigátor

Příspěvek od LennyLeonard »

Rád by jsem se přidal, ale rád by jsem jel s někym, protože vůbec neznám cestu. Taky nevim jestli jsou ještě volné chatky...
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

LennyLeonard píše:Rád by jsem se přidal, ale rád by jsem jel s někym, protože vůbec neznám cestu. Taky nevim jestli jsou ještě volné chatky...
V chatkách je ještě pár míst volnej psal jsem o příspěvek víš. Jsi z Kamenice u Prahy?? Tak zajeď pak do Prahy na společnou cestu tam to bude koorinovat Ondra ten by ti pak napsal, kde bude v Praze sraz a od tam tuď už pojedeme rovnou do Hradce na stanovené místo srazu.
zejdy
Manager Týmu

sraz

Příspěvek od zejdy »

Je stanovené místo srazu v Hradci? Budeme tam dřív, tak bychom z kempu přijeli.
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Fooste ja mam ta ''icka'' obracene (to jen aby pak nebyli treba nejake zmatky) :lol:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Foost
Manager Týmu

Re: sraz

Příspěvek od Foost »

zejdy píše:Je stanovené místo srazu v Hradci? Budeme tam dřív, tak bychom z kempu přijeli.

Ano je. Parkoviště obchodního komplexu Futurum v Hradci ještě hodím přesné souřadnice. (Jinak je to ten komplex kolem kterého jsme jeli spanilku minulý rok).
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Kysi píše:Fooste ja mam ta ''icka'' obracene (to jen aby pak nebyli treba nejake zmatky) :lol:
Sorááč :oops: už opraveno. To je tak, když se dělá 10 věcí najednou. :lol: . Tak dnes mi potvrdilo účast dalších 11 řidičů chválím děláte mi radost. A na minulý Celorepublikvý sraz by to mělo mít celkem z přehledem. Jen také vyplňujte prosím hlasovací anketu nahoře. I když je jen hodně, hodně orientační protože v minulém roce bylo malé procento hlasování a při tom na akci byl super počet Celic. Zajímavé je, že někteří dávají hlas až po konci akce. Všimnul jsem si toho už u Plzeňského mini. srazu.
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Kdo je z Ústí nad Labem nebo okolí nebo z Liberce a okolí a chtěl by jed společnou jízdu v pátek na sraz ozvěte se.
LennyLeonard
Navigátor

Příspěvek od LennyLeonard »

Foost píše:
LennyLeonard píše:Rád by jsem se přidal, ale rád by jsem jel s někym, protože vůbec neznám cestu. Taky nevim jestli jsou ještě volné chatky...
V chatkách je ještě pár míst volnej psal jsem o příspěvek víš. Jsi z Kamenice u Prahy?? Tak zajeď pak do Prahy na společnou cestu tam to bude koorinovat Ondra ten by ti pak napsal, kde bude v Praze sraz a od tam tuď už pojedeme rovnou do Hradce na stanovené místo srazu.
Ok, tak já mu napíšu a domluvim se s nim :wink: sem zvedavej kolik se tam sejde aut...
IMAM55
Člen Týmu

Příspěvek od IMAM55 »

Zdravim celicaře... Nevadilo kdybych přijel s Hondou? Celicu jsem měl a před rokem, ale bohužel bouračka na totalku a musela pryč...
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“